Torah lesing PEKUDEI – Shemot (2.Mosebok) 38,21-40,38

Hebr11,6 Men uten tro er det umulig å være til behag for Ham, for den som kommer til Gud, må tro at Han er til og at Han er Den som belønner dem som søker Ham med iver.

Shabbat shalom du høyt elskede!

For mange år siden lærte jeg en stor lekse som påvirket livet mitt på en sterk måte. Datteren min var veldig syk i perioder i omtrent 5 år. Under de første 3 årene av denne ildprøven var jeg på sykehuset sammen henne dag og natt. Samtidig var vi pastorer for en menighet i Tel Aviv. Livene våre var intense og veldig travle. Jeg stod i tro for helbredelsen av datteren min. Hver gang jeg forkynte, forkynte jeg om tro. Jeg stolte på Yah (Gud) at Han ville helbrede den dyrebare datteren min! Ingen hørte meg noen gang tale andre ord enn TRO. Jeg var et eksempel for mange i menigheten vår og i nasjonene fordi jeg ikke ble mismodig under press!

Under hele denne tiden var det mange velkjente forkynnere som passerte gjennom talerstolen min. Hver gang det kom en profet, ville han/hun si «Nasjonene venter på deg». Jeg ville si «en dag vil jeg Gå!» Faktisk, før datteren min ble syk var tjenesten vår hovedsakelig apostolisk fra Israel til nasjonene, men fra det øyeblikket som hun ble syk, sluttet vi å reise. Jeg unnskyldte meg fra å reise på grunn av en logisk begrunnelse: Datteren min er syk og hun trenger sin mor, så jeg vil sette mitt apostoliske kall «på hyllen» INNTIL hun blir frisk. Ville ikke enhver mor/far gjøre det samme? Unntatt at etter 3 år av fryktelige vanskeligheter hadde hun ikke blitt noe bedre! Til slutt bestemte jeg meg for å ta en tre dagers retreat for å spørre Abba om denne situasjonen. Hvorfor blir hun ikke bra hvis jeg står urokkelig i tro mot denne fryktelige situasjonen? Svaret Hans sjokkerte meg totalt!

MotherhoodHan snakket ikke til meg om datteren min i det hele tatt. Han snakket til meg om MEG. Han viste meg at jeg hadde vært i smerte i mitt morskap så jeg ville ikke overlate datteren min i noen annens omsorg for å reise og adlyde Hans kall. Min egen smerte, sår og frykt blokkerte meg og jeg hadde unnskyldt meg med at Elohim-Gud vil «forstå» mine moderlige følelser. Han «forstod» faktisk men var ikke ENIG med meg! Etter tre dager med åpenbaring og besøkelser viste Han meg at jeg hadde vært som profeten Jona som rømte fra Yah`s kall og «unnskyldte» seg selv for det! Jeg hadde lovt å GÅ hver gang Han kalte men i tre år hadde jeg sagt «ikke nå, det passer ikke» og «kom tilbake senere Herre, nasjonene kan vente!» Det skulle være unødvendig å si, jeg omvendte meg og gråt i ett og et halvt år i omvendelse fordi jeg hadde såret min Fars hjerte. Etter alt så kan jeg ikke helbrede datteren min og min posisjon av LYDIGHET er den største forsikringen mot fienden!

5 Mos 28,1-8 Om du nøye lyder YHVH din Guds røst og tar deg i vare så du holder alle Hans bud som jeg befaler deg i dag, skal det skje: YHVH skal sette deg høyt over alle folkeslagene på jorden. Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, hvis du lyder YHVH din Guds røst: Velsignet skal du være i byen, og velsignet skal du være på marken. Velsignet være din livsfrukt, grøden av din jord og det dine husdyr bærer, avkommet fra ditt storfe og tilveksten til ditt småfe. Velsignet være din kurv og ditt deigtrau. Velsignet skal du være i din inngang, og velsignet skal du være i din utgang. YHVH gjør at dine fiender som reiser seg mot deg, ligger slagne rett foran ditt ansikt. På én vei skal de komme ut mot deg, og på sju veier skal de flykte for deg. YHVH skal by velsignelsen være over deg i dine lagerhus og i alt det du legger hånden på, og Han skal velsigne deg i det landet som YHVH din Gud gir deg.

Da jeg begynte å reise mot alle odds, ble datteren min VERRE! Det så ut som om hun skulle bli en grønnsak resten av livet! Men ett og et halvt år fra den tiden som jeg omvendte meg for å ha forsaket apostolisk tjeneste, ble hun utskrevet fra sykehuset i full remisjon! Doktorene kunne ikke forklare det som skjedde! Jeg hadde sagt til doktoren: «Du gjør det du kan gjøre og jeg vil gjøre det jeg kan og Min Gud vil ta henne ut av dette». Doktoren så på meg da Adi ble skrevet ut fra sykehuset og sa: «Din Gud gjorde det!»

Det kommer aldri til å være en «passende» tid for å adlyde Gud. Det passer aldri å dø fra selvet og å stole betingelsesløst på Ham! Omstendighetene i livet vil fortsette å dynges opp over deg og til slutt vil du ha viklet deg inn i alle dine «sivile anliggender» mens arbeidet i Kongeriket forblir ugjort! Sett Ham først, Hans ord og Kongerike FØRST og Han vil ha omsorg for det som tilhører deg! Han vil ikke gjøre det på den måten som du tenker eller etter din timeplan men Han kommer ikke til å svikte deg!

Matt6,33 Søk først Guds rike og Hans rettferdighet! Så skal alt dette bli gitt dere i tillegg.

FatherhoodHar Han talt et Ord til deg men familien din er i uorden og derfor kan du ikke gjøre Hans vilje? Gi familien din og barna dine til Ham! Du kan ikke fikse dem likevel. Han elsker dem mer enn du gjør og Han vet hva som er best for dem! La Han ha HELE deg, HELE ditt liv og dine anliggender mens DU konsentrerer deg om å gjøre Hans vilje med INGEN UNNSKYLDNINGER! Livet er KORT! Lev det til FULLE i Vår Abba, som også er Universets Dommer og selv om Han er full av medlidenhet med våre menneskelige skrøpeligheter og mistak, vil Han aldri UNNSKYLDE ulydighet eller UTSETTELSER. De fleste mennesker tilpasser deres tro etter deres omstendigheter. «Hvis» og «når» ting blir bedre, når jeg har penger etc… Men ting blir aldri bedre, det er alltid noe annet og penger synes ikke å «vokse på trærne» heller. Disse som vil vente på fordelaktige omstendigheter før de lyder Yah (Gud) og tar steg i tro, vil aldri komme seg bort fra UNDER omstendighetene og livene deres vil aldri bære frukt! Det er GJENNOM de fiendtlige omstendighetene som vi skal adlyde, og GÅ på og presse oss framover. Det er PÅ TROSS av fiendtlighet at vi går framover! Det er slik Nehemja bygde de ødelagte murene i Jerusalem mens han ble presset fra enhver side ved fiendene hans og dette er hvordan Gjenfødte Israel har blitt til etter 2000 år av eksil, mot ALLE odds!

Neh2,20 Da svarte jeg dem og sa: “Himmelens Gud skal Selv gi oss framgang. Derfor vil vi, Hans tjenere, gjøre oss klare og bygge.

Er det noe du unnskylder deg med for hvorfor du ikke kan gjøre det Han sier? Omvend deg i dag og gå tilbake til TRO. Han kaller oss til å vandre ved tro og ikke ved bekvemmelighet! Det er TRO som flytter umulighetenes fjell og lager veger der det ikke er noen veger! For det er virkelig sant at INGEN TING er umulig med og for Gud MEN Han trenger mennesker av Tro å arbeide med for å bringe Hans mirakler ned! Mennesker som er villige til å risikere alt på bakgrunnen av et Ord fra Yah! Peter gikk på vannet, slik kan du gå på toppen av livets omstendigheter HVIS du tror og lyder!

Matteus 14,29 Han sa: «Kom!» Og da Peter var kommet ut av båten, gikk han bortover vannet for å komme til Yeshua.

Vi lever midt i dette humanistiske samfunnet, fullt av psykologi, utvikling og New Age teorier som lærer oss å være selv sentrerte, avhengige av følelsene våre og naturlige omstendigheter. Uansett, den Allmektige ser etter mennesker av Tro som Han kan arbeide med og gjennom og som Han kan manifestere Sine mirakler og Sitt Kongerike på gjorden gjennom!

2 Krøn16,9 For YHVH`s øyne farer over hele jorden, for å (eng: kraftig støtte) styrke dem som har et hjerte som er helt med Ham.

Det er bare Tros Mennesker som virkelig kan være TROFASTE, fordi mennesker av tro forkaster alle unnskyldninger for å vandre i tro, tillit og lydighet. Det er bare Tros Mennesker som har skapt historie! Vil du la historie og omstendigheter forme ditt liv eller vil du forme historien?

Feeling WeakFøler du deg svak, udyktig og inkompetent? Velkommen til «klubben!» De fleste av oss gjør det! Men Han sa at i vår svakhet har Han gjort oss sterk! Gi Ham din svakhet, dine manglende evner og udugelighet og Han vil gi deg Sin styrke og Sine evner! Det er en «god avtale», synes du ikke? Stopp alle unnskyldninger i dag og begynn å vandre i tro, der du lyder Ham i hver eneste sving!

2 Kor12,10 Derfor gleder jeg meg midt i skrøpelighetene, i mishandling, i nød, i forfølgelser og angst for Messias` skyld. For når jeg er skrøpelig, da er jeg sterk.

Har du lav lønn og den er ikke nok for deg? Begynn å gi tiende og offer i lydighet til Ham og la Han bli din forsørger. Finn alltid noe å GI!

Matt13,12 For den som har, han skal få mer, og han skal ha overflod. Men den som ikke har, han skal bli fratatt selv det han har.

Er du for sjenert til å dele Evangeliet med andre? Gi Ham din blyghet og ta imot Løven av Judas djervhet!

2 Tim1,7 For Gud har ikke gitt oss motløshetens (eng: sjenerthetens) ånd, men kraftens og kjærlighetens og sindighetens Ånd.

Er du for gammel til å gjøre noe meningsfullt? Gi ham alderen din og erfar at Han vil smøre dine «gamle ben».

Sal 92,13-15 Den rettferdige skal spire som palmetreet, han skal vokse som en seder i Libanon. De som er plantet i Herrens hus, skal spire i vår Guds forgårder. Ennå i høy alder skal de bære frukt. De skal være kraftige og frodige.

Mark 10,29-30 Da svarte Yeshua og sa: «Sannelig sier Jeg dere: Det er ingen som har forlatt hus eller brødre eller søstre eller far eller mor eller hustru eller barn eller åkrer for Min skyld og evangeliets skyld, som ikke skal få hundre foll igjen nå i denne tiden, hus og brødre og søstre og mødre og barn og åkrer, sammen med forfølgelser, og i den tiden som kommer, evig liv.

Når du ble frelst, lovte du å gi Ham HELE livet ditt? Guds Ord instruerer oss i å holde vårt ord selv om det ødelegger oss! Hold ditt Ord til vår Far i Himmelen. INGEN UNNSKYLDNINGER, og du vil leve i den Mirakuløse sfære av overnaturlige gjennombrudd! Du vandrer kanskje gjennom dødsskyggens dal men du vil også, i rett tid, komme ut til et fest bord av mirakler i dine fienders åsyn!

Hebr 11,1-2 +6 Tro er full tillit til det en håper på, overbevisning om det en ikke ser. For ved den fikk de gamle godt vitnesbyrd. Men uten tro er det umulig å være til behag for Ham, for den som kommer til Gud, må tro at Han er til og at Han er Den som belønner dem som søker Ham med iver.

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

«For Sions skyld vil jeg ikke være stille» Jesaja 62:1

print-btn

INVITASJON TIL PARTNERSKAP

Bishop Dominiquae BiermanVi inviterer deg til å hjelpe oss med å utbre denne Store Oppvåkningen i Amerika og over hele verden. Vi «går på vannet» finansielt for å fortsette å kringkaste på TV. Millioner blir berørt! Vi ønsker å fortsette å gå framover og til og med å starte å sende på Spansk. Dine bønner og dine generøse offer GJØR EN ENORM FORSKJELL! Du sår inn i den BEST mulige jorden og SAMMEN skal vi dele GLEDEN av denne innhøstningen! Vennligst forplikt deg til å gi en månedlig donasjon, ethvert såkorn teller!

Vi trenger fortsatt $12.500 for å fullt ut betale TV produksjonen vi gjorde i Israel som allerede blir kringkastet på TV. Våre TV regninger må betales hver måned også.

Vennligst spør Abba om hva Han ønsker at du skal gjøre for å tilrettelegge for at hele verden skal høre Sannheten om Israel, den Jødiske Identiteten til Messias og det Sanne Evangeliet «Made in Sion». Jeg vet at Han vil velsigne din lydighet på en mektig måte!

5 Mos 28,1-2 Om du nøye lyder YHVH din Guds røst og tar deg i vare så du holder alle Hans bud som jeg befaler deg i dag, skal det skje: Herren skal sette deg høyt over alle folkeslagene på jorden. Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, hvis du lyder YHVH din Guds røst.

ANTIKRIST AVSLØRT

Antichrist ExposedBESTILL I DAG!
Den viktigste 6 CD lyd serien med Biskop Dominiquae Bierman!

ANTIKRIST AVSLØRT
Overvinne den Røde Dragen fra Johannes åpenbaring 12
Bestill online via PayPal eller kredittkort
Eller send oss en e-post til [email protected]
Eller ring oss i USA 1(972)301-7087
***TILGJENGELIG BARE PÅ ENGELSK***

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Vi inviterer deg til å se Biskop Dominiquae på følgende kanaler: TLN, KTLN, MCTV, WAXC TV, GEB Amerika eller The Word Network i løpet av uken.

Klikk her for sendetider, mer informasjon om de ulike mulighetene en kan se på og online.

shabbat-sukkot-2016-nor

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com