Tooran osuus NOACH – B’reisheet (I.Moos.) 6: 9-11:32

MESSIAAN VALTA MAAN PÄÄLLÄ
SUUNNITELMA KANSOILLE UUTTA RIEMUVUOSIKIERTOA VARTEN

rule-of-messiah-on-earth

Kaikki tämä on lähtöisin Messiaasta: Elohim herätti hänet kuolleista ja asetti hänet istumaan valtaistuimelle taivaallisissa, vastaamaan universumin johtamisesta ja kaikesta, galakseista hallituksiin, eikä yhtäkään nimeä eikä voimaa ole vapautettu hänen vallastaan, ei vain tässä maailmanajassa vaan myös tulevassa. Hän vastaa siitä kaikesta, hänellä on viimeinen sana kaikessa. Kaiken tämän keskellä Messias hallitsee Eklesiaa (Seurakuntaa). Seurakunta ei ole alisteinen maailmalle vaan maailma on alisteinen seurakunnalle. Seurakunta on Messiaan ruumis, jossa hän puhuu ja toimii, jonka kautta hän täyttää kaiken läsnäolollaan. Ef. 1:20-23 (Message- Raamatun käännöksen mukaan; nimet vaihdettu)

 

Shabbat shalom, rakkaat ystävät!

 

Kolme merkittävää tapahtumaa tulevalle vuodelle 2017, raamatulliselle vuodelle 5777/ 5778:

  • Jerusalemin Yhdistämisen Riemuvuosi, Kuuden päivän “Ihmeiden” Sodan jälkeen kesäkuussa 1967.
  • 120 vuotta tulee kuluneeksi Ensimmäisen Sionistikongressin pitämisestä Baselissa, Sveitsissä, elokuussa 1897
  • 500 vuotta tulee kuluneeksi Lutherin Uskonpuhdistuksesta vuonna 1517 Pyhäinpäivänä, lokakuun 31. (Halloween)

 

 

JHVH puhui minulle seuraavasti Riemuvuoden (Yovel) alkaessa uutta kiertoaan:

 

Minä olen Kansakuntien Hallitsija ja etsin Kirkkauden Astioita, jotka panevat toimeen minun Absoluuttisen Hallitusvaltani maapallolla. Kansakunnat ovat Minun Perintöni ja kaikki maan ääret Minun Omaisuuteni! Koputan kansakuntien Porteilla päästäkseni sisään Kirkkauden Kuninkaana, syöstäkseni vallasta pahat, jumalattomat hallitukset ja perustaakseni Vanhurskaat Hallitukset. Odotan näkeväni Lammaskansojen tulevan esiin! Se mikä näyttää ihmisille mahdottomalta, on mahdollista JHVH:lle! MINUN MORSIAMENI TOTEUTTAA MINUN TAHTONI KANSAKUNNISSA!

 

KIRJANI -LAMMASKANSAT

 

2Jeshua ilmestyi minulle joulupäivänä vuonna 2001 vieraillessani synnyinmaassani Chilessä, josta tein Alijan muinaiseen Kotimaahani Israeliin aivan kuten Pyhssä Kirjoituksissa on luvattu. Olin rukouksessa tuona päivänä, jolloin useimmat seurakunnat juhlivat jumalanpalveluksissaan neljännellä vuosisadalla vakiinnutetun pakanallisen päivämäärän mukaista Messiaan syntymäpäivää. Jeshua ilmestyi minulle ja esitti kysymyksen: Jos palaisin TÄNÄÄN, kuinka monet kansakunnat olisivat nyt Lammaskansoja? Sitten Hän jatkoi kertomalla, että Hän tuomitsee kansat kahden periaatteen mukaan:

 

  1. Miten kansakunnat ovat kohdelleet Hänen kansaansa Israelia (Juutalaisia)?
  2. Miten kansakunnat kunnioittavat Hänen Kymmentä Käskyään tai Hänen Tooraansa?

 

Silloin, vuonna 2001, tiesin, ettei yhtäkään kansaa voitu vielä kutsua Lammaskansaksi.  Pyysin Jeshualta LISÄÄ AIKAA, että voisimme viedä eteenpäin Sanomaa Lammaskansoista ja Parannuksenteosta JHVH:a kohtaan! Meidän tuli kiirehtiä Seurakunnan luo, ja nyt olemme ehtineet käydä jopa 50 kansakunnassa. Kirjamme, e-kirjamme, musiikki cd:t, sapattikirjeet, opetukset, TV-ohjelmat, Raamattukoulu (GRM-Raamattukoulu) ja Israelin Kiertomatkamme ovat levittäneet sanomaa kanssamme moninkertaistaen Hänen Sanansa SIEMENEN ja tämän kutsun:

MAAILMANLAAJUINEN KATUMUS MAAILMANLAAJUISTA HERÄTYSTÄ VARTEN!

 

Hänen armonsa ja uskollisuutensa kautta, jolla hän on meistä huolehtinut, ja kallisarvoisten ja rakkaiden kumppaniemme ja opetuslastemme uskollisuuden avulla, olemme murtautuneet läpi mahdottoman maaston. On aika VALLOITTAA MAA JA KAIKKI KANSAT SIIONISSA TEHDYLLÄ EVANKELIUMILLA!

 

HÄNEN MORSIAMEN NOUSU ASETTAA UUDET HALLITUKSET

 

Meidät on määrätty olemaan katalysaattorina Vanhurskasten Hallitusten perustamiselle maan päällä. Vaikka useimmat kristityt passiivisesti odottavat Uuden Maailmanjärjestyksen tuloa ja Antikristuksen valtaan nousua, Hänen TODELLINEN MORSIAMENSA tekee AKTIIVISESTI työtä Vanhurskasten Presidenttien ja Hallitusten VALTAAN ASETTAMISEN puolesta!

 

Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat! Ottakaa nuhteesta opiksenne, maan tuomarit! Palvelkaa JHVH:ta hänen pelossaan, iloitkaa ja vaviskaa. Psalmi 2:10,11

 

3Kansat kuuluvat Jeshualle, eivät saatanalle. Kansakunnat ovat Hänen perintönsä. Mutta penseällä, moraalittomalla, epäjumalia palvovalla petoksessa olevalla seurakunnalla, joka on täynnä korvausteologiaa ja pakanallisia joulu- ja pääsiäisperinteitä, ja joka saa ravintonsa sokeri- kuorrutetusta evankeliumista, ei ole ollut voimaa, kirkkautta tai auktoriteettia toteuttaa Hänen Tahtoaan maan päällä! Hän voi toteuttaa tahtonsa maan päällä oman ruumiinsa kautta, joka muodostuu Oliivipuuhun (EI joulupuuhun!) oksastetuista juutalaisista ja pakanoista. Aina siitä lähtien kun seurakunta erosi sen Juutalaisilta juurilta ja perustuksilta neljännellä vuosisadalla Konstantinin ja Nikean kirkolliskokouksen kautta, kansat ovat etääntyneet ja etääntyneet kutsumuksestaan tulla LAMMASKANSOIKSI. Messiaan Morsian on ollut kadoksissa tai piiloutuneena. Mutta tämän Uuden Riemuvuosikierron alettua Voidellun, Pyhän, Messiaanisen-Apostolisen-Profetaalisen Morsiamen on aika nousta, taisteluvalmiina!!!

Hän koputtaa KANSOJEN PORTEILLA asettaakseen VANHURSKAAT HALLITUKSET paikoilleen. Hän voi toteuttaa tämän ainostaan, jos Hänen Morsiamensa alkaa RUKOILLA sekä TOIMIA JOKAISELLA alueella, mukaan lukien TALOUDELLISELLA ja ”poliittisella” alueella, jota kutsun HALLITUKSEN alueeksi.

 

Kaiken tämän keskellä Messias hallitsee Eklesiaa, seurakuntaa. Seurakuntahan ei ole alisteinen maailmalle vaan maailma on alisteinen seurakunnalle. Eklesia on Messiaan ruumis, jossa hän puhuu ja toimii ja jonka kautta hän täyttää kaiken läsnäolollaan. Ef. 1:20-23 (Message-Raamatun käännöksen mukaan; nimet muutettu)

 

VALMISTETTU HALLITSEMAAN

 

Näin Jumalan moninainen viisaus tulee nyt seurakunnan kautta tunnetuksi taivaallisille hallituksille ja valloille. Ef.3: 10

 

Jeshuan todellinen, taisteluvalmis morsian on käymässä läpi radikaalia mielenmuutosta. Morsianta puhdistetaan uskonnon tuhoista ja erityisesti babylonialaisesta kristillisyydestä, pakanallisista juhlista sekä Israelista ja Toorasta vieraantumisesta. Tämä valmistaa meitä menemään naimisiin Juutalaisen Kuninkaan kanssa, sekä myös HALLITSEMAAN Hänen kanssaan ja TOTEUTTAMAAN HÄNEN VALTAANSA MAAN PÄÄLLÄ!

 

MITÄ USKONTO ON SALANNUT

 

Elohim herätti hänet kuolleista ja asetti hänet istumaan valtaistuimelle taivaallisissa, vastaamaan universumin johtamisesta, kaikesta, galakseista (linnunradoista) hallituksiin, ei yhtäkään nimeä eikä voimaa ole vapautettu hänen vallastaan. Ef.1: 21 (Message- Raamatun käännös, nimet muutettu)

 

Uskonto on salannut sen tosiasian, että MESSIAS HALLITSEE TÄSSÄ MAAILMASSA eikä ainoastaan tulevassa maailmanajassa. On mielenkiintoista että julmat ja eksyksissä olevat ristiretkeläiset tiesivät tämän ja yrittivät toteuttaa Hänen valtaansa maan päällä valloittaessaan Jerusalemin 1000-luvulla, polttaen ylistysvirsiä laulamassa olleen Juutalaisväestön elävältä! He olivat pahasti väärässä, koska Hänen Valtakuntansa täytyy toteuttaa Hänen Hengensä kautta, Hänen järjestyksessään. Ja kuten tavallista, Hänen järjestyksensä on seuraava:

 

Juutalaisille ENSIN

 

4Hankkiutumalla eroon juutalaisista he joutuivat yhä kauemmas Lammaskansojen synnyttämisestä tai Jeshuan hallitusvallan tuomisesta maan päälle. Oikeastaan he joutuivat  syvemmälle kiroukseen. Näin jo 1000-luvulla jkr. Kristinusko oli ristiretkeläisten kautta perustamassa Uutta Maailman Järjestystä keskuksenaan Jerusalem! He toteuttivat Ensimmäisen Mooseksen kirjan 11. luvun Baabelin tornin rakentajien toivetta:

 

“Rakentakaamme itsellemme torni, joka ulottuu taivaaseen. Tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli koko maan…”

 

Myöhemmin muslimit voittivat kristityt ristiretkeilijät. Ja nyt, 2000-luvulla, muslimit voittavat kristityt jälleen! ISIS etenee kristityiksi kutsutuissa kansakunnissa kaikkialla Euroopassa, Amerikassa ja Etelä-Amerikassa! Historia toistaa itseään kymmenen vuosisataa myöhemmin!

 

10 RIEMUVUOTTA LUTHERIN USKONPUHDISTUKSESTA

 

5Vuotta 2017 kunnioitetaan täyden 10 Riemuvuoden muistona. Tulee myös kuluneeksi 500 vuotta siitä, kun Martti Lutherin uskonpuhdistus alkoi. On hyvin paljastavaa, että uskonpuhdistus alkoi virallisesti pyhäinpäivän aattona (halloween), jota kristikunta pitää Kaikkien Pyhimysten Päivänä. Siitä huolimatta Halloween on KAIKKIEN NOITIEN PÄIVÄ ja kaukana Pyhästä Päivästä tai Pyhästä juhlasta. Tässä näkyy Lutherin uskonpuhdistuksen epätäydellisyys, vaikka se käsittelikin hyvin tärkeää aihetta: Pelastusta Armosta Uskon kautta. Siitä huolimatta se ei onnistunut luomaan uudelleen yhteyttä Juutalaisiin Juuriin ja Alkuperäiseen Siionissa tehtyyn Evankeliumiin, vaan jätti Seurakunnan epätasapainoiseksi.

 

10 on loppuun saattamisen, järjestyksen ja tuomion luku.

 

JHVH tuomitsee KAIKEN uskonnon ja uskonnolliset järjestelmät. Hän perustaa Valtakuntansa Morsiamensa kautta saadakseen perintönsä eli kansat, takaisin luokseen. Hän haluaa Lammaskansoja! Hän haluaa Vanhurskaita Hallituksia; Hän haluaa vanhurskauden OTTAVAN VALLAN! Silloin kun aika on pimein, Hän haluaa Kirkkautensa loistavan. MIKÄÄN EI OLE MAHDOTONTA HÄNELLE!

 

Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee ja Herran kunnia koittaa sinun ylläsi. Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herran kirkkaus, sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa. Kansat vaeltavat sinun valoasi kohti, kuninkaat kohti aamunkoittosi kirkkautta. Jesaja 60:1-3

 

Tämä on sanottu Israelille, joka on Johtava Lammaskansa, mutta tämä koskee myös Hänen Morsiantaan, joka on tehnyt parannuksen korvausteologiasta jättäen Lutherin uskonpuhdistuksen ajatukset taakseen palaamalla kotiin, Alkuperäisen Siionissa tehtyyn Evankeliumiin liittyen Israeliin eikä korvaten Israelia!

 

jatkuu ensi viikolla…

 

Messiaan Morsian, LAITA TAISTELUKENGÄT JALKOIHISI ja valloita alaa Palvelutyössä ja Sadonkorjuussa, sekä Taloudellisella, kaupallisella ja Hallinnollisella (poliittisella) Alueella. Älä rajoita Kuningasta millään tavalla; Hän haluaa käyttää meitä toteuttaakseen Täydellisen Valtansa Maan päällä. Messias HALLITSEE, antimessiaalla EI OLE valtaa!

 

2Israelilaiset Mentorinne ja ystävänne

Arkkipiispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

Siionin tähden en voi vaieta. Jesaja 62:1

Sheep Nations (ebook)

 

Register Herebsow2017

 ORDER TODAY THE NEW BOOKS OF ARCHBISHOP DOMINIQUEA BIERMAN “FROM SICKOLOGY TO A HEALTHY LOGIC” and “ADDICTS TURNING TO GOD (ATV)” go to www.kad-esh.org click on SHOP.  *AVAILABLE IN ENGLISH ONLY*

siko_addict-front-cover

OR YOU CAN PRE-ORDER THIS SPECIAL OFFER OF 3 BOOKS OF THE SERIES “THE GOD OF SHALOM POWER PACKAGE” go to www.kad-esh.org click on SHOP.  *AVAILABLE IN ENGLISH ONLY*

8

Defeating Depression

  • ATG – Addicts Turning to God ***NEW!
  • From Sickology to a Healthy Logic ***NEW!

ALL 3 BOOKS $54 INCLUDING SHIPPING (FOR USA RESIDENTS)

FOR ORDERS OUTSIDE OF THE USA $54 + SHIPPING.

Estimated Time of Arrival 1 month.