Torah lesing VAKIKRA – (3.Mosebok) 1,1-5,26 (6,7)

Ef 5:26 for at Han skulle hellige den, idet Han renset den ved vannbadet i ordet,

Shabbat shalom du høyt elskede:

For mange år siden da jeg tok mine første steg i Tjenesten, mottok jeg en Åpen Visjon fra YHVH som forbauset meg stort. Dette var for omtrent 20 år siden! 20 år senere forbauser det meg ikke lengre, Visjonen har blitt klar og jeg ønsker å dele den med deg her.

Jeg våknet opp på morgenen etter hva jeg trodde var en veldig detaljert drøm. Men scenene i drømmen sto fortsatt veldig klart foran meg etter at jeg åpnet øynene mine. Senere forsto jeg at dette er kalt en Åpen Visjon. Visjonen hadde fire scener.

Scene #1

True BrideJeg så en hær av bruder som marsjerte unisont. De var i veldig god orden og høyt organisert. Hver av dem var kledd i en hvit kjole med en blomsterkrans på hodet. Det var en enorm hær som marsjerte sammen. Brudene så litt tunge og jagede ut, men foruten dette var de ryddige og velkledde.

I den første rekken så jeg noe merkelig. Brudene bar en Brudgom under armene. Brudgommen var kledd i en GRÅ dress og slips, hadde kortklippet hår og bar tykke briller. Brudene (to av dem) som bar ham snudde rundt så Brudgommen ble vendt mot resten av brudene men føttene hans rørte aldri bakken. Han så ynkelig, hjelpeløs og bortkommen ut. Men brudene hadde det «alt sammen».

Scene #2

True BrideDenne scenen var et nærbilde av en av brudene. Hun så ut som prototypen på en heks. Det var ingen ting lekkert, vakkert eller mildt i hennes skikkelse. Hun var grov, ja til og med hensynsløs når hun løftet opp brudgommen og plasserte ham på et høyt stellebord av den typen som en mor bruker for å skifte bleiene på babyen sin. Brudgom-Babyen hedde skitnet til bleiene sine og hun «byttet på Ham» med avsky og absolutt ingen kjærlighet!

 

Scene #3

True BrideJeg så en Brud annerledes enn de forrige. Hun var slank, mild og hadde en vakker elegant skikkelse. Det fantes ingen grovhet i henne i det hele tatt. Hun minte meg om en gaselle. Hun lå slapp på gulvet og var ikke i stand til å reise seg opp. Hennes vakre hvite kjole var skitten og i uorden og til og med revet i stykker noen steder. Det så ut som om hun hadde vært i en kamp med ville dyr som hadde etterlatt henne totalt såret.

Scene #4

ShadowsJeg så disse «skyggene». Jeg visste at de var mennesker men jeg kunne bare se skyggene, kanskje 4 eller 5 skygger. De plukket opp den vakre og sårede Bruden som så så lam ut og de bar Bruden til Elohim`s Trone for at hun skulle bli legt.

Jeg våknet opp og åpnet øynene mine og hadde fortsatt alle scenene foran øynene mine med perfekt klarhet og orden.

Slutten av Visjonen

TOLKNING

Da jeg søkte Yah (Gud) for tolkningen, forsto jeg et par ting:

 1. Det er en Falsk Brud og en Ekte Brud
 2. Den Falske bruden er Organisert Religion og den ser ut som en mektig hær som har det «alt sammen»
 3. Den Falske Bruden kan ikke tåle den Sanne Brudgommen (Yeshua), så den har byttet Hem ut med en annen som ikke kan se SYND (har tykke brilleglass). Med en som de kan kontrollere.
 4. Det finnes ikke kjærlighet i denne hæren men det er ENSARTETHET eller en Falsk Enhet
 5. Den Sanne Bruden er alvorlig såret og det ser ut som om hun er ferdig
 6. Den Sanne Bruden er vakker men ser svak ut sammenlignet med Hæren av høyt organiserte bruder eller Falske Bruder
 7. Den Sanne Bruden er totalt avhengig av Yah`s hjelp. Uten Ham kan hun ikke en gang reise seg opp!
 8. Skyggene som plukket henne opp er den Femfoldige Tjenesten som bor under den Allmektiges Skygge slik Apostlene fra gammel tid der til og med skyggen deres helbredet de syke.

I dag, 20 år senere forstår jeg noen flere ting

End time battle
 

 1. Endetidens Slag står mellom den Sanne Bruden og det Falske Religiøse Systemet av Kristendom
 2. De to brudene som bar den lamme og nærsynte brudgommen representerer Katolikkene og de Evangeliske som vandrer sammen forent av en Universell Jesus Kristus som de har valgt og ikke Yeshua den Jødiske Messias.
 3. ENHETEN mellom en stor del av Evangeliske Ledere og den Katolske Kirke er foreningen av Hæren av Falske Bruder. (Be om at disse som er Messias`s Brud blant dem skal komme ut av dette bedraget!)
 4. Sammenlignet med denne imponerende HÆREN synes den Sanne Bruden å være ubetydelig og håpløs.
 5. Men Yeshua, som hverken er en Universell Jesus Kristus eller lam eller nærsynt reiser seg nå for å helbrede Sin Brud, og hun kommer til å bli helbredet fra Erstatnings-teologiens herjinger og løgnene fra Babylonsk Kristendom.

Hvordan kan en Gjenkjenne den Sanne Bruden?

True BrideJeg la merke til at i Visjonen som ble gitt meg kunne ikke Bruden bli gjenkjent ved UTVENDIGE plagg. Både den Falske og den Sanne var kledt i hvite brudekjoler. For det nakne øye så det veldig likt ut. Forskjellene var hovedsakelig angående Brudenes Ånd:

Mens Hær Bruden var sterk, organisert, profesjonell og tøff så så den Sanne Bruden ut til å være mild, uferdig og svak men likevel spenstig som en gaselle. Yah`s ord forteller oss at vi skal kjenne igjen hverandre ved ånden og ikke ved våre naturlige sanser!

2. Kor 5:16a Derfor fra nå av kjenner vi ingen etter kjødet.

Det formaner oss til å gjenkjenne falske og sanne profeter på deres frukt

Matteus 7:15-16 Vokt dere for de falske profeter, de som kommer til dere i fåreklær, men som innvendig er rovlystne ulver. 16 På fruktene deres skal dere kjenne dem.

1.Samuel 16:7 Men YHVH sa til Samuel: “Se ikke på utseendet hans eller på hans kraftige skikkelse! For Jeg har forkastet ham. For Elohim ser ikke slik et menneske ser. For mennesket ser på det ytre, men YHVH ser til hjertet.”

Med andre ord er den eneste måten å gjenkjenne disse som er den Sanne Bruden til Messias på, ved Ånden og ved Frukten deres!

VIKTIG

Joh.åp 18:4 Og jeg hørte en annen røst fra himmelen, som sa: «Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal bli delaktige i hennes synder, og for at dere ikke skal få noen av hennes plager.

Noen av disse som hører Bruden til finnes blant Katolikkene, noen blant de Evangeliske, noen blant de Messianske, noen blant Jødene, Hedningene og noen er fortsatt fortapt i verden men de vil komme inn! Du kan ha TO mennesker som ser helt like ut, men Yeshua vet hvem som tilhører Ham!

Lukas 17:33-35 Den som forsøker å berge sitt liv, skal miste det. Og den som mister sitt liv, skal berge det. 34 Jeg sier dere: Den natten skal det være to i én seng. Den ene skal bli tatt med, og den andre skal bli tilbake. 35 To skal male på kvernen sammen. Den ene skal bli tatt med, og den andre skal bli tilbake.

Bruden er definert ved det faktum at hun er villig til å miste sitt liv for Yeshua og Hans Rike.

Mange av disse som tilhører Messias`s brud er fanget i bedraget av Erstatnings-teologi. Bare når de hører Sannheten fra Evangeliet fra Sion (Versus Roma eller Babylon) og gjensvarer til det i Teshuva (Omvendelse) vil de bli satt fri! De vil komme fra alle samfunnslag. Fra alle raser, tro og kirkesamfunn inkludert Katolikker og Muslimer!

MIN BRUD VIL ELSKE MITT NAVN

True BrideEn av nøkkelfaktorene når det gjelder å gjenkjenne Messias`s brud er Hans originale og evige Hebraiske navn. Den Hellige Ånd fortalte meg «Min Brud vil elske Mitt Navn!», som er Navnet Yeshua. Dette er en hovedsak ettersom det greske navnet til Messias- Jesus Kristus forkler Hans Jødiske identitet, det er tid for at Løven av Juda Stamme skal reise seg og kan bli åpenbart i Hans Brud! Dette er faktisk koblet sammen med den kommende dommen ettersom Den Ene som kan åpne dommens bok er den Jødiske Løven- Yeshua!

Joh.åp 5:5 Men en av de eldste sa til meg: «Ikke gråt! Se, Løven av Juda stamme, Davids Rotskudd, har seiret, så Han kan åpne bokrullen og bryte de sju seglene på den.»

Gjenopprettelsen av Hans Hellige Navn Yeshua er en av de viktigste Endetids gjenopprettelsene! Legg merke til at Yeshua er ikke bare Hans Hebraiske navn, det er Hans eneste navn som ble gitt ved YHVH til Engelen Gabriel for at han skulle gi det til Josef. Dette er navnet som Faderen gav Sønnen og ingen har rett til å forandre det! Djevelen er veldig nidkjær angående hans navn som Allah, Muslimenes gud og Buddah for Buddhistene. Ingen av disse navnene har blitt endret så hvorfor Messias`s navn? Det Høyeste Navnet i Universet? Fordi satan kjenner til viktigheten av Navnet og gjennom hans bedrag kjenner de fleste mennesker ikke igjen en Jødisk Messias i Jesus Kristus men bare en Universell Kristus! Alt dette forandres nå og Yeshua`s Sanne brud vil elske Hans Hellige Navn!

Forenet ved Sannhetens Ånd

TruthEnhet er en mektig ting når det stammer fra den Høyeste og en destruktiv ting når det stammer fra mennesket (se 1. Mosebok 11). Sann Bibelsk enhet kommer fra Sannhetens Ånd og det gjør oss Hellig, satt til side.

Joh 17:17+21 Hellige dem i Din sannhet! Ditt ord er sannhet.

21 Jeg ber at de alle må være ett, slik som Du, Far, er i Meg og Jeg i Deg, at også de må være ett i Oss, for at verden skal tro at Du har utsendt Meg.

Sannheten helliggjør oss, setter oss FRI og FORENER oss. Messias`s Sanne brud vil bli forenet i Ånd og i Sannhet. Det er Sannhetens Ånd som helbreder den Sanne Bruden.

Joh 8:31-32 «Hvis dere blir i Mitt ord, er dere i sannhet Mine disipler. 32 Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal gjøre dere fri.»

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

«For Sions skyld vil jeg ikke være stille» Jesaja 62:1

print-btn

INVITASJON TIL PARTNERSKAP

Bishop Dominiquae BiermanVi inviterer deg til å hjelpe oss med å utbre denne Store Oppvåkningen i Amerika og over hele verden. Vi «går på vannet» finansielt for å fortsette å kringkaste på TV. Millioner blir berørt! Vi ønsker å fortsette å gå framover og til og med å starte å sende på Spansk. Dine bønner og dine generøse offer GJØR EN ENORM FORSKJELL! Du sår inn i den BEST mulige jorden og SAMMEN skal vi dele GLEDEN av denne innhøstningen! Vennligst forplikt deg til å gi en månedlig donasjon, ethvert såkorn teller!

Vi trenger fortsatt $12.500 for å fullt ut betale TV produksjonen vi gjorde i Israel som allerede blir kringkastet på TV. Våre TV regninger må betales hver måned også.

Vennligst spør Abba om hva Han ønsker at du skal gjøre for å tilrettelegge for at hele verden skal høre Sannheten om Israel, den Jødiske Identiteten til Messias og det Sanne Evangeliet «Made in Sion». Jeg vet at Han vil velsigne din lydighet på en mektig måte!

5 Mos 28,1-2 Om du nøye lyder YHVH din Guds røst og tar deg i vare så du holder alle Hans bud som jeg befaler deg i dag, skal det skje: Herren skal sette deg høyt over alle folkeslagene på jorden. Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, hvis du lyder YHVH din Guds røst.

ANTIKRIST AVSLØRT

Antichrist ExposedBESTILL I DAG!
Den viktigste 6 CD lyd serien med Biskop Dominiquae Bierman!

ANTIKRIST AVSLØRT
Overvinne den Røde Dragen fra Johannes åpenbaring 12
Bestill online via PayPal eller kredittkort
Eller send oss en e-post til [email protected]
Eller ring oss i USA 1(972)301-7087
***TILGJENGELIG BARE PÅ ENGELSK***

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Vi inviterer deg til å se Biskop Dominiquae på følgende kanaler: TLN, KTLN, MCTV, WAXC TV, GEB Amerika eller The Word Network i løpet av uken.

Klikk her for sendetider, mer informasjon om de ulike mulighetene en kan se på og online.

shabbat-sukkot-2016-nor

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com