Torah lesing: VAYISHLACH – B`Reisheet (1.Mosebok) 32,4(3) – 36,43

VÅKNE EUROPA!

Joel2,3 En ild fortærer foran dem, og bak dem brenner flammen. Landet er som Edens hage foran dem, og etter dem er det som en forlatt ødemark. Sannelig, ingenting skal slippe unna dem.

Shabbat shalom du høyt elskede:

I kjølvannet av fryktelige katastrofer som den som nettopp skjedde i Paris, der det i den Franske Hovedstaden var minst 128 mennesker som ble drept i ulike koordinerte angrep av Isis, så kan jeg ikke tenke meg et skriftsted som bedre beskriver Islamsk Terror og spesielt ISIS enn dette. Uansett hvor Islam går frem, så etterlater det seg en fryktelig ødeleggelse, det skaper en fysisk ørken, død og ødeleggelse. Islam er en Styggedom som forårsaker Ødeleggelse. På Hebraisk:

SHIKUTS MESHOMEM

Det betyr en AVGUD som forårsaker undergang og ødeleggelse. Islam er en avgudsdyrkende religion som tjener en demon ved navn Ala, en falsk profet ved navnet Mohammed og deres eneste målsetting er ødeleggelsen av det utvalgte Folket Israel og verdensherredømme. Dette er ISIS` agenda og de går voldsomt etter dette. Isis er Islam som har gått tilbake til sine RØTTER, til den opprinnelige undervisningen til Mohammed. Uansett hvor denne avgudsdyrkende og blodtørstige religionen går frem, bringer den undergang og ødeleggelse etter seg! Bare se på det som skjer i Syria og Irak, se på Sør Sudan og Eritrea, se på den tydelig uttalte agendaen til Iran og ALLE i navnet ALA! Det er ingen forskjell på agendaen til Isis, Hamas, Hisbollah eller den Palestinske Sak. De er en og det samme-ISLAM! Det er en Styggedom (Avgudsdyrkelse) som bringer Undergang (Ødeleggelse!).

EUROPA ER SOM EN TIKKENDE BOMBE

EuropeJes34,8 For det er hevnens dag fra YHVH, et gjengjeldelsens år for Sions sak.

Hele Europa er i denne stund som en «tikkende bombe» og det er bare et spørsmål om tid før flere fryktelige katastrofer skjer. Årsakene til denne bedrøvelige tingenes tilstand er like gamle som Bibelen- «Godt» gammeldags hat mot Israel og det Jødiske Folket har satt Europa på direkte kollisjonskurs med Gud den Allmektige, som også kaller Seg Selv for Israels Gud.

Jes37,16 “Hærskarenes Herre, Israels Gud, Den som troner over kjerubene, Du alene er Gud for alle kongerikene på jorden. Du har gjort himmelen og jorden.

Europa har finansiert og vært vertskap for Muslimsk Terror siden PLO og den Palestinske Sak ble lansert for å ødelegge den nyfødte Staten Israel. Faktisk til og med før Israel offisielt ble en Stat besøkte Stor Muftien av Jerusalem, den høyeste Muslimske personligheten i hans tid, Hitler i 1942 og bad om hjelp. Hjelpen han behøvde var å etablere en Arabisk Hær i det som på den tiden ble kalt Palestina, for å implementere Den Endelige Løsningen innenfra det Hellige Landet mot disse Jødene som allerede levde fredelig der og dyrket landet og til og med før Israel offisielt ble en Stat som ble regnet blant nasjonene!

HVOR ER DE EUROPEISKE KRISTNE?

European Christians1 Mos 4,9-10 Da sa Herren til Kain: “Hvor er din bror Abel?” Han svarte: “Jeg vet ikke. Er jeg min brors vokter?” 10 Men Han sa: “Hva har du gjort? Røsten av din brors blod roper til Meg fra jorden.

Det ville være nesten «trøstende» å si at dette er begrenset til Hitlers støtte til den Palestinske sak siden alle vet at Hitler var den ondeste mannen i moderne tid. Men sannheten er at Europa er den største sponsor av den Palestinske sak, og dens agenda har blitt proklamert åpent av deres ledere og på TV-nemlig å fjerne alle Jøder fra Israel og etablere hele Israel som Arabisk Muslimsk Palestina. Dette er også agendaen til Isis.

Mange Europeiske land har gjennom ulike humanitære organisasjoner kanalisert milliarder inn i Vestbanken (dets virkelige navn er Judea og Samaria) og Øst Jerusalem. Europeerne og Skandinavene er begeistret for den «Palestinske Sak» av den enkle grunn at Jøde hat som nå kommer i navnet «Anti Sionisme» aldri har opphørt i det Etter-Kristne Europa akkurat slik det var i det Kristne Europa på den tiden.

Replacement TheologyKristendom, gjennom Erstatnings Teologi og eldgammelt hat mot Jødene for at de har «drept Kristus» etablerte Anti Jødisk voktere som var en fruktbar jord for det Kristne Jøde hatet som ledet til Shoa (Holocaust) og til utallige morderiske hendelser som den Spanske Inkvisisjonen og Korstogene og utallige pogromer og utkastelser av Jøder over hele Europa. Denne historien er rikelig bevist og vel kjent.

Det er også vel kjent at IKKE ÈN KIRKE ORGANISASJON stod opp mot Hitler. Hvor er Kirken akkurat nå i det Etter-Kristne Europa? Noen få dyrebare troende gjør deres røst hørt, men hva med den BETYDELIGE MAJORITETEN av Europeiske Kristne? Det er trist å si det men den betydelige majoriteten av Europeiske Kristne har blitt FIENDENE til Israels Gud ved å velge side med den Palestinske Sak, ved å finansiere dem eller ved at de er STILLE på tross av uretten nasjonene gjør mot Israel.

Ob 1,10-11 På grunn av volden mot din bror Jakob, skal du dekkes av skam, og du skal bli utryddet for evig. 11 På den dagen da du stod på den andre siden (eng: på avstand, likeglad), på den dagen da fremmede førte bort det han eide, da utlendinger kom inn gjennom hans porter og kastet lodd om Jerusalem, da var også du som en av dem.

Kirker over hele Europa trenger å VÅKNE OPP og OMVENDE SEG for Erstatnings Teologi og for at de har forsaket Israel. Dette er det eneste håpet for ethvert land i Europa!

1 Mos12,3 Jeg skal velsigne dem som velsigner deg, og Jeg skal forbanne den som forbanner deg. Og i deg skal alle slekter på jorden bli velsignet.”

Bishop & RabbiDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

«For Sions skyld vil jeg ikke være stille» Jesaja 62:1

print-btn

Bli med på en 40 Dagers Faste for Israel fra denne uken og til 13.desember.

La oss vite at du har valgt noen dager eller hele tiden etter som Yah leder deg til å FASTE og KJEMPE For Israel! Jesaja 62,1

RØD ALARM!!! HOLD OSS PÅ LUFTA!!!

TV BroadcastingVi har gitt alt for Frelsen for Nasjonene og har investert ALT vi har for å sende på ENHVER TV og Radio Dør som har åpnet seg. Jeg mener vi har brukt enhver tjeneste ressurs alvorlig! Vi sender på store/hoved plattformer nasjonalt i USA og internasjonalt (se timeplan på www.kad-esh.org) og vi ber deg om å BLI MED OSS I HAST FOR DETTE OPPDRAGET! Vi behøver hver og en av dere som får føde fra Tjenesten vår, brev, og undervisning og liv, at dere slår dere sammen med oss for å HOLDE OSS PÅ LUFTA! VI MÅ HA ET GJENNOMBRUDD DENNE UKEN!

Vær så snill å ikke send bort denne PRESSERENDE APPELLEN. Jeg vet at HAN VIL TALE TIL DEG OG FORTELLE DEG HVA DU SKAL GJØRE OG HVOR MYE DU SKAL SENDE. Vi har flere TV stasjoner som venter og også TV stasjoner som når Israel og Midtøsten og flere kortbølge radio stasjoner for ENHVER region i verden. TIDEN ER KORT, VI MÅ GJØRE DETTE FOR YESHUAS SKYLD, HANS BRUD, ISRAEL OG NASJONENE! Vi har ventet i 25 år på at dette skal skje og det skjer NÅ!!! LA OSS IKKE GÅ GLIPP AV DENNE MOED AV FAVØR OG ANLEDNING!

www.kad-esh.org klikk på donations og bring glede til hjertene våre og til Faderens Hjerte. Han vil uten tvil velsigne din lydighet og millioner av mennesker vil bli påvirket ved din generøsitet!

Ordsp11,25 En sjel som sprer velsignelse skal trives (eng: den generøse mann vil bli fremgangsrik), den som vanner rikelig, skal også selv få rikelig drikke.

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Se Biskop Dominiquae på TV eller Internett følgende dager (Norsk tid):

Tirsdag kl.03.30 MCTV (Chicago området) kan bli sett på Comcast CH 386, Comcast (Chicago) – Channel 18, Comcast (Forsteder – sjekk lokal liste: Romeoville) – Channel 382, RCN Cable – Channel 10, Wide Open West Cable – Channel 13, Dish Network – Channel 62, Direct TV – Channel 62, AT&TU-Verse – Channel 62, Antennae – Channel 62.1, Channel 62.4.

Onsdag kl.03.00 WACX TV SuperChannel WACX-DT 55 er Orlandos eneste kommersielle Kristne uavhengige TV stasjon. WACX TV kan bli sett på Antenna, Cable, DirectTV, Dish Network, Roku eller Internett.

Onsdag kl.22.00 GEB America kan bli sett på Directv channel 363, Roku, OK TV-53, TX TV 28.1, Phone App eller Internett. (www.gebamerica.com)

Torsdag kl. 9.30 The Word Network er det største Afrikansk-Amerikanske religiøse nettverket i verden og kan bli sett i USA gjennom DirecTV, Comcast, Time Warner Cable, Bright House Networks, Cox, Cablevision, Charter og en vert hos andre kabel operatører og på Sky TV i U.K. eller Roku, Mobile App eller Internett. (www.thewordnetwork.org)

KOMMER SNART!

INFORMASJON OM BIBELSKOLE PÅ HJUL OG SUKKOT TUR TIL ISRAEL 2016

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com