Tooran osuus VAKIKRA – (3.Moos.)1:1-5:26 (6:7)

”että hän sen pyhittäisi, puhdistaisi sen vedellä pesten, sanan kautta” Ef.5:26

Shabbat shalom, rakkaat ystävät

Monta vuotta sitten kun olin ottamassa ensimmäisiä askeleitani palvelutyössä, sain avoimen näyn JHVH:lta, joka kummastutti minua suuresti. Tämä tapahtui noin 20 vuotta sitten! 20 vuotta myöhemmin se ei kummastuta minua enää. Näky on tullut selkeäksi ja haluan kertoa siitä teille tässä.

Heräsin aamulla mielestäni hyvin yksityiskohtaisen unen jälkeen, kuitenkin unen tapahtumat olivat yhä kirkkaina edessäni sen jälkeen, kun avasin silmäni. Myöhemmin ymmärsin, että tätä kutsutaan avoimeksi näyksi. Näyssä oli neljä tapahtumaa.

Tapahtuma #1

True BrideNäin Morsianten Armeijan marssivan sopusoinnussa. He olivat oikein hyvässä järjestyksessä ja hyvin johdettuja. Jokainen heistä oli pukeutunut valkoiseen pukuun ja heillä oli kukkaseppeleet päässään. Se oli valtavan iso armeija marssien yhdessä. Morsiamet näyttivät vähän tukevilta ja yksinkertaisilta, mutta muuten he olivat siistejä ja hyvin pukeutuneita.

Eturivissä näin jotain outoa. Siinä olevat morsiamet kantoivat Sulhasta kainaloista. Sulhanen oli pukeutunut HARMAASEEN pukuun ja solmioon, hänellä oli lyhyet hiukset ja voimakkaat lasit. Morsiamet (kaksi heistä), jotka kantoivat häntä, kääntyivät ympäri niin että Sulhanen oli kääntyneenä muihin morsiamiin päin, mutta hänen jalkansa eivät koskaan koskettaneet maata. Hän näytti säälittävältä, avuttomalta ja neuvottomalta. Kuitenkin morsiamet olivat ”yhtä joukkoa”.

Tapahtuma #2

True BrideTässä tapahtumassa oli lähikuvassa yksi morsiamista. Hän näytti noidan prototyypiltä. Hänen piirteissään ei ollut mitään herkkää, kaunista tai lempeää. Hän oli karski ja säälimätön, kun hän nosti sulhasen ja laittoi hänet pöydälle, sen kaltaiselle, jolla äiti vaihtaa vauvansa vaipat.

Sulhas-vauva oli sotkenut vaippansa ja hän ”vaihtoi hänet kuiviin” suurta inhoa tuntien ja täysin rakkaudettomasti!

Tapahtuma #3

True BrideNäin Morsiamen erilaisen kuin edelliset. Hän oli hoikka, lempeä ja hänellä oli kauniit, tyylikkäät piirteet. Hänessä ei ollut mitään hienostumatonta. Hän muistutti minusta gasellia. Hän makasi velttona lattialla kykenemättä ”nousta pystyyn”. Hänen kaunis valkoinen pukunsa oli likainen, epäjärjestyksessä, jopa rikki jostain kohtaa. Näytti siltä kuin hän olisi taistellut villipetoja vastaan, jotka olivat jättäneet hänet täysin haavoittuneeksi.

Tapahtuma #4

ShadowsNäin nämä ”varjot”. Tiesin, että he olivat ihmisiä, mutta saatoin nähdä vain 4-5 varjoa. He ottivat kauniin ja haavoittuneen Morsiamen, joka näytti niin heikolta ja he kantoivat Morsiamen Elohimin Valtaistuimen luo parannettavaksi.

Heräsin ja avasin silmäni ja minulla yhä oli kaikki tapahtumat silmieni edessä täysin selkeinä ja järjestyksessä.

Näky päättyi.

TULKINTA

Kun kysyin Jahilta selitystä, ymmärsin muutamia asioita:

 1. On olemassa Väärä Morsian ja Todellinen Morsian.
 2. Väärä Morsian on järjestäytynyt uskonto ja se näyttää mahtavalta armeijalta, jolla on ”kaikki hallussaan”.
 3. Väärä Morsian ei voi sietää Todellista Sulhasta (Jeshuaa), joten se on muuttanut Hänet joksikin muuksi, joka ei voi nähdä SYNTIÄ. (päässä voimakkaat lasit). Joksikin, jota he voivat kontrolloida.
 4. Tässä armeijassa ei ole rakkautta, mutta on YHDENMUKAISUUS tai Väärä Yhteys.
 5. Todellinen Morsian on vakavasti haavoittunut ja näyttää kuin hän olisi mennyttä.
 6. Todellinen Morsian on kaunis, mutta näyttää heikolta verrattuna Väärän Morsiamen tai korkeasti järjestäytyneiden morsianten armeijaan.
 7. Todellinen Morsian on täysin riippuvainen Jahin avusta. Ilman Häntä hän ei voi edes nousta ylös!
 8. Varjot, jotka nostavat hänet maasta ovat viisitahoisen palveluviran haltijat, jotka asuvat Kaikkivaltiaan Varjossa kuten muinaiset juutalaiset Apostolit, joiden varjokin paransi sairaat.

Tänään, 20 vuotta myöhemmin ymmärrän useampia asioita

End time battle

 

 1. Lopun ajan taistelu käydään Todellisen Morsiamen ja kristinuskon väärän uskonnollisen systeemin välillä.
 2. Kaksi morsianta, jotka kantoivat heikkoa ja likinäköistä sulhasta, edustavat yhdessä kulkevia katolisia ja evankeelisia. Heitä yhdistää omatekoinen, universaali Jeesus Kristus, ei Jeshua Juutalainen Messias.
 3. YKSIMIELISYYS monien evankeelisten johtajien ja katolisen kirkon välillä on Väärien morsianten armeijan yhdistäminen. (Rukoilkaa, että ne heidän joukossaan, jotka ovat Messiaan Morsian, tulevat ulos tästä petoksesta!)
 4. Verrattuna tähän vaikuttavaan ARMEIJAAN Todellinen Morsian näyttää vähäpätöiseltä ja toivottomalta.
 5. Mutta Jeshua, joka ei ole universaali Jeesus Kristus eikä heikko ja likinäköinen, on noussut nyt parantamaan Morsiamensa ja hän paranee korvausteologian ja babylonialaisen kristinuskon tuhoista.

Kuinka tunnistaa todellinen Morsian?

True Bride<Huomasin, että saamassani näyssä Morsianta ei voitu tunnistaa ULKONAISTEN vaatteiden perusteella. Sekä Väärä että Todellinen Morsian olivat pukeutuneet valkoisiin morsiusvaatteisiin. Paljaalle silmälle se näytti hyvin samanlaiselta. Eroavuudet koskivat pääasiassa Morsianten Henkeä: samalla kun Morsianten Armeija oli vahva, järjestäytynyt, ammattimainen ja kova, Todellinen Morsian näytti lempeältä, heikolta, kuitenkin elinvoimaiselta kuin gaselli. Jahin Sana käskee meitä tuntemaan toinen toisemme hengen mukaan eikä luonnollisten aistien mukaan!

Niinpä emme enää tunne ketään lihan mukaan. 2 Kor. 5: 16a Se kehottaa meitä tunnistamaan väärät ja todelliset profeetat heidän hedelmistään.

”Varokaa vääriä profeettoja, jotka tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistään te heidät tunnette. Matt.7: 15, 16

Ihmiset tekevät valtavan virheen, kun he tuomitsevat silmämitalla. Profeetta Samuel katsoi ulkonäköä ja melkein voiteli väärän kuninkaan!

Mutta Herra sanoi Samuelille: ”Älä katso hänen ulkonäköään äläkä kookasta vartaloaan, sillä minä olen hänet hylännyt. Ihminen ei näe niin kuin Herra näkee: ihminen näkee ulkomuodon, mutta Herra näkee sydämen.” 1 Sam. 16: 7

Toisin sanoen ainoa keino tunnistaa ne, jotka ovat Messiaan Todellinen Morsian, on Hengen mukaan ja heidän hedelmistään!

TÄRKEÄÄ

Sitten kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää sieltä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi heidän synteihinsä ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan. Ilm.18: 4

Joitakin, jotka kuuluvat Morsiameen on määrä löytyä katolisten joukosta, joitakin evankeelisten joukosta, joitakin messiaanisten joukosta, joitakin juutalaisten ja pakanoiden joukosta ja jotkut ovat yhä kadoksissa maailmassa, mutta he tulevat kuulumaan Morsiameen! Voi olla KAKSI ihmistä, jotka näyttävät samanlaisilta, mutta Jeshua tuntee, kuka kuuluu Hänelle!

Joka yrittää turvata elämänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä kadottaa, pelastaa sen. Minä sanon teille: Sinä yönä on kaksi samalla vuoteella: toinen otetaan, toinen jätetään. Kaksi naista on yhdessä jauhamassa: toinen otetaan, toinen jätetään. Luuk.17: 33-35

Morsian määritellään sen tosiseikan mukaan, että hän on halukas kadottamaan elämänsä Jeshuan ja Hänen Valtakuntansa vuoksi.

Monet niistä, jotka kuuluvat Messiaan Morsiameen ovat korvausteologian petoksen vankina. Vasta sitten kun he kuulevat Siionissa tehdyn (vastaan Rooma tai Babylon) evankeliumin Totuuden ja vastaavat siihen Teshuvalla (parannuksenteolla), he vapautuvat! He tulevat kaikilta elämänaloilta, kaikista roduista, uskomuksista ja kirkkokunnista sisältäen katoliset ja muslimit!

MINUN MORSIAMENI RAKASTAA MINUN NIMEÄNI

True BrideYksi avain tekijöistä Messiaan Morsiamen tunnistamisessa on Hänen alkuperäinen ja ikuinen heprealainen nimensä. Pyhä Henki sanoi minulle: ”Minun Morsiameni rakastaa Minun Nimeäni!” tarkoittaen Jeshua-nimeä. Tämä on tärkein asia, koska Messiaan kreikkalainen nimi – Jeesus Kristus- peittää hänen juutalaisen identiteettinsä. On aika Juudan Leijonan nousta ja tulla paljastetuksi Hänen Morsiamessaan! Tämä itse asiassa liittyy tulevaan tuomioon, koska Ainoa, joka voi avata tuomion kirjat, on juutalainen Leijona – Jeshua!

Silloin yksi vanhimmista sanoi minulle: ”Älä itke! Leijona Juudan heimosta, Daavidin juurivesa, on voittanut. Hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä.” Ilm.5: 5

Hänen Pyhän Nimensä ennallistaminen on yksi tärkeimmistä Lopun ajan ennalleen asettamisista! Huomatkaa, että Jeshua ei ole pelkästään Hänen heprealainen nimensä, se on Hänen ainoa nimensä, jonka JHVH antoi enkeli Gabrielille annettavaksi Joosefille. Tämä on nimi, jonka Isä antoi Pojalle, eikä kenelläkään ole oikeutta muuttaa sitä! Saatana on hyvin kiivas nimistään sellaisista kuin muslimien jumala Ala ja buddistien Budda. Ei yhtäkään näistä nimistä ole muutettu, joten miksi Messiaan nimi ? Korkein Nimi maailmankaikkeudessa? Koska saatana tietää sen Nimen tärkeyden ja hänen petoksensa kautta useimmat ihmiset eivät tunnista juutalaista Messiasta Jeesuksessa Kristuksessa vaan universaalin Kristuksen. Kaikki tämä on muuttumassa juuri nyt ja Jeshuan Todellinen Morsian rakastaa Hänen Pyhää nimeänsä!

Yhdistyminen Totuuden Hengellä

TruthYhteys on voimallinen asia, kun se on lähtöisin Kaikkein Korkeimmasta ja tuhoava asia, jos se on lähtöisin ihmisestä (lue 1. Moos.11). Todellinen raamatullinen yhteys tulee Totuuden Hengeltä ja tekee meidät Pyhiksi, erotetuiksi.

Pyhitä heidät totuudessa. Sinun sanasi on totuus. …että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Rukoilen, että hekin olisivat yhtä meissä, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut. Joh. 17: 17, 21

Totuus pyhittää meidät, tekee meidät VAPAIKSI ja YHDISTÄÄ meidät. Todellinen Messiaan Morsian yhdistyy Hengessä ja Totuudessa. Totuuden Henki parantaa Todellisen Morsiamen.

”Jos te pysytte minun sanassani, te todella olette minun opetuslapsiani ja tulette tuntemaan totuuden ja totuus tekee teistä vapaita.”  Joh 8:31,32

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Tarvitsemme yhä $12.500 maksaaksemme kokonaan TV-tuotantomme, jonka teimme Israelissa ja jota jo lähetetään TV:ssä. TV- laskumme täytyy maksaa myös kuukausittain.

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n