Torah lesing VA`ERA – Shemot (2. Mosebok) 6,2-9,35

Jule Tradisjoner

Åp2,7 Den som har øre, han høre hva Ånden sier til menighetene! Den som seirer, ham vil Jeg gi å ete av livets tre, som er midt i Guds Paradis.

Shabbat shalom du høyt elskede!

Under «Jule-tiden» er det veldig viktig å minne oss om noen fakta om Jul. Først av alt et dementi:

Vi tror at Messias` Fødsel er den viktigste hendelsen i universets historie! Hvis Han ikke hadde blitt født, ville Han ikke ha vært i stand til å betale prisen for våre synder og hver og en av oss ville være under dom. Spesielt eks-synderne blant oss! Men, tiden har komme for å sette Hans fødsel inn i den opprinnelige sammenhengen. Så sett alle følelser og sinnsbevegelser til side, og la oss snakke FAKTA.

Fortsettelse fra Kapittel To

JULE TRADISJONER

Nå som vi har etablert at Yeshua, den Jødiske Messias og Jul ikke ble født på samme sted, på samme tid eller har samme avstamning, la oss avklare om Jule-tradisjonene er hellige og om de er sanksjonert av YHVH, Faderen.

Det finnes så mange tradisjoner før og under Jule-tiden, så jeg vil berøre de mest framstående.

HISTORIER FRAKOBLET SANNHETEN

Julenissen

Santa ClausForfatteren som er best kjent for å skape den Hodeløse Rytteren (Headless Horseman) skapte også det ikonske bildet av Julenissen flyvende i en slede. I hans serie med korte historier fra 1819 i Tegneboken til Geoffrey Crayon, beskrev Washington Irving som er født i New York, en drøm der St. Nicholas fløy høyt over himmelen i en vektløs vogn. Historiene ble så populære, de ynglet en Jule vekkelse i USA, og til og med Charles Dickens har anerkjent at Irvings arbeid har inspirert hans klassiske juleeventyr En Julefortelling. Livescience.com

Barn blir opplært til å «spørre Julenissen om gaver eller uansett hva de trenger». I det siste har jeg hørt filmklipp som viser Julenissen som ber om helbredelse eller helbreder barna! Elskede, dette er AVGUDSDYRKELSE! Det er EN mellommann mellom Yah (Gud) og mennesket og HAN er ikke Julenissen eller Jomfru Maria!

Synden av avgudsdyrkelse gjør at en forbannelse faller over de kommende generasjoner; helt til tredje og fjerde generasjon.

5 Mos 5,7-10 Du skal ikke ha andre guder enn Meg. 8 Du skal ikke lage deg noe utskåret bilde, noen etterligning av noe som er i himmelen der oppe, eller på jorden her nede, eller som er i vannet under jorden. 9 Du skal ikke falle ned og tilbe dem eller tjene dem. For Jeg, Herren din Gud, er en nidkjær Gud, som hjemsøker fedrenes skyld på barna i tredje og fjerde slektsledd, når de hater Meg, 10 og som viser miskunnhet mot tusen slektsledd, når de elsker Meg og holder Mine bud.

Gimmick for å promotere alkohol; drikking under Julen

Frosty1 Kor6,10 eller tyver eller grådige eller drukkenbolter eller spottere eller pengeutpressere skal arve Guds rike.

Som Energizer Bunny (Kanin), fikk reinsdyret Rudolf med den røde nesen sin start som et reklame gimmick. En reklametekst-forfatter kalt Robert L. May skapte først den glade skapningen i 1939 for å lokke kunder inn til Montgomerys Ward avdelings butikk. Snømannen Kalle og hans berømte maiskolbe pipe kunne ikke unnslippe klørne til reklame industrien heller; en whisky produsent i 1890 brukte Frostys (Snømannen Kalles) fremstilling for å promotere en totalt annerledes type ferie-gleder. Med det samme Brennevinsforbudet ble opphevet, ble den kjederøkende snømannen hurtig forbildet for alkohol reklamer, der han kom til syne i plakater for Miller øl, Jack Daniel`s, Ballantine sterkøl, Rheingold øl, Schlitz øl, Schenley, Oretel`s pilsner øl , Chivas Regal skotsk whisky, Fort Pitt blekt sterkøl, Mount Whitney øl og Four Roses. (Utdrag fra livescience.com)

mistletoeHEDENSK UANSTENDIGHET-Kyssing Under Mistelteinen

Ifølge Keltisk og Teutonisk legende er misteltein magisk – det kan helbrede sår, øke fruktbarhet, bringe lykke og beskytte mot onde ånder. Tradisjonen med kyssing under mistelteinen begynte ikke før Viktoriansk tid, et overraskende opphav med tanke på den trykkende og seksuelt undertrykkende oppførselen på den tid. Faktisk, det er ikke veldig overraskende i det hele tatt. (Utdrag fra livescience.com)

JULETRE TILBEDELSE

Jer3,13 Bare erkjenn din skyld, at du har falt fra YHVH din Gud ved misgjerning og spredt din ynde blant de fremmede under hvert grønt tre, men Min røst har du ikke lydt, sier Herren.

Til og med før Kristendommens ankomst dekorerte HEDENSKE Romere og Tyskere eviggrønne trær for å lyse opp de mørke, dystre dagene under vintersolverv. Det første «Juletrærne» dukket opp i Strasbourg i det 17. århundre og spredte seg til Pennsylvania i 1820 årene med ankomsten av Tyske immigranter. Da Dronning Viktoria giftet seg med Tysklands Prins Albert i 1840, brakte han tradisjonen til England. Åtte år senere spredte den første Amerikanske avisen et bilde av det kongelige Juletreet, og Amerikanere utenfor Pennsylvania fulgte raskt etter. (Utdrag fra livescience.com)

Christmas TreeLenge før fødselen til Herren Jesus Kristus ble eviggrønne trær brukt av hedningene i deres overtroiske tilbedelse. De tok deres evne til å forbli grønne året rundt som et symbol på udødelighet, fruktbarhet og oppstandelsen av solguden. I de nordlige områdene av Europa ble de også bragt inn i husene under den overtroiske ideen at skog-åndene og alvene levde i dem under vinteren og på denne måten overlevde kulden. (Ingen tvil om at dette også gir «flaks/lykke» til folk også.) I Italia ble eviggrønne trær brukt for å pynte til Saturns ære. (1) (Utdrag fra blessedquietness.com)

Nå som vi har bevist at tradisjonene er hedenske og det ikke er akseptabelt at Pakts Mennesker praktiserer dem og at Jul ikke er tiden for fødselen til den Jødiske Messias, hva skal vi gjøre med Julen og spesielt med Juletreet?

Det var to trær i Edens Hage. Ett var Livets Tre og ett var treet til kunnskap om godt og ondt. Jeg kaller Kunnskapens Tre for Religionens Tre. Yeshua sa: «Din Torah er et Livets Tre». Yeshua er den Levende Torah slik Han er Ordet som ble kjød. Torahen, Pentateuch eller de Fem Bøkene, er blåkopien og fundamentet for hele Bibelen! Yeshua er Torahen som ble kjød! Han er Livets Tre. I hvilken sammenheng ville du si at Jul er fra Livets Tre eller fra Kunnskapens Tre, Dødens Tre? Hva er det største symbolet på Julen?

JULETREET!

Christmas TreeInteressant nok, de mange Grunnleggende Fedrene av Amerika og hele vegen til 1870, forbød feiringen av Julen og kalte det en hedensk fest. Folk ble pålagt å arbeide den 25. desember. Disse som feiret Jul ble straffet. Det er ingen hemmelighet at Jul er hedensk, dette er ikke Messias` fødsels dato, at tradisjonene er hedenske, så hvorfor feirer disse som anser seg selv som troende og disipler av Messias fortsatt dette? Og hvorfor setter de fortsatt opp Juletrær i hjemmene og kirkene sine? Hvorfor fortsetter de å markere og propagandere for en LØGN? Hvorfor kan vi ikke helt enkelt helliggjøre disse hedenske vegene og bruke dem for det gode og for Gud?

5 Mos 12,2-4 Dere skal fullstendig ødelegge alle stedene der de tjente gudene sine, de folkeslagene dere skal drive ut, både på de høye fjellene, på haugene og under hvert frodig tre. Dere skal rive ned alterne deres, bryte ned steinstøttene deres, og Asjera-pælene deres skal dere brenne på ilden. Dere skal hogge ned de utskårne bildene av gudene deres og utslette navnet deres derfra. Dere skal ikke tilbe Herren deres Gud på den måten.

Jer 10,2-4 Så sier Herren: Lær dere ikke opp i hedningefolkenes vei! Bli ikke skremt av tegnene på himmelen, selv om hedningefolkene lar seg skremme av dem. For hedningefolkenes skikker er bare tomhet. Noen hogger seg et tre fra skogen, kunstnerens hender former det med øksen. De smykker det med sølv og gull. De fester det med nagler og hammer, så det ikke skal falle.

RELIGION ELLER HELLIGHET?

Hebr12,14 Jag etter fred med alle mennesker, og etter hellighet; uten den skal ingen se Herren.

Har vi blitt kalt til å forsvare religiøse tradisjoner lånt fra hedninger og Babylonere eller skal vi påvirke denne verdens samfunn med HELLIG TILBEDELSE? Og hva er Hellighet? På Hebraisk KEDUSHA, som betyr å «atskille», å «ikke røre noe urent».

3 Mos15,31 Slik skal dere holde Israels barn atskilt fra sin urenhet, for at de ikke skal dø i sin urenhet når de gjør Mitt tabernakel urent, det som er midt iblant dem.

Dette blir bekreftet i det Nye testamente:

2 Kor 6,17 Derfor: Kom ut fra dem og vær atskilt, sier Herren. Rør ikke det som er urent, så skal Jeg ta imot dere.

Er Romerske Tradisjoner hedenske og urene? De ble laget for å tilbe Jupiter, Zevs, solguden og ikke GUDS SØNN! Skal vi påvirke dette samfunnet ved å «blande oss» med dem? Eller ved å være ANNERLEDES i deres midte? Det Kulturelle Evangeliet har forurenset Kirken fra det 4. århundre og til i dag og Den Hellige kaller oss til å Omvende oss og Vende tilbake til SANNHETEN. Det er tid til å forsake de hedenske tradisjonene og festene og komme og feire De Hellige Festene som beskrevet i 3. Mosebok 23.

3 Mos 23,1-2 Herren talte til Moses og sa: 2 «Tal til Israels barn og si til dem: Herrens høytider, som dere skal utrope som hellige samlinger, dette er Mine høytider.

Så oppregner Yah dem:

TorahSabbat, Passover (Påske), Førstefrukter, Ukenes Fest, Basunhøytiden, Forsoningsdagen, Løvhyttefesten.

Hver og en av dem vitner om hvem Messias er! Han ble ikke født på tiden for en hedensk feiring av Zevs! Han ble født, døde og oppsto på en Hellig Tid foreskrevet av Faderen og Han kaller oss tilbake til Hellig Tilbedelse!

Joh4,23 Men den time kommer, og er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Faderen i ånd og sannhet. For Faderen søker dem som tilber Ham slik.

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

«For Sions skyld vil jeg ikke være stille» Jesaja 62:1

print-btn

Befrielse fra Religiøse Løgner og Hedenske Tradisjoner!

Healing Power of the Roots & Grafted InRøttenes Helbredende Kraft
Grafted In (Podet Inn)

BØKER av Biskop Dominiquae SOM VIL FORVANDLE DITT LIV OG LÆRE DEG HELLIG TILBEDELSE!

www.kad-esh.org trykk på SHOP
Eller ring oss i USA 1-972-301-7087

(Boken Røttenes Helbredende Kraft finnes på Norsk og kan bestilles gjennom [email protected] overs.anm)

VÆR EN PARTNER SAMMEN OSS FOR Å FORLØSE TESHUVA-OMVENDELSE OVER HELE JORDEN! HOLD OSS PÅ LUFTA!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchElskede, vi er en Røst som roper i Ødemarken og vi kjemper på Media Arenaen. Vi ber deg om å støtte våre anstrengelser for å gjøre en forskjell over hele verden gjennom våre TV-programmer. De fleste mennesker i dag går ikke en gang i kirken! De sitter foran Kristen-TV og de får mat. Men deres åndelige diett er blek og utilstrekkelig uten en ekte Profetisk Jødiske Røtter Tjeneste som skjærer igjennom, lik vår. Yah har gitt oss et Mulighetenes Vindu å kringkaste gjennom, men vi kan ikke gjøre dette alene. Vi trenger samarbeidet med alle disse som bryr seg om Yah`s Kongerike og om Israel for å holde oss «på lufta» og vinne mer territorium i media. Vennligst send din beste og mest generøse gave i dag siden du vet at dette HASTER! Tiden forsvinner fort! Gå til www.kad-esh.org og klikk på donations for Pay Pal og kreditt kort eller send oss en e-post og spør om bank overførings alternativer til [email protected]. Du kan også ringe i USA til 1-972-301-7087

Western Union kan sendes til Baruch Bierman, Florida, USA.

Vi takker deg på forhånd for din trofasthet mot YHVH og oss med dine dyrebare finansielle såkorn og spesielt et Offer Såkorn. Dette er Løftet som Abba gav meg for deg:

Sal 126,5-6 De som sår med tårer, skal høste med jubel. 6 Den som alltid går gråtende ut og bærer såkornet for å så, den skal sannelig komme tilbake med jubel og bære sine kornbånd.

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Vi inviterer deg til å se Biskop Dominiquae på følgende kanaler: TLN, KTLN, MCTV, WAXC TV, GEB Amerika eller The Word Network i løpet av uken.

Klikk her for sendetider, mer informasjon om de ulike mulighetene en kan se på og online.

shabbat-sukkot-2016-nor

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com