Toora osuus – 2. Moos. (Exodus) 10:1-13-16

Syyskuu 2015 – Lokakuu 2016

VALMISTAUTUMINEN UUTEEN 50-VUODEN KIERTOON!

Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö! Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle. Jesaja 43:18-19

Shabbat shalom rakkaat:

Tämän vuoden riemuvuosi on SIIRTYMINEN UUTEEN 50 vuoden kiertoon, uuteen ajanjaksoon, uuteen sukupolveen. Meidän täytyy valmistautua UUTEEN AJANJAKSOON, emme voi aloittaa valmistautumattomina tai “hyvällä tuurilla” niinkuin sanomme. Monet eivät odota Adonaita että Hän auttaisi muutoksessa. Useimmat ihmiset jatkavat “tavalliseen tapaansa” mutta se ei ole hyvä idea! Tänä vuonna meidän on kiinnitettävä huomiomme Adonain ääneen, sillä Hän paljastaa salaisuuksia joita emme tiedä. Hän kertoo meille asioita joista emme ole kuulleetkaan ennen. Me emme voi jatkaa menneessä roikkumista! En ole koskaan siirtynyt uuteen 50-vuoden ajanjaksoon, oletko sinäkään? Tämä on vanhan aikakauden päättyminen ja uuden alkaminen. Olemmeko valmiina uuden virtaukseen?

Mutta sokeat minä kuljetan tietä, jota he eivät ole kulkeneet, annan heidän astella polkuja, joita he eivät tunne. Minä muutan pimeyden heidän edellään valoksi, louhikkopolut sileäksi tieksi. Nämä ovat minun tekoni, näin olen tehnyt ja näin teen yhä. Jesaja 42:16

I will lead blind Israel down a new path, guiding them along an unfamiliar way. I will brighten the darkness before them and smooth out the road ahead of them. Yes, I will indeed do these things; I will not forsake them. Isaiah 42:16 NLT

Vaikka yllä oleva sananpaikka kuuluukin Israelille (vrt engl ja suomen käännös) se myös mukaan lukee oksastetut Juutalaiseen Messiaaseen uskovat! Me kaikki saatamme olla sokeita, mitä tulee uuteen. Toisinsanoen luulemme tietävämme mutta emme tiedäkään. Kun on kyse Uudesta Polusta, meillä on oltava Adonain johdattava käsi kanssamme. Tarvitsemme Hänen valoaan, Hänen ilmestyksiään. Meistä voi tuntua kuin olisimme SUMUSSA! Se johtuu siitä että me “oletamme” tietävämme tien mutta me emme tiedä sitä koska olemme vieraalla alueella!

SEITSEMÄN VALMISTAUTUMISEN ASKELTA UUDEN 50 VUODEN KIERTOON

Year of JubileeMutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy. Jesaja 40:31

Tämä riemuvuosi johdattaa meidät tuntemattomalle 50 vuoden ajanjaksolle ja kaikki on MUUTTUMASSA! Joten sääntö numero yksi hyvään siirtymiseemme on:

Ensimmäiseksi, nöyrtyä sydämessämme ETSIÄKSEMME HÄNTÄ ja jotta se olisi mahdollista meidän on vietettävä ekstra-aikaa Hänen kanssaan! Extra-ajasta tulemme uudistumaan Hänen ilmestyksissään kun Hän valmistaa meitä, ja se tekee meidät vapaaksi liitämään!

Näettekö: minkä olen ilmoittanut, se on tapahtunut, ja nyt minä ilmoitan uutta. Ennen kuin se taimelle ehtii, minä kerron sen teille. Jesaja 42:9

Toiseksi, meidän on ymmärrettävä että aiemmat asiat ovat tulleet tiensä päähän ja sinun on jätettävä menneisyys taaksesi, jotta voit loikata eteenpäin! Monet meistä ovat jumissa menneissä olevien asioiden kanssa. Se pitää sisällään sekä voittoja, että häviöitä. Jotkut ihmiset ovat jumissa menneissä herätyksissä tai menneissä ilmestyksissä, eivätkä anna tilaa UUDELLE!

Tästä kaikesta olet jo kuullut. Mieti nyt sitä! Etkö jo myönnä, että näin on? Tästä lähtien minä ilmoitan sinulle uusia asioita, tallessa pidettyjä, sellaisia, joita et tiennyt. Jesaja 48:6

Kolmanneksi meidän on oltava valmiita kuulemaan asioita, joita emme ole kuulleet ennen ja ollaksemme valmiita vastaamaan: KYLLÄ HERRA!

Ne on luotu nyt, ei aikoja sitten, ennen tätä päivää et ole niistä kuullut etkä voi sanoa: “Tuon minä jo tiesin! Jesaja 48:7

Neljänneksi meidän on valittava, että emme tiedä mitään, jotta voimme todella KUULLA. Kun ajattelemme tietävämme, emme todellakaan voi kuulla Häntä! Se mitä Hän aikoo kertoa sinulle on UUTTA!

Niin kuin on kirjoitettu: “Minä olen tehnyt sinut monien kansojen isäksi.” Tähän Jumalaan Abraham uskoi, häneen, joka tekee kuolleet eläviksi ja kutsuu olemattomat olemaan (engl “who creates new things out of nothing”) Room 4:17

Viidenneksi– meidän on tehtävä valinta uskoa mahdottomaan! Me olemme tekemisissä Luojan kanssa, joka luo UUSIA asioita aivan TYHJÄSTÄ. Se mikä vaikuttaa mahdottomalta sinulle, on yksinkertaista Hänelle. Tämä ajanjakso edellyttää UUTTA USKON VOITELUA puhua todeksi asioita joita emme heti näe!

Veljet, en katso vielä päässeeni siihen asti. Vain tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon (engl the heavenly prize), pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Messiaan Jeshuan omat. Fil 3:13-14

KuudenneksiTämä on tärkein osa UUTEEN siirtymisessä. Se on UNOHTAMISEN VOIMA! Aivan! Meidän on unohdettava mennyt, meidän on unohdettava kaikki takaiskut, pettymykset, epäonnistumiset, petokset, hylkäämiset, kivut, hankaluudet, ja jopa menestymisen hetket. Meidän on unohdettava kaikki, mikä on tapahtunut viimeisten 50 vuoden aikana elämässämme tai vuosina jotka olemme tähän asti eläneet. Et voi antaa menneiden asioiden estää UUTTA! Et voi antaa vanhan riippua kanssasi nämä seuraavat 50 vuotta! Itseasiassa sinun on unohdettava mitä tiedät koska Hän haluaa sinun oppivan jotain UUTTA. Se on kuin uudelleen syntymistä, uudelleen! Se on kuin uusi syntymäpäivä! HalleluJah!!!

Ei kukaan ota kutistamattomasta kankaasta paikkaa vanhaan viittaan. Viitta repeää sellaisen paikan vierestä, ja reikä on entistä pahempi. Matt 9:17

Tuntuuko sinusta väsyneeltä, uupuneelta, voipuneelta? Asiat eivät toimikaan samalla tavalla kuin menneisyydessä? Tämä auttaa sinua, sinun on päästettävä irti kaikesta vanhasta irti mikä vie elämääsi alaspäin ja salli Hänen muuttaa sinua ja ottaa sinut uudelle paikalle Hänen kanssaan. Hän tekee kaikki asiat UUDEKSI elämässäsi. Tämä sisältää ihmissuhteet ja ministeriön jos olet jo ministeriössä. Se sisältää UUDEN TAVAN nähdä ja käsitellä asioita.

Eikä uutta viiniä lasketa vanhoihin leileihin. Silloinhan nahka halkeaa, viini valuu maahan ja leilit ovat pilalla. Ei, uusi viini lasketaan uusiin leileihin. Silloin molemmat säilyvät. Matt 9:17

Tämä on AVAIN UUTEEN VIINIIN, uuteen iloon, uuteen voiteluun – meistä on tultava uusi uusi viinileili! Tämä muutos tapahtuu kun vietämme aikaa Hänen kanssaan, hankkiudumme eroon kaikesta vanhasta! Jopa “vanha hyvä” voi vetää meitä alaspäin!

Eräänä päivänä katsoin peiliin ja annoin Pyhälle Hengelle luvan tuoda esille kaiken vanhan mitä oli sydämelläni joka nujerti minua ja teki oloni raskautetuksi. Vietin aikaa peilin edessä tunnustaen ja hyljäten kaikkia asioita joita tuli mieleeni kuten vanhoja pettymyksiä, epäonnistumisia, surua, murhetta, petoksia, kipuja, kaikkea mitä voit kuvitella! Tunnustin niitä sitä mukaan kun ne tulivat esille ja sidoin kaikki henget niihin liittyen ja ajoin ne ulos!

Sain itsevapautuksen katsoessani peiliin! Sitten PÄÄSTIN täysin IRTI viimeisistä 50 vuodesta elämästäni. Se oli MENNYT! Tunsin kuin olisi ollut minun uusi SYNTYMÄPÄIVÄNI! Olin ollut neljän päivän retriilillä ilman puhelimia, sähköpostia tai tuttuja ihmisiä ympärilläni. Vain minä ja Jah (Jumala). Olin niin vapautunut, tunsin olevani VAPAA ja KEPEÄ! Kun mieheni näki minut, hän sanoi että minä hehkun! Hän näki eron hetkessä! Siitä hetkestä lähtien kun paholainen koittaa tuoda eteeni asioita tai tunteita menneestä, minä vain kieltäydyn vastaanottamasta niitä.

En muista MITÄÄN mitä ei tarvitse muistaa viimeisestä 50 vuodesta. Olen jättänyt vanhan ajanjakson, ja olen tullut UUTEEN ja enkä ole koskaan ollut tällainen! En salli menneiden pettymysten rajoittaa tulevaisuuden mahdollisuuksiani. En salli menneiden kokemusteni (hyvien ja pahojen!) sanella sitä miten vastaan tai miten tunnen!

En voi sanoa enää “Olen kokenut tuon, olen tehnyt tuon” niinkuin en olisi ollut tällä 50 vuoden kierrolla ennen!

Voit tehdä saman peilin edessä, mutta ota aikaa Sielumme Rakastajan kanssa, lepää, etsi Häntä ja seiso peilin edessä ja pyydä Häntä tuomaan esille kaikki mistä sinun kuuluu päästää irti viimeisten 50 vuoden ajanjaksolta. Sitten tunnusta, hylkää, aja se ulos (kyllä jopa pahat henget jotka piinaavat sinua!) ja hyväksy HENGEN UUSI VIINI!

Seitsemänneksi – Lausu SANAN RUKOUS jonka Hän ilmoittaa sinusta. Sinun erityinen julistuksesi jolla saavut uuteen 50 vuoden ajanjaksoon! Katso peiliin useampia kertoja päivässä ja julista HYVIÄ ASIOITA mitä Hän sanoo sinusta!

Valmistaudu yllätyksiin kun päästät vanhasta irti!

Ei kukaan, joka on juonut vanhaa viiniä, halua uutta. Hänen mielestään vanha on hyvää. Luukas 5:39

Valitettavasti jotkut eivät toteuta tätä ohjetta koska he eivät pidä muutoksesta. He pysyvät uskonnollisina ja kankeina, katkerina ja jumiutuneina. Mutta älä salli tämä tapahtua sinulle!

Old WineVaikka sinun “vanha viinisi” tai hyvä elämä olisi ollut hyvää. Tämä on uusi ajanjakso ja vanhan laahaaminen voi tappaa sinut!

Menneisyyden hyvä tai paha paino on mahdotonta kantaa UUDESSA AJANJAKSOSSA. Tottakai voimme muistaa ihmeet joita Jumala teki menneisyydessä ja menneisyyden saavutukset mutta me emme voi “maata laakereillamme” sillä laakerit kuivuvat ja katoavat ja muuttuvat tuhkaksi.

Syleile tätä uutta 50 vuoden ajanjaksoa ja kaikkia uusia asioita mitä Hän haluaa näyttää ja opettaa sinulle. Sinusta tulee uusi SINÄ Hänen kirkkaudessaan!

Jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Messiaan Jeshuan omat. Fil 3:14

HYVÄÄ UUTTA 50 VUODEN AJANJAKSOA KAIKILLE JOTKA RAKASTAVAT MESSIASTA! Hyvää VAPAUTUMISEN vuotta! Puhaltakaa sofareihinne!

Anna silloin seitsemännen kuun kymmenentenä päivänä puhaltaa torveen; tuona sovituspäivänä soikoot torvet kaikkialla maassanne. Pyhittäkää viideskymmenes vuosi ja julistakaa maanne kaikille asukkaille yleinen omistusoikeuksien palautus. Se vuosi on riemuvuosi. Silloin jokainen maansa menettänyt saa sen jälleen haltuunsa ja jokainen orjaksi myyty saa palata sukunsa luo. 3 Moos 25:9-10

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

HANKI SOFAR ISRAELISTA JULISTAAKSESI VAPAUTUMISTASI!

ShofarJOS SINULLA EI OLE SOFARIA, SAATAT HALUTA HANKKIA SELLAISEN. TÄMÄ ON RIEMUVUOSI JOKA TARKOITTAA SOFARIN VUOTTA. ON TÄRKEÄÄ JA VOIMALLISTA PUHALTAA SOFARIIN!

Paina SHOP kohtaa ja tilaa Israelista www.kad-esh.org tai lähetä sähköpostia ja PYYDÄ SOFAR luettelo [email protected]

ERITYINEN SOFARIIN PUHALLUS HETKI KAIKILLE KUMPPANEILLEMME!

Kun lähetät RIEMUVUODEN UHRILAHJAN tässä kuussa, me käytämme sitä VAPAUTUMISESI KOSKETUSHETKENÄ vanhasta ja menneestä. Me puhallamme Voidelluilla Sofareillamme YLITSESI!

Voit lahjoittaa www.kad-esh.org kautta painaessasi lahjoitus tai lähetä meille sähköpostia pankkisiirtoinformaatiosta. Voit myös lähettää RIEMU UHRILAHJASI via Western Union Baruch Biermanille, St Augustine, Florida, USA.

ODOTA IHMEITÄ!

“Minä siunaan niitä jotka sinua siunaavat” 1 Moos 12:3

Pääsiäinen RIEMUVUONNA 2016

TULE PARTNERIKSEMME JA AUTA MEITÄ VAPAUTTAMAAN TESHUVA-KATUMUS KAIKKIALLE MAAILMAAN. AUTA MEITÄ JATKAMAAN LÄHETYKSIÄ!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchRakkaat, olemme huutavan ääni erämaassa ja taistelemme Media-areenalla. Pyydämme tukeanne yrityksiimme muuttaa maailmaa TV-ohjelmiemme välityksellä. Useimmat ihmiset tänä päivänä eivät edes käy seurakunnassa! He istuvat TV:n äärellä katselleen kristittyjä ohjelmia ja tulevat ruokituiksi. Mutta heidän hengellinen ruokavalionsa on laimea ja riittämätön ilman terävää profeetallista juutalaisten juurien palvelutyötä. Jah on antanut meille mahdollisuuksien ikkunan lähettääksemme ohjelmia, mutta emme kykene tähän yksin. Me tarvitsemme yhteistyötä kaikilta niiltä, joille Jahven Valtakunta ja Israel on rakas, jotta voimme jatkaa lähetyksiä ja valloittaa alueita median kautta. Olkaa ystävälliset ja lähettäkää parhaanne ja kaikkein runsaimmat lahjanne tänään tietäen tämän olevan KIIREELLISTÄ! Aika lipuu ohitse! Menkää osoitteeseen www.kad-esh.org ja klikatkaa ‘donations’ Pay Palin ja luottokortin kautta tapahtuvaan maksuun tai voitte lähettää sähköpostia maksuvaihtoehdoista osoitteeseen [email protected]. Voit myös soittaa USAn numeroon 1-972-301-7087.

Kaikki Western Unions ja Money Grams-suoritukset tulee lähettää Baruch Biermanille, Florida, USA.

Kiitämme sinua jo etukäteen uskollisuudestasi taloudellisella siemenelläsi – ja erityisesti uhrautuvalla siemenellä JHVH:a sekä meitä kohtaan. Tämä on lupaus, jonka Abba antoi meille sinua varten:

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten leikkaavat. He menevät itkien, kun kylvösiemenen vievät; he palajavat riemuiten, kun lyhteensä tuovat. Psalmi 126:5,6

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n