Tooran osuus BEHAR – Vayikra ( 3Moos.) 25:1 – 26:2

Varhain viikon ensimmäisenä päivänä, kun vielä oli pimeä, Magdalan Maria tuli haudalle ja näki, että kivi oli otettu pois hautakammion suulta. Joh.20:1

Shabbat shalom, rakkaat ystävät!

Koko palvelutyövuosieni ajan Jah (Jumala) on aina palauttanut minut siihen yksinkertaiseen totuuteen, että Hänen etsiminen ENNEN auringonnousua on tehokkain tapa löytää hänet!

Ensimmäinen, joka sai ilmestystä ja auktoriteetin saarnata!

Mirjam (Maria) Migdalin (Magdalan) kaupungista tunsi nämä perustavaa laatua olevat totuudet kuten kaikki rukoilevat juutalaiset tietävät. Israelissa ”aamurukoukset” rukoillaan ennen auringonnousua ja tavallisesti synagogissa noin 4 aamuyöllä. Tätä kutsutaan Brit Chadassassa (Uusi Testamentti) Neljänneksi Yövartioksi.

Neljännen yövartion aikaan Jeshua (Jeesus) tuli heidän luokseen kävellen veden päällä. Matt.14:25

forth-watch-1Kun Jerusalemin Pyhä Temppeli oli pystyssä, papeilla oli yövartiot, jotka heidän tuli pitää, jotta tuli ei sammunut Alttarilla. Samoin kun vartijat vartioivat kaupunkia vihollisilta ja varkailta, heillä oli tavanomaiset vahtivuorot. Yön ensimmäinen vartio alkoi kuudelta illalla ja päivän ensimmäinen vartio alkoi kuudelta aamulla. Kaikki vartiovuorot kestivät kolme tuntia. Täten Neljäs Yövartio oli joka yö kolmesta kuuteen. Kuudelta aamulla alkoi päivän ensimmäinen vartio. Tästä voimme ymmärtää, että Mirjam tuli haudalle ja oli ensimmäinen, joka kohtasi Ylösnousseen Herran Neljännen Yövartion aikana!

Jos sinä haluat olla ENSIMMÄINEN, joka saa ilmestystietoa ja jolle annetaan tehtävä, auktoriteetti ja voitelu saarnata johtajille, niin etsi Häntä silloin, kun vielä on yö. Etsi Häntä Neljännen Yövartion aikaan! Mirjam oli ENSIMMÄINEN Ylösnousemuksen saarnaaja ja hän saarnasi Opetuslapsille (kaikki miehiä!)! Hän oli Herran Itsensä lähettämä nainen saarnaamaan miesjohtajille, jotka Hän oli valinnut! Hän oli Ensimmäinen, joka saarnasi Ylösnoussutta Messiasta Israelin Pojille.

Jeshua sanoi hänelle: ” Älä koske minuun. Minä en ole vielä mennyt ylös Isän luo. Mutta mene veljieni luo ja sano heille, että minä menen ylös minun Isäni ja teidän Isänne luo, minun Jumalani ja teidän Jumalanne luo. Magdalan Maria meni ilmoittamaan opetuslapsille: ”Minä olen nähnyt Herran!” Ja hän kertoi, mitä Herra oli hänelle sanonut. Joh.20: 17-18

Neljäs Yövartio!

disciplesHän näki soutajien olevan vaikeuksissa, sillä tuuli oli heille vastainen. Neljännen yövartion vaiheilla hän tuli heidän luokseen kävellen veden päällä ja aikoi mennä heidän ohitseen. Mark. 6: 48

Edellä olevista sanankohdista näemme, että opetuslapset yrittivät tehdä kaikkein PARHAANSA totellakseen Jeshuan ohjeita MENNÄ Gennesaretin (Galilean) järven toiselle puolelle, mutta tuuli oli vastainen ja he näyttivät soutavan ja raatavan turhaan! Kuinka monta kertaa sinä olet yrittänyt totella Jahin tahtoa PARHAAN kykysi mukaan ja on näyttänyt, ettet pääse MINNEKÄÄN? Tiedät, että Hän on kutsunut sinut ja kuitenkin vastoinkäymiset tulevat tiellesi ja estävät sinua ja pysäyttävät sinut yhä uudelleen! Mitä tehdä? On olemassa ratkaisu: Etsi Häntä Neljännen Yövartion aikaan, jolloin hän voi ”soutaa venettäsi” (Palvelutyö). Jos Hän on käskenyt sinun tehdä jotain, et varmasti voi tehdä sitä omassa voimassasi, vaikka käyttäisit kaiken energiasi ”yrittämiseen”.   Meidän tulee saada Hänen VÄLIINTULONSA!

Neljännen yövartion aikaan käydään suuri taistelu!   Siihen aikaan useimmat ihmiset ovat syvässä unessa ja vihollinen käyttää hyväkseen meidän suojattomuuttamme ja hyökkää. Tähän aikaan useimmat painajaiset nähdään ja myös useimmat rikokset ja itsemurhat huipentuvat tähän aikaan. Opetuslasten tapauksessa ”tuuli oli vastainen”. Hepreassa sama sana tarkoittaa TUULTA ja HENKEÄ. Tuo sana on RUACH. Voisimme sanoa, että ”henget olivat heitä vastaan eli vastaisia”. Toinen sana vastaiselle (contrary) on vihamielinen (adverse). Heprean sana vastoinkäymiselle on STANI, joka tarkoittaa SAATANALLINEN. Arkkivihollisemme, sielun vihollisen, paholaisen nimi on HaSatan eli Saatana.

Mukaillen voimme sanoa tämän sanankohdan seuraavasti:

Hän näki soutajien olevan vaikeuksissa, sillä saatanallinen henki taisteli heitä vastaan neljännen yövartion vaiheilla. Hän tuli heidän luokseen kävellen veden päällä ja aikoi mennä heidän ohitseen. Mark.6: 48

Joka kerta kun yritämme tehdä Jeshuan työtä voimme olla varmoja, että saatanan vastustus tulee. Niin rajua vastoinkäymistä ja vastustusta tulee, että se yrittää saada meidät LOPETTAMAAN! Herää seurustelemaan Hänen kanssaan Neljännen Yövartion aikaan ja näet Voiton joka kerta!

Hän astui veneeseen heidän luokseen, ja tuuli tyyntyi. He olivat hämmennyksestä suunniltaan Mark 6:51

Walking on waterKun olemme hereillä jutellen Hänen kanssaan Neljännen Yövartion aikaan, saamme uskoa Hänen ihmeitä tekevään voimaansa, ja meidän on mahdollista ”kävellä veden päällä.” Opetuslapset eivät päässeet eteenpäin hyvällä veneellä ja Pietari eteni nopeammin ”kävellen veden päällä!”

Neljännen yövartion aikaan Jeshua (Jeesus) tuli heidän luokseen kävellen veden päällä. Matt.14:25

Pietari vastasi hänelle: ”Herra, jos se olet sinä, niin käske minun tulla luoksesi vettä pitkin.” Hän sanoi: ”Tule!” Niin Pietari astui veneestä ja käveli veden päällä mennäkseen Jeshuan (Jeesuksen) luo. Matt.14: 28-29

Toisinaan kaikki meidän keinomme ja suunnitelmamme edistää JHVH:n Valtakuntaa siinä työssä, jonka Hän on uskonut meille, ovat hyödyttömiä. Vaikka ne olisivat ”ammattimaisia” ja meillä olisi kaikki tarvittavat taidot, lahjat ja osaava hallinto. Kerta kaikkiaan tarvitsemme jotain muuta avuksemme; tarvitsemme yliluonnollista apua, jotain tavallisuudesta poikkeavaa! Meidän tulee kävellä veden päällä! Mutta kuinka saamme uskoa tehdä jotain epätavallista, jota ei ole tehty koskaan aikaisemmin! Meidän täytyy kuulla Hänen äänensä SELVÄSTI. Se on mahdollista Neljännen Yövartion aikaan!

Minä rakastan niitä, jotka minua rakastavat, ja ne, jotka minua varhain etsivät, löytävät minut. Snl. 8:17

Useimmissa Raamatun käännöksissä tämä on käännetty väärin.   Hepreassa ei sanota ”ahkerasti” tai ”varhain” vaan sanotaan MESHACHARAI eli ne, jotka etsivät minua ENNEN PÄIVÄNKOITTOA.

Heprean sana Shachar on PÄIVÄNKOITTO. Joten tämä jae tosi asiassa sanoo:

”Minä rakastan niitä, jotka minua (viisaus!) rakastavat, ja ne, jotka minua etsivät ennen päivänkoittoa (neljännellä yövartiolla), löytävät minut!” Snl.8:17 (alkuperäisen heprean mukaan).

Kun löydät Hänet, löydät Viisauden ja kaiken muun Hänen mukanaan. HalleluJAH!!!

Vastoinkäymisten Tuulten muuttaminen Suosion Tuuliksi!

”Autuas se mies, joka kuulee minua, joka valvoo minun ovillani päivästä päivään, vartioi minun ovieni pieliä! Joka minut löytää, löytää elämän ja saa osakseen Herran mielisuosion. Snl.8: 34-35

Seek YeshuaNe, jotka etsivät Jeshuaa (Viisautta) ennen auringonnousua neljännellä yövartiolla, löytävät Hänet ja Hän muuttaa vastoinkäymisten tuulet, saatanalliset myrskyt, Ihmeiden ilmentymiksi, sillä JHVH:n Suosion Tuulet ovat heidän yllään!   Huomaa, että Hän käskee tehdä sen ”päivittäin” toisin sanoen ei riitä tehdä se kerran tai silloin tällöin. Saadaksemme Hänen Viisautensa ja Suosionsa meillä tulee olla hengellistä kurinalaisuutta herättää itsemme 3-6 välillä aamuyöllä neuvottelemaan, seurustelemaan ja juttelemaan Hänen kanssaan! Joskus voit olla täysin uupunut, mutta siitä huolimatta laita herätyskello soimaan ja makaa vuoteellasi puhellen Hänen kanssaan.   Pyydä Häneltä Armoa etsiä Häntä silloin kun koko olemuksesi haluaisi nukkua. Ja Hän antaa armon siihen, jos olet päättänyt kunnioittaa Häntä ja löytää Hänet! Tee se, minkä sinä voit ja Hän tekee sen, minkä Hän voi! Toisinaan seurustelet Hänen kanssaan tuntikausia ja toisinaan minuutteja. Hän johdattaa sinua!

kun muistan sinua vuoteessani ja ajattelen sinua yön vartiohetkinä.   Sillä sinä olet ollut apuni, ja minä laulan ylistystä siipiesi suojassa. Ps. 63: 7-8

Hänen Siipiensä Suojassa riemuiten!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Arkkipiispa Dominiquae ja rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.