Tooran osuus BESHALACH – Shemot (2 Moos.) 13:17-17:16

YLISTYSRAPORTTI #1

Herra vastasi: “Minä teen liiton, ja koko sinun kansasi nähden minä teen ihmeitä, jollaisia ei ole tehty yhdessäkään maassa eikä minkään kansan keskuudessa. Koko kansa, jonka keskellä sinä olet, on näkevä Herran teot, sillä se, mitä minä teen yhdessä sinun kanssasi, on pelottavaa. 2Moos. 34:10

Shabbat shalom, rakkaat ystävät!

TÄRKEÄÄ HISTORIAA

Act of RepentanceElokuun 17. päivänä 2013 kokoonnuimme Floridan Miamissa olevaan Juutalaiseen Museoon yhdessä monien paikallisten uskovien kanssa johtamaan ihmisiä katumukseen. Tämä oli julkinen parannuksenteko siitä, että Floridassa on menneisyydessä ja nykyajassa erottauduttu kaikesta juutalaisuudesta sekä parannuksenteko kaikista korvausteologia kristillisyyden juurista, jotka ovat aiheuttaneet sen, että Seurakunta Floridassa ja Amerikassa ovat olleet tietämättömiä ja jopa myrkytettyjä Israelia vastaan.

Se oli tosi siunattua aikaa ja tiesimme, että jotain todella suurta oli tapahtunut hengessä.   Mukana oli monien Floridan kaupunkien edustajia. Adonai (Herra) oli käskenyt meitä monien vuosien ajan ”tähtäämään Floridaan”.

Täsmälleen vuotta myöhemmin elokuun 19. päivänä 2014 Floridan osavaltion kuvernööri, herra Rick Scott allekirjoitti, sinetöi ja julkisti virallisen PÄÄTÖKSEN, että Floridan osavaltio VIRALLISESTI TIETÄÄ KUINKA SUHTAUTUA ISRAELIIN!

PARANNUKSENTEKO USA:N ENSIMMÄISELLÄ PORTILLA

Act of RepentanceShmita vuonna 2015 Adonai lähetti meidät LEPÄÄMÄÄN Floridan St Augustineen selvän Tiedon Sanan kautta. St Augustinea kutsutaan kansakunnan parannuksen portiksi. Se on espanjalaisten ensimmäinen maihinnousupaikka Amerikassa. Juuri täällä pidimme ensimmäisen HERÄÄ USA – mission Katumus- aktion koskien Amerikan asemaa suhteessa Israeliin ja muita USA:n syntejä, jotka saavat aikaan sen, että USA on tuomion laaksossa.   Tämä tapahtui Hineni Messiaanisessa seurakunnassa ja monia ihmisiä tuli myös muista kaupungeista.

Uskomme, että tämä parannuksenteko, joka tapahtui syyskuun 5. vuonna 2015 juuri ennen kuin Shmita- vuosi päättyi ennen Riemuvuoden alkamista, vapautti jotain voimallista Hengessä koko USA:lle!

Floridan St Augustine on nyt USA:n Kad-Esh MAP palvelutyön virallinen kotipaikka.

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN- KONFERENSSI

Antichrist Exposed ConferenceOlemme juuri päättäneet (16-17 tammik. 2016) ENSIMMÄISEN ANTIKRISTUS PALJASTETAAN- konferenssimme St Augustinessa Floridassa, joka on USA:n vanhin tunnettu kaupunki. Isäntinämme toimivat Hineni Messiaanisen seurakunnan pastorit, John ja Joyce Baird.

Monia ihmisiä kokoontui Georgiasta, Gainsvillestä ja Orlandosta asti ja viettivät viikonlopun TOTUUDEN muuttaessa heitä!

Hyvin erityinen hetki minulle oli, kun eräs ihana nainen Georgiasta kertoi minulle, että hän oli lukenut kirjani ’Juurien parantava voima’ yli 20 vuotta sitten! On niin jännittävää, kun HEDELMÄ yhtäkkiä ”putkahtaa esiin”!

KOKO SANOMA JULISTETTIIN JA OTETTIIN HYVIN VASTAAN!

Replacement TheologyTämä on ensimmäinen kerta, kun olen saarnannut KOKO sanoman Amerikassa siitä, että on tehtävä parannus korvausteologiasta. Olen saarnannut osia siitä, mutta en koskaan KOKO sanomaa. Olemme niin innoissamme voidessamme kertoa, että sanoma otettiin erittäin hyvin vastaan.   Lähes jokainen läsnä ollut nousi ylös pyytämään Jah:in (Jumalan) anteeksiantoa siitä, että on hautonut mielessään vähääkään tätä kauheaa teologiaa, joka on murhannut miljoonia juutalaisia.

IDENTITEETTIVARKAUS

Parannuksenteko koski myös sellaisia asioita kuin Tooran hylkääminen kutsumalla sitä ”Vanhaksi Testamentiksi”, Israelin korvaaminen, Raamatun pyhien juhlien vaihtaminen pakanallisiin juhliin ja Messias Jeshuan todellisen syntymänimen hylkääminen. Saarnasin IDENTITEETTI VARKAUDESTA ja siitä kuinka Punainen Lohikäärme (saatana) oli varastanut Messiaan Juutalaisen Identiteetin muuttamalla Hänen nimensä. Ihmiset olivat erittäin kosketettuja.

UUDESTISYNTYNYT – UUDELLEEN!

Herrasmies Georgiasta, joka oli kokouksessa, todisti, että vaikka hän oli 79 vuotta vanha ja ollut pelastettu 20-vuotiaasta asti, hänestä tuntui kuin hän olisi uudestisyntynyt ensimmäistä kertaa uudelleen. Totuus VAPAUTTI monia. Hän kertoi myös näkynsä, jonka JAH (Jumala) antoi hänelle vuosia sitten sen jälkeen kun hän oli käynyt Israelissa ja istuttanut oliivipuita. Hän näki tammen, jossa oli kaksi oksaa JUUREEN kiinnitettynä. Toisessa oksassa luki: ANTISEMITISMI ja toisessa oksassa: KORVAUSTEOLOGIA. Oksat olivat kiinnitetyt JUUREEN, joka oli piilossa syvällä maassa ja siinä luki: ANTIKRISTUS.

PUNAISEN LOHIKÄÄRMEEN SUUNNITELMA

Tämä oli valtavan suuri vahvistus sille sanomalle, jonka toimme, että korvausteologia ja juutalaisen kansan syrjintä ovat Antikristuksen hengestä. Punaisen lohikäärmeen pääsuunnitelma Ilmestyskirjan luvussa 12 on:

  1. Isrealin tuhoaminen sen todistamiseksi, että Israelin Jumala on valehtelija!
  2. Seurakunnan pettäminen väärän kulttuurievankeliumin kautta, joka on peräisin korvausteologiasta sekä juutalaisten ja kaiken juutalaisuuden vihaaminen.
  3. Kansakuntien hallitseminen Yhden maailmanjärjestyksen ja Yhden maailman kirkon kautta.

SEURAKUNNAN JA ISRAELIN SUHTEEN PARANTUMINEN

HealingMonia parantumisia tapahtui Tiedon Sanojen kautta eri kokouksissa. Ihmisiä, joilla oli tuskallisia vaivoja, vapautuivat yliluonnollisesti.   Mutta kaikkein tuskallisin tila, joka parantui, oli Messiaan Morsiamen ja Israelin katkaistu suhde. Monet sukukiroukset murtuivat, kun ihmiset katuivat.

Rakastettu viulisti, Joseph Mendez, sai jokaisen tanssimaan mahtavan viulussaan olevan juutalaisen potpurin avulla (potpuri =tunnetuista sävelistä koostuva ketju, suom. huom.) ja kaikki pitivät siitä!

Siitä asti kun avasimme USA:n ensimmäisen portin St Augustinessa syyskuun 5. 2015 parannuksenteon kautta ja pitämällä konsertin Israelin kunnioittamiseksi Pyhä Henki on liikkunut valmistaakseen omiaan täällä Suureen Heräämiseen!

HERÄÄMINEN ESPANJANKIELISTEN KESKUUDESSA!

SpanishOlimme iloisesti yllättyneitä nähdessämme ihanan espanjaa puhuvan ryhmän liittyvän tähän konferenssiin. Heidän johtajansa oli ollut Israelin kiertomatkalla kanssani vuonna 2005 ja toi kirjani mukanansa. Tämän kautta kokonainen Juutalaisille Juurille Paluu-liike alkoi Floridan Gainesvillessä (tietämättäni). He ovat niin ihania ja Totuuden nälkäisiä, että olemme vastanneet heidän nälkäänsä ja matkustamme Gainesvilleen muutaman viikon kuluttua palvelemaan heitä. Uskon, että Suuri Herääminen tapahtuu USA:n espanjankielisten keskuudessa. Monilla on Sefardijuutalaiset juuret sukulinjassaan.

HYVITYKSEN AIKA

Yksi koskettavimmista teoista oli vastaan ottaa Hyvitysuhri kaikesta kristittyjen juutalaisvihasta ja myös välinpitämättömyydestä Natsi Shoan (”Holokaustin”) aikana. Ihmiset tulivat kyynelsilmin antamaan tähän uhriin, joka auttaa näitä köyhiä Eloonjääneitä Israelin juutalaisia heidän hätänsä aikana.

LEVIÄVÄÄ VAIKUTUSTA

Seuraavana aamuna isännöivä pastori, John Baird, lähetti minulle seuraavan Ylistysraportin:

Ylistys Herralle! Jumala todella siunasi menneen viikonlopun konferenssin ja halusin jakaa tämän tekstin, jonka saimme yhdeltä jäsenistämme:

Hei, pastorit! Haluan kertoa jotain mahtavaa teille! Pyydän, että annatte tämän eteenpäin Dominiquaelle (Minulla ei ole hänen numeroaan). Tämän päivän konferenssin jälkeen tunsin Pyhän Hengen kehottavan opettamaan Jeshuan nimestä yläluokkien oppilailleni nuorisokokouksessa tänä iltana.   Niinpä tuon lyhyen ryhmäkokoontumisen aikana opetin, että Jeshua on juutalainen Israelista (monet oppilaistani ja mukanani ollut yksi aikuinen eivät tienneet sitä), ja että Hänen etunimensä on Jeshua, joka tarkoittaa pelastusta tai ADONAI (HERRA) pelastaa! He olivat kaikki innoissaan. Kun kerroin heille Hänen nimensä, jokainen huoneessa oleva alkoi sanoa ”Jeshua, Jeshua, Jeshua.” Oli hämmästyttävää kuulla 11-12 vuotiaiden oppilaitteni ja yhden aikuisen vapaaehtoistyöntekijän toistavan Hänen nimeään yhä uudestaan! Ylistys Herralle! Nyt jo hedelmää opetuksestasi. HaleluJAH!! Herätys, Vallankumous on matkalla nuorten ja aikuisten keskuuteen, kun Messias saa takaisin Juutalaisen Identiteettinsä sisältäen Hänen nimensä, Hänen juhlansa, Hänen Sanansa, Hänen Tooransa.

MONET AMERIKAN KRISTITYT EIVÄT TIEDÄ TÄTÄ.

Me tiedämme, että meidän täytyy jatkaa TV-lähetyksiä kaikkialla karkottaaksemme tietämättö- myyden ja kitkeäksemme Seurakunnassa olevan kaiken korvausteologian ja eron Jeshuan Perheestä – Juutalaisesta Kansasta. Tällä on KIIRE ja se on Lopunajan HERÄTYKSEN AVAIN!

Minä siunaan ne, jotka siunaavat sinua ja sinussa (Israel) tulevat siunatuiksi kaikki maailman sukukunnat. 1 Moos.12: 3

Kiitos yhteistyöstä kanssamme rukoustenne ja taloudellisen tukenne kautta, jotta tämä tapahtuu. HaleluJAH!!! Älkää unohtako tilata konferenssin CD-sarjaa. Ne ovat nettikaupassamme (SHOP) nimellä ANTICHRIST EXPOSED. www.kad-esh.org Ne muuttavat elämäsi ja auttavat sinua kertomaan muille!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi.   Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Tarvitsemme yhä $12.500 maksaaksemme kokonaan TV-tuotantomme, jonka teimme Israelissa ja jota jo lähetetään TV:ssä. TV- laskumme täytyy maksaa myös kuukausittain.

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

Pääsiäinen RIEMUVUONNA 2016

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n