Toora osuus TZAV – Vayikra (3. Mooses) 6:1 (8) – 8:36

KUOLINISKU KATEUDELLE

Sillä rakkaus on väkevä kuin kuolema, tuima kuin tuonela on sen kiivaus” Laul.l. 8:6

(Kateus on julma kuin tuonela; suomennos englannista)

Shabbat shalom rakastetut:

Lähestyessämme pääsiäistä sekä iloista Purimin juhlaa, meitä muistutetaan suuresta pahan Haamanin voitosta, jonka kautta oli tuhosuunnitelma juutalaista kansaa kohtaan ja kaikki kateuden vuoksi. Amalekilaisella Hamanilla, joka oli Persian kuninkaan oikea käsi, kiehui sisimmässään kateus Liiton kansaa kohtaan, aivan niinkuin saatanalla on kateuden polte sydämessään ihmiskuntaa kohtaan. Aivan kuten silloin, myöskin tänä päivänä sama Haamanin henki, Amalek, Islam, Ishmael, Esau ja antisemitismi, antijuutalaisuus, antisiionismi ja vastaavat, edelleenkin juonittelevat ja suunnittelevat Israelin tuhoa. Kaikki tämä kateuden vuoksi! (Katso Esterin kirja)

Ismael oli valtavan kateellinen kun Iisak syntyi, jopa niin, että Saaran oli lähetettävä hänet pois talostaan. Kateus manifestoituu kiusaamisen ja ivan kautta ja se täytyy karkottaa pois, mikäli se uhkaa Lupauksen täyttymistä!

Ja poika kasvoi, ja hänet vieroitettiin. Ja Aabraham laittoi suuret pidot siksi päiväksi, jona Iisak vieroitettiin. Ja Saara näki egyptiläisen Haagarin pojan, jonka tämä oli Aabrahamille synnyttänyt, ilvehtivän ja sanoi Aabrahamille: “Aja pois tuo orjatar poikinensa, sillä ei tuon orjattaren poika saa periä minun poikani, Iisakin, kanssa”. 1. Moos. 21:8-10

Monesti vanhemmat ottavat lastensa välisen mustasukkaisuuden kevyesti. Sen ei pitäisi olla niin, mustasukkaisuus on paha henki ja se täytyy ajaa ulos (vapautus), ja sen jälkeen se on tuotava TOTUUDEN valoon. Ei ole mitään “luonnollista” kateellisena olemisessa toista henkilöä kohtaan, se on DEMONISTA. Itse asiassa yksi 10 käskystä on “Älä himoitse”. Kateus aiheuttaa “himon” ja se on synti, joka on rangaistava kuolemalla.

Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa. 2. Moos. 20:17

Historian ensimmäinen murha tapahtui kateuden vuoksi ja jokainen tuhoava valtataistelu syntyy kateudesta!

CainMutta Kainin ja hänen uhrilahjansa puoleen hän ei katsonut. Silloin Kain vihastui kovin, ja hänen hahmonsa synkistyi. Ja Herra sanoi Kainille: “Miksi olet vihastunut, ja miksi hahmosi synkistyy? 
Eikö niin: jos teet hyvin, voit kohottaa katseesi; mutta jos et hyvin tee, niin väijyy synti ovella, ja sen halu on sinuun, mutta hallitse sinä sitä!” Ja Kain sanoi veljellensä Aabelille: “Menkäämme kedolle”. Ja heidän kedolla ollessansa Kain karkasi veljensä Aabelin kimppuun ja tappoi hänet. 1. Moos. 4:5-8

Kain tuli hyvin kateelliseksi veljellensä Aabelille koska Aabelin uhri oli miellyttänyt Elohimia, niin että hän nousi ja murhasi veljensä, KATEUDEN vuoksi. Kateus on saatanan attribuutti ja on murhanhimoinen henki.

Joka kerta kun suutumme siitä, että JHVH siunaa jotakuta toista tai valitsee jonkun toisen sijastamme, me haudomme sydämessämme MURHAN henkeä.

Monissa kirkoissa ja seurakunnissa tämä on vitsauksena tekopyhän hymyn alla ja ”rakastan sinua veli/ sisko”-sanojen takana. Nuo henget murhaavat heidän uhrinsa ajatuksin, sanoin tai teoin. Kaikenlainen takanapuhuminen, panettelu ja juoruaminen kumpuaa KATEUDESTA!

Huomioithan, että kateus aiheuttaa MASENNUSTA!

Kun Elohim hyväksyi Aabelin uhrin Kainin uhrin sijaan, Kain MASENTUI!

Mutta Kainin ja hänen uhrilahjansa puoleen hän ei katsonut. Silloin Kain vihastui kovin, ja hänen hahmonsa synkistyi. Ja Herra sanoi Kainille: “Miksi olet vihastunut, ja miksi hahmosi synkistyy? 
Eikö niin: jos teet hyvin, voit kohottaa katseesi; mutta jos et hyvin tee, niin väijyy synti ovella, ja sen halu on sinuun, mutta hallitse sinä sitä!” 1. Moos. 4:5-7

Kateus on syypää kaikkeen kapinaan, alkaen ensimmäiseen kapinaan Taivaassa. Lucifer oli KATEELLINEN Adamille, Jumalan luomakunnan kruunulle! Hän halusi olla ”kuin Elohim” tai olla Elohimin kuvan kaltainen, jotta voisi anastaa itselleen Aadamin paikan. Hänet oli luotu KORKEIMMAKSI enkeliksi, mutta silti ALHAISEMMAKSI kuin ihminen! Luciferin kateus oli syynä sen omaan LANKEEMUKSEEN ja ihmisen LANKEEMUKSEEN.

FallenKuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: ‘Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.’ Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. Jes. 14:12-15

Ainoastaan Aadam (mies ja nainen) on luotu Korkeimman KALTAISEKSI!

Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. 1. Moos. 1:27

Lucifer oli kateellinen, mustasukkainen Aadamille ja on edelleen! Sen vuoksi se yrittää kompastuttaa sinua, jotta et onnistuisi! Kateelliset ihmiset eivät kestä toisen ihmisen menestystä ja yrittävät vaimentaa heitä juoruamisella, panettelulla tai muilla tavoin. He yrittävät ”liata” heidän maineensa ja valehdella, manipuloida ja jopa rukoilevat heitä vastaan, joka on eräänlaista noituutta. Sen vuoksi saatanaa kutsutaan myöskin ”veljien syyttäjäksi, joka syyttää heitä päivin ja öin.

Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: “Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ilm. 12:10

Kun KATEUS on voitettu, Jumalan kuningaskunta voi edetä. Mikäli koet esteitä palvelutyössäsi ja suhteissasi, etsi Kateuden juuri. Veljet ovat veljilleen kateellisia ja jopa lapset ovat kateellisia vanhemmilleen, ja erityisesti palvelutehtävän omaaville vanhemmilleen.

Tiedätkö “Saarnaajan lapsi” syndrooman? Vaikka voikin olla, että monessa saarnaajassa onkin vikaa, muistathan, että monet lapset ovat vihaisia vanhemmilleen siitä, että näyttävät rakastavan Jumalaa enemmän kuin lapsiaan ja laittavat Jumalan ja Hänen tahtonsa ENSIMMÄISELLE SIJALLE. Tämä on erittäin vaarallinen vihollisen juoni ja siihen on puututtava TOTUUDESSA, RAKKAUDESSA ja auktoriteetissa. Voit joutua rukoilemaan, tekemään parannusta, paastoamaan ja heittäämään kateuden hengen ulos lapsistasi ja perheestäsi. Käytän myös sanaa KATUA, sillä olet saattanut laiminlyönyt velvollisuuksia isänä, aviomiehenä tai äitinä. Tästä ei välttämättä ole kysymys, ja saatana voi vain koettaa yrittää tuhota sinua, mutta älä jätä tätä asiaa tarkistamatta! Se on hyvin vaarallista!
Saatana aiheutti vihamielisyyden Elohimin lapsissa Eedenin puutarhassa saman ahneuden ja kateuden kautta. Se istutti naisen sydämeen kateuden Jumalaa kohtaan!

Niin käärme sanoi vaimolle: “Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan”. 1.Moos. 3:4,5

Se saastutti naisen sillä samanlaisella ahneudella ja kateudella hänen syötyään kielletystä puusta. Himoitsemalla sitä, mikä on kiellettyä ja mikä ei laillisesti ole sinun on KATEUTTA, ja se tuo mukanaan kuolemaa ja tuhoa!
Samalla tavalla pakanat nousivat juutalaisia vastaan 1700 vuotta sitten ja koska kateus toteutettuna tappavan neuvoston, Nikean kirkolliskokouksen kautta, on aiheuttanut miljoonien juutalaisten murhan tähän päivään asti!

Council of NicaeaKaikki tuo koska keisari Konstantinus ja monet pakanapiispat eivät voinut sietää sitä tosiasiaa, että Israel on ikuisesti Jumalan valittu, ja jopa epäuskossaan he julistivat, että kirkko on nyt Israel. He julistivat, että Jumala hylkäsi juutalaiset pakanoiden hyväksi ja he kielsivät kaiken mikä vaikutti juutalaiselta, kuten ikuinen Toora, joka nimettiin “Vanhaksi Testamentiksi”. Kaikki kateuden vuoksi!

”Meillä ei pitäisi sen vuoksi olla mitään yhteistä juutalaisten kanssa, sillä Vapahtaja on näyttänyt meille toisen tien; palvontamme noudattaa laillisesti oikeampaa ja tarkoituksenmukaisempaa jaksoa (oikeaa viikonpäivien järjestystä). Ja johdonmukaisesti, valiten yksimielisesti tämän mallin, me halusimme, rakkaat veljet, erottautua juutalaisten inhottavasta seurasta. Sillä meistä on todella häpeällistä kuulla heidän ylvästelevän, että ilman heidän perustavaa työtään me emme voisi tätä juhlaa viettää.” Otteita Nikean kirkolliskokouksesta (www.kad-esh.org)

Antisemitismi tai antisiionismi kaikella tavalla on seurausta KATEUDESTA. Kun emme hyväksy sitä tosiasiaa, että Elohim valitsee sen, jonka Hän päättää valita täydellisen tahtonsa mukaan, silloin päästämme paholaisen kateuden hallitsemaan elämäämme! Elohim on valinnut Israelin esikoisekseen ikuisesti ja Jerusalemin ikuiseksi kaupungikseen, Herran valtaistuimekseen ja jalkainsa astinlaudaksi. Ja Hän on valinnut antaa koko Israelin maan aina Niilistä Eufratille asti kansalleen Israelille! Se, joka kyseenalaistaa tätä tosiasiaa, toimii kateuden hengen alaisuudessa ja se tullaan heittämään alas! (Jeremia 3:17, Jooel 3, Jes. 34, Psalmi 105:10-11, Room. 11:15-25)

Kiukku on julma, viha on niinkuin tulva; mutta kuka voi kestää luulevaisuutta (kateutta)? Sananl. 27:4

Herran tahto on kitkeä kateus elämästämme, meidän perheestämme, Jeshuan Ruumiista ja kansakunnista. Kateus on niin tuhoavaa että se aiheuttaa romahdusta kaikilla elämän osa-alueilla. Luusto on kehomme tukirakenne ja luuytimessä elää immuunijärjestelmämme. Kun luumme ovat tuhoutuneet, elämämme on tuhoutunut! Kateus MÄDÄTTÄÄ luut!

CalmSävyisä sydän on ruumiin elämä, mutta luulevaisuus (kateus) on mätä luissa. Sananl. 14:30

Hän nostaa viirin pakanakansoille ja kokoaa Israelin karkoitetut miehet; ja Juudan hajoitetut naiset hän kerää maan neljästä äärestä. Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia. Jes. 11:12,13

KATEUS tuhoaa meitä ULKOAPÄIN kun muut ovat kateellisia meitä kohtaan ja nousevat murhaamaan meitä ajatuksissaan, sanoissaan (juoruissa ja panetteluissa) tai teoissa niinkuin Kain murhasi Aabelin. Ja KATEUS tuhoaa meitä sisältäpäin, mikäli haudomme sitä itsessämme.

Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. 1. Joh. 3:8

Annetaan kateudelle KUOLINISKU ja RAKASTETAAN veljiämme ja siskojamme sekä ISRAELIA aktiivisesti! Kateus voitetaan AKTIIVISELLA RAKKAUDELLA!

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä. 1. Moos. 12:3

Siunattua Purim juhlaa kaikille!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Tarvitsemme yhä $12.500 maksaaksemme kokonaan TV-tuotantomme, jonka teimme Israelissa ja jota jo lähetetään TV:ssä. TV- laskumme täytyy maksaa myös kuukausittain.

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n