Tooran osuus MIKETZ – B’Reisheet (1. Mooses) 41:1-44:17

PROFEETALLINEN SANA HANUKKAA VARTEN, jonka Piispa Dominiquae Bierman sai vuonna 2005.

”Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos. Ja laskettuaan kaikki omansa ulos hän kulkee niiden edellä, ja lampaat seuraavat häntä, sillä ne tuntevat hänen äänensä. Mutta vierasta ne eivät seuraa, vaan pakenevat häntä, koska eivät tunne vierasten ääntä… Sitten oli temppelin vihkimisen muistojuhla Jerusalemissa, ja oli talvi. Ja Jeshua käveli pyhäkössä, Salomon pylväskäytävässä.” Joh. 10:3-5, 22, 23

(Hanukka juhla – Jerusalemin Temppelin vihkimisen muistojuhla johon liittyi pyhitys poistamalla kaikki kreikkalais-Babylonialaiset palvontamenot vuonna 165 eKr. Tämän vuoden juhla on hebrealaisen kalenterin mukaan 6. – 14. joulukuuta.)

Sapatin rauhaa rakkaat:

22. joulukuuta vuonna 2005 heräsin kolmantena päivänä retriitistäni, joka on kuukausittainen aika, jolloin vetäydyn viettämään aikaa JAH:n (Jumalan) kanssa, kuulin Korkeimman äänen lempeänä mutta hyvin selkeänä hengessäni:

“PYHÄN PALVONNAN ENNALLEENASETTAMINEN tulee vapauttamaan kauan odotetun lopunajan Herätyksen. Kaikessa on kysymys PALVONNASTA. Yli 1800 vuoden ajan Morsiameni on saastunut kreikkalais-roomalaisesta palvonnasta. Aivan kuten Israelini karkotettiin minun maastani synnin ja epäuskon vuoksi, niin on minun morsiameni karkotettu heprealaiselta uskon perustaltaan ja Pyhästä palvonnasta ylimielisen ja kateellisen suhtautumisen vuoksi minun juutalaista kansaani kohtaan.

Hän on sekoittunut kansakuntien pakanallisiin palvontamenoihin pitkän aikaa, mutta nyt MINÄ OLEN PALAUTTAMASSA PYHÄN PALVONNAN. Minä poistan Rooman ja Babylonian vaikutuksen hänestä ja siirrän hänet takaisin TODELLISELLE PERUSTALLE kansani Israelin kanssa. Minä olen on tämän tekemässä, sanoo Jahve Sebaot (Herrojen Herra). Minä palautan ennalleen Minun Merkkini, Minun Pyhän Kalenterini, Minun Pyhät Juhlani sekä Minun Pyhän palvontani. Valmistaudun pian tapahtuvaan paluuseeni ja Minua palvotaan IKUISESTI ikuisten käskyjeni mukaan, jotka annoin koko Israelille. Minua palvotaan hengessä ja totuudessa – Sanani ja käskyjeni Totuutta, ei roomalaisen kalenterin tai roomalaisten tapojen mukaan. Poistan Rooman vaikutuksen kansastani ja palautan heidät ikuiseen Jerusalemiini.

Minun Morsiameni on minun temppelini ja Minua palvotaan antamieni ohjeiden ja pyhyyden mukaan. Olen tuonut ja tuomassa Israelin takaisin Minun maahani 2000 vuoden maanpaon jälkeen.

Minä teen tämän sanoo Jahve ja se, joka sitä vastustaa, sen MINÄ tulen puimaan.

Samoin Minä tuon morsiameni takaisin Babylonian ja Roomalaisen kaltaisesta palvonnasta heprealaiseen palvontaan, joka on minun Pyhä palvontani. Tästä EI OLE PALUUTA; pakanallisen vaikutuksen poistamisen KÄSKY seurakunnastani on jo annettu. Ne, jotka eivät ota vaarin Minun käskystäni, löytävät itsestään yhä enenevässä määrin haaleutta; monien rakkaus kylmenee ja laittomuus kietoo heitä, eivätkä he ole valmiita Minun tulemukseeni. He ovat kuin tyhmät neitsyet, joilla ei ollut tarpeeksi öljyä eivätkä siten voineet erottaa pyhää epäpyhästä.

Minä poistan kaiken roomalaisen palvonnan ja pakanallisen vaikutusvallan Morsiamestani, ja kutsun häntä takaisin kotiin, heprealaiselle perustalle, Pyhille säädöksilleni ja käskyilleni, juhlilleni ja pyhille kokouksilleni. Puhdistan Morsiantani täyttääkseni hänet Pyhällä rakkaudellani ja kirkkaudellani, jonka jälkeen monet tulevat hänen luokseen juomaan PUHDASTA ELÄMÄN VETTÄ. Kansojen tuomiot ovat alkaneet!”

Kingdom of RomeRooman valtakunnan kukistuminen – Daniel 7:23-28: ” Hän vastasi näin:’ Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maailmaan , erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö koko maan, tallaa ja murskaa sen. (Tämä on Rooman valtakunta, joka on vaikuttanut kaikkeen kristillisyyteen ja sillä on ollut suora syy-yhteys Espanjan inkivisitioon, ristiretkiin sekä natsien shoaan (holokausti). Ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Heidän jälkeensä nousee vielä yksi. Hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja tuhoaa Korkeimman pyhiä. Hän tahtoo muuttaa ajat ja lain, ja ne annetaan hänen valtaansa ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.” Konstantinus, Rooman keisari, josta tuli kristitty, teki juuri näin. Vuodesta 325 lähtien kaikki heprealainen ylistys ja palvonta seurakunnassa muutettiin raamatullisesta/ juutalaisesta kreikkalais-roomalaiseksi. Hän muutti ajat ja lait ja esitti sunnuntaita otettavaksi Pyhän Sapatin sijaan, sillä hän oli auringonpalvoja. Hän myöskin esitti joulun otettavaksi talvipäivän seisauksen ja noituudenjuhlan ajalle alkuperäisen Sukkotin tai lehtimajanjuhlan tilalle, jolloin Messias on syntynyt. Alkuperäisen pyhän pääsiäisen (Pesach), jolloin olisi tarkoitus juhlia Messiaan ylösnousemusta ja ensihedelmien juhlaa, tilalle tuli hedelmällisyysjumalattaren Ishtarin mukaan vietettävä pääsiäisjuhla (engl. Easter).

Tähän päivään saakka useimmat maailman seurakunnat ja kirkot ovat tulleet tartutetuiksi näistä ja heidän hyvin pakanallisista perinteistään, joita edustavat esim. joulukuusi, joka Pyhissä kirjoituksissa on kiellettyä (Jeremia 10:1-3) sekä pääsiäismunat, jotka ovat muistutuksena meille Ishtarin orgioiden seurauksena syntyneiden vauvojen uhraamisesta. Siellä oli tapana kastaa kananmunat vauvojen vereen ja sitten ‘laittaa esille maalatut munat’.

Konstantinuksen ajasta lähtien Elohim-Luojan Lait ja Käskyt, jotka Hän antoi Israelille, katsottiin vanhentuneiksi ja ne vaihdettiin ihmisen tekemiin perinteisiin sekoitettuna Babylonialais-Roomalaiseen kulttuuriin.

Mutta tuomio asetetaan ja sen valta otetaan pois, se tullaan kuluttamaan ja tuhoamaan. Tuomio on asetettu toukokuun 14. 1948 lähtien kun Israel on alkanut paluun maahansa ja seurakunta suuntaa takaisin alkuperäiselle heprealaiselle perustalle.

Aivan kuten Israel on joutunut jättämään kansakunnat 2000 vuoden jälkeen, on seurakunnan/ kirkon lähdettävä Babylonialais-kreikkalais-roomalaisesta palvontajärjestelmästä ja palattava takaisin JAH:n Israelille uskomien Pyhien kirjoitusten mukaiseen Pyhään palvontaan.

(Lisätietoja tästä aiheesta saat tilaamalla kirjojani: “Juurien parantava voima”, “Lammaskansat”, “Oksastettu” ja myös “Rajuilma” osoitteesta http://kad-esh.org/product-category/books/ Erityisesti kirja “Oksastettuna” kertoo Pyhistä käskyistä ja pyhistä juhlista).

Shop

Rooman ja koko roomalais-babylonialainen kristillisyys tullaan kuluttamaan ja tuhoamaan aikojen lopussa. Kansani, tulkaa ulos sieltä! Tämä on kutsu koko seurakunnalle – ei vain yksittäisille ihmisille. Tämä on kutsu Morsiamelle, mutta myöskin koko ihmiskunnalle; sillä Häntä tullaan palvomaan iankaikkisesti Hänen oman suunnitelmansa mukaisesti. Katso seuraavaa kirjoitusta:

Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta. Ja jos egyptiläisten sukukunta ei käy eikä tule sinne ylös, ei tule sitä heillekään; vaan heitä on kohtaava se vitsaus, millä Herra rankaisee niitä pakanakansoja, jotka eivät tule sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa. Tämä on oleva egyptiläisten synnin palkka ja kaikkien niiden pakanakansojen synnin palkka, jotka eivät käy sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa. Sakarja 14:16-19

Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne. Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina (perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun, ei sunnuntai) tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra. Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle. Jes.66:2-24

LighthouseOlkoon tämä viimeinen vuotesi palvoa Roomalaisen kalenterin ja perinteiden mukaisesti. Tulkoon Jahven pelko sinulle, jotta voit totella Hänen käskyjään katumalla ja tekemällä paluun hebrealaiselle perustalle.

Tämä on elämän ja kuoleman kysymys ja aika on myoh myöhäinen! Voit lukea kirjojani ja saada apua ja neuvoja. JAH on antanut ne minulle, jotta voin auttaa koko kirkkoa/ seurakuntaa tekemään tämän vallankumouksellisen ja pakollisen liikkeen niin yksinkertaiseksi kuin on mahdollista.

Voimme myös auttaa sinua perustamaan Majakoita, jotta sinun ja muiden ihmisten on helpompi kääntyä. Olemme tulleet Kuningaskuntaan juuri tällaisena aikana helpottaaksemme ja neuvoaksemme Jeshuan Morsianta tekemään tämän kääntöliikkeen ilman minkäänlaista uskonnollisuutta tai vaivaa. Tämä on hengen liikehdintä ja Hänen Pyhän Henkensä avustuksella ja voitelulla on mahdollinen niille, jotka ovat halukkaita katumaan, palaamaan ja olemaan opetettavina.

Seurakunnalla on PALJON oppimista yli 1800 vuoden eron jälkeen juutalaisesta/ Pyhien kirjotusten perustalta. Nämä ovat HYVIÄ UUTISIA! Jeshua puhdistaa Morsiantaan! Anna sen henkilön, jolla on korva kuulla, mitä Ruach (Henki) sanoo seurakunnille! Taivaan alla oleva kuningaskunta ja Herruus sekä kuningaskunnan mahtavuus on Korkeimman pyhien: ”Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat häntä.’ Dan. 7:23-27

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME JA AUTA MEITÄ VAPAUTTAMAAN TESHUVA-KATUMUS KAIKKIALLE MAAILMAAN. AUTA MEITÄ JATKAMAAN LÄHETYKSIÄ!

Rakkaat, olemme huutavan ääni erämaassa ja taistelemme Media-areenalla. Pyydämme tukeanne yrityksiimme muuttaa maailmaa TV-ohjelmiemme välityksellä. Useimmat ihmiset tänä päivänä eivät edes käy seurakunnassa! He istuvat TV:n äärellä katselleen kristittyjä ohjelmia ja tulevat ruokituiksi. Mutta heidän hengellinen ruokavalionsa on laimea ja riittämätön ilman terävää profeetallista juutalaisten juurien palvelutyötä. Jah on antanut meille mahdollisuuksien ikkunan lähettääksemme ohjelmia, mutta emme kykene tähän yksin. Me tarvitsemme yhteistyötä kaikilta niiltä, joille Jahven Valtakunta ja Israel on rakas, jotta voimme jatkaa lähetyksiä ja valloittaa alueita median kautta. Olkaa ystävälliset ja lähettäkää parhaanne ja kaikkein runsaimmat lahjanne tänään tietäen tämän olevan KIIREELLISTÄ! Aika lipuu ohitse! Menkää osoitteeseen www.kad-esh.org ja klikatkaa ‘donations’ Pay Palin ja luottokortin kautta tapahtuvaan maksuun tai voitte lähettää sähköpostia maksuvaihtoehdoista osoitteeseen [email protected]

Voit myös soittaa USAn numeroon 1-972-301-7087.

Kaikki Western Unions ja Money Grams-suoritukset tulee lähettää Baruch Biermanille, Florida, USA.

Kiitämme sinua jo etukäteen uskollisuudestasi taloudellisella siemenelläsi – ja erityisesti uhrautuvalla siemenellä JHVH:a sekä meitä kohtaan. Tämä on lupaus, jonka Abba antoi meille sinua varten:

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten leikkaavat. He menevät itkien, kun kylvösiemenen vievät; he palajavat riemuiten, kun lyhteensä tuovat. Psalmi 126:5,6

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n