Toora osuus TAZRIA – Vayikra (3. Moos) 12:1-13:59

ERITYINEN PÄÄSIÄINEN JA RAAMATULLINEN UUDEN VUODEN PAINOS 5776/2016

Puhdistakaa siis talonne hapantaikinasta, niin että teistä tulee uusi taikina. Happamattomiahan te olettekin, sillä meidän pääsiäislampaamme, Messias, on jo teurastettu. 1 Kor 5:7

Shabbat shalom rakkaat ja siunattua Pääsiäistä kaikille!

Illasta 22 Huhtikuuta 29 Huhtikuuhun asti me juhlimme Pääsiäistä ja Matzan muistopäivää (happamattoman leivän). Tämä on puhdistumisen ja vapautuksen voimallinen ajanjakso muistaen Israelin ihmeellistä pakoa Egyptistä ja poistaen kaiken hapatteen (synnin) elämästämme! Jeshua on Lopullinen Pääsiäis Karitsa joka pelastaa meidät Egyptin SYNNISTÄ joka tuo kuolemaa! Paavali kehoittaa meitä pitämään Pääsiäisen juhlan joka on ensimmäinen Pyhä Raamatun juhla jota kuvaillaan kolmannessa Mooseksen kirjassa 23.

Meidän on siis aika viettää juhlaa, ei vanhan pahuuden ja kelvottomuuden hapattamina, vaan happamattomina, vilpittömyydessä ja totuudessa. 1. Kor 5:8

Liian monet ihmiset ovat “hyviä Kristittyjä” yrittäen tehdä parhaansa Herralle ja silti kuihtuvat yleisten ja hyvin kuolettavien petosten takia. Nämä petokset näyttävät hyvältä ja tuntuvat hyvältä, mutta ne ovat käärmeitä valeasussa. Meidän on ymmärrettävä että paras tapa jolla saatana voi voittaa meidät on valheiden ja petosten kautta. Hän tietää, että jos hän voi tulla Jumalaa pelkääviä ihmisiä vastaan sarvet päällä ja kamala seulova haarukka kädessä, hänellä ei olisi asiakkaita Kirkon menijöissä. Hänen on löydettävä tapa myrkyttääkseen meidät jotta se näyttäisi hyväksyttävältä ja jopa makoisalta, joten petoksen on oltava sekoitettuna johonkin joka on moraalisesti tai sosiaalisesti “hyvää” esanssiltaan tai vähintään “ei liian vahingollista”.

Eikä ihme, tekeytyyhän itse Saatanakin valon enkeliksi. 2. Kor 11:14

Tulen mainitsemaan muutaman noista joita olen löytänyt kaikkialta maailmasta. Pistä merkille reaktiosi kun luet niistä. Paholainen ei pidä siitä että menettää valta-alueen helposti, niinpä henkivallat jotka ovat olleet “kotoisia” elämässäsi voivat reagoida suurella hermostumisella kun ovatkin Valossa paljastetut! Jos huomaat että olet hermostunut minuun, todella yllättynyt tai todella päästäsi pyörällä tämän Sanoman sisällön vuoksi, olet langennut näiden Yleisten Kuolettavien Petoksien saaliiksi jo ja olet KATUMUKSEN ja VAPAUTUKSEN tarpeessa.

Muistakaa että käärme Puutarhassa houkutteli naisen ja miehen uskomaan että Elohim ei ollut niin hyvä, koska Hän kielsi heidän syömästä sellaisen “miellyttävän puun” hedelmää, kuten Hyvän ja Pahan Tiedon Puun.

Nainen näki nyt, että puun hedelmät olivat hyviä syödä ja että se oli kaunis katsella ja houkutteleva, koska se antoi ymmärrystä. Hän otti siitä hedelmän ja söi ja antoi myös miehelleen, joka oli hänen kanssaan, ja mieskin söi. 1 Moos 3:6

Petokset ovat normaalisti “kivoja”, “miellyttäviä” ja “hyviä sinulle” mutta “hyvä on aina Täydellisen vihollinen”. Muistan ennen kuin olin pelastettu, tutkin New Age harjoituksia kuten Joogaa, Meditaatiota ja Okkultismia. “Henkioppaat” joilta tiedustelin vakuuttivat että vahvojen sikareiden polttaminen on hyväksi minulle ja se auttaisi minua olemaan “hengellisempi”. Tämä oli yli 23 vuotta sitten ennen kuin aggressiivinen kampanja sikarien polttamista vastaan alkoi; tottakai kuka tahansa älykäs ihminen tietää että sikarit voivat olla kuolettavia. Mutta tämä on petoksen luonne. Se on hyökkäys omatuntoamme ja Jumalan antamaa viisautta vastaan! Ensimmäinen asia jonka Jeshua otti pois minulta Hänen Pyhän Henkensä voimalla oli sikarien polttaminen! Se tappoi minut sekä luonnollisesti ja hengellisesti! Ja KYLLÄ, on olemassa sekä luonnollinen ja hengellinen puoli kaikkiin yleisiin ja kuolettaviin petoksiin!

Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä. 1 Kor 15:46

Ole hyvä ja lue eteenpäin, Sapattikirjeen lopussa johdan sinut Katumuksen ja Vapatuksen rukoukseen jotta voit päästä vapaaksi!

JOOGA, MEDITAATIO JA KAMPPAILULAJIT mukaanlukien Karate, Kung-Fu, Tai-Chi

Yoga, Martial ArtsYksi yleisimmistä ja kuolettavista petoksista ajassamme on JOOGAN harjoittaminen. Tämä yksityiskohtainen USKONTO on tunkeutunut yleisiin kouluihimme, lastentarhoihin ja lähes jokaiseen terveydenhoitoon, jopa vauvojen! Valhe jota saatana on myynyt tälle sukupolvelle on että Jooga on luonnollinen, fyysinen harjoite joka auttaa sinun vartaloasi pysymään kiinteänä ja mielesi pysymään RAUHALLISENA. Koska elämme kamalan äänekästä ja stressaavaa aikaa, Joogalla on paljon “asiakkaita” ja jopa Kristittyjen ja Messiaanisten uskovien joukossa. Mutta mitä on JOOGA ja mistä se tuli? Muista Matteus 7 periaate:

“Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä. Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä.” Matt 7:15-18

Tämän periaatteen pitäisi olla mukanamme testatessamme kaikkea. Mikä on Joogan JUURI? Jos tiedämme Juuren tai Siemenen, tiedämme mikä puu se on. Hyvän ja pahan tiedon puu tai Elämän Puu!

JHVH Elohim sanoi ihmiselle: “Saat vapaasti syödä puutarhan kaikista puista. Vain siitä puusta, joka antaa tiedon hyvästä ja pahasta, älä syö, sillä sinä päivänä, jona siitä syöt, olet kuoleman oma.” 1. Moos 2:16-17

Joogan lähteet ovat Intiassa.

Jooga ([5]Sanskrit, [6]Pāli: [7]योग yóga) viittaa perinteiseen [8] fyysiseen, [9] mentaaliseen, ja [10] hengellisiin harjoituksiin, alkuperä [11] Intiassa, jonka tavoite on täydellisen hengellisen syvän ymmärryksen saavuttamisen tila ja rauha. [12][1] Sana on liittolainen meditatiivisten harjoitusten kanssa [14] Hindulaisuudessa ja [15] Jainismissa. (Wikipediasta)

Joogalla on GURU tai mestari johon kaikki joogaajat ovat sidoksissa tiesivät he sitä tai eivät. Fyysiset harjoitukset eivät ole vain viattomia treenejä jotka auttavat kehoasi ja hermostunutta mieltäsi. Ne ovat voimallisia “katoja” tai hengellisiä tansseja ja meditaatio liikehdintöjä jotka kutsuvat esiin okkultismin ja New Agen henkiä, ja se yhdistää sinut Mestarin Mieleen (saatanaan!)! Vartalon kieli tunnetaan paljon voimakkaammaksi kuin sanojen voima, ja niin pätee myös Joogassakin. Sillä välin kun teet viattomasti “lootus asentoa” ja “mantroja” (tiettyjen sanojen toistamista kuten “OM”) olet kommunikaatiossa…… Kun teet “tiikeri asentoa” olet kommunikaatiossa…. Nuo demoniset henget tekevät asuntoa sinuun koska olet kutsunut niitä!

Guru YogaJooga Gurun tärkeys on yksinkertaisesti että muistaa gurua kaiken aikaa: kun olet iloinen, ajattele gurua; kun olet surullinen, ajattele gurua; kun kohtaat suosiollisia olosuhteita, ole kiitollinen gurulle; ja kun kohtaat vaikeuksia, rukoile gurua ja nojaa yksin häneen. Kun istut, ajattele guru pääsi yläpuolella. Kun kävelet, ajattele että hän on oikealla olkapäälläsi, niin kuin olisit kiertämässä häntä. Kun syöt ruokaa, ajattele guru kurkkusi keskiosaan ja tarjoa hänelle ensimmäinen annos.

Joka kerta kun käytät uusia vaatteita, tarjoa niitä ensin gurulle, ja käytä niitä niin kuin hän olisi antanut ne takaisin sinulle.

Iltaisin kun olet nukahtamassa, visualisoi Guru Rinpoche sydämesi keskiosaan. http://www.reversespins.com/guruyoga.html

HENGELLISET LIIKEHDINNÄT

Liike on hyvin voimallinen murtaja. JHVHn Henki on kuvailtu Tanssivana Naisena ensimmäisessä Mooseksen kirjassa, joka leijuu ja tanssii ylitse kuilujen tuoden täyteyden kaoottiseen maahan!

Maa oli autio ja tyhjä, pimeys peitti syvyydet, ja Jumalan henki liikkui vetten yllä. 1. Moos 1:2

Saatana on matkija ja valheiden isä, niinpä hän aina imitoi sitä mikä on puhdasta, pyhää ja voimallista hänen demonisena versiona.

Liikehdintä ja Tanssi on hyvin hengellinen asia ja niin on kaikki harjoittelu. Me voimme olla täytettyjä Pyhällä Hengellä tai demonisilla hengillä kun me liikumme, treenaamme ja tanssimme. Kaikki “Kamppailulajit” kuten Kung-Fu ja Karate ovat yhteydessä “johtajaan” hengellisten harjoitusten kautta ja kutsua esiin demonisia henkiä “fyysisen treenin” varjolla.

Joogalla, uskonnollisella meditaatiolla ja kamppailulajeilla on pahat alkuperät Hinduismin, Buddhismin, Taoismin ja Zen-uskonnon itäisessä harjoituksessa. Ne perustuvat okkultismiin.

Transkendentaalisella meditaatiolla (mielen tyhjennyksellä) on hengellinen juuri systeemi ja kamppailulajien perusta, sekä joogan ja muiden samanlaisten. Ihmiset palvovat monia jumalia; Panteismi on monien jumalien palvonnan toleranssi, näkemys siitä että kaikki on JUMALA ja usko siitä että ihminen on JUMALA. Kamppailulajien pahat henget ovat taistelija henkiä, lohikäärme henkiä, käärme henkiä, eläin henkiä, Kundalismin henkiä, henkioppaita, jne. esitellen voimaa, raivoa ja väkivaltaa. On olemassa senseiden ja gurujen idolisoivaa palvontaa (opettajat). Sisäisen tietoisuuden liikehdintä on mielen kontrolloimista kosmisilta, demonisilta voimilta.

On olemassa filosofioita, harjoituksia ja hengellisiä harjoitteita  http://www.moodymanual.demonbuster.com/martial1.html

PeopleIhmiset ja jopa uskovat jotka harjoittavat näitä harjoitteita, palvovat muuta jumalaa heidän liikehdinnöissään jopa tietämättään. Vartalon kieli jota he käyttävät kutsuu muita “jumalia” (demonihenkiä) jotka tulevat mielellään tuhoamaan sinun suhteesi Jahven kanssa! Sana on hyvin selkeä Kymmenen Käskyn ENSIMMÄISESSÄ kohdassa:

Sinulla ei saa olla muita jumalia. Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla. Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua. 5. Moos 5:7-9

Mikä on liikehdinnän tarkoitus? Kenelle me tanssimme? Kaikki liikehdintä on muotoa ylistyksestä, siksi Sana sanoo että rakasta Herraa kaikesta voimastasi, sekä sydämestä ja mieleltä. Kaikki itäiset kamppailulajit ja hengelliset/fyysiset harjoitukset pitävät sisällään YLISTYKSEN liikettä; paitsi ne eivät ole osoitettu suoraan Elävälle Jumalalle. Ne ovat jokseenkin muotoiltu “muiden jumalien” ylistämiseen vaikka monet ihmiset eivät ole tietoisia siitä.

Jos meidän täytyy saavuttaa levollisuus ja rauha, Jeshua on lähettänyt meille Hänen Pyhän Henkensä. Kun olemme kastettu Pyhällä Hengellä, Hän antaa meille Taivaallisen puheen nimeltä “Kielet”. Kun rukoilemme Kielillä ja ylistämme Isää hengessä ja totuudessa me pystymme lepäämään samalla kun rukoilemme. On uskomatonta miten monet Kristityt ovat torjuneet Pyhän Hengen kasteen joka MUKAANLUKEE rukoilemisen/ylistämisen Taivaallisin Kielin ja silti he hyväksyvät Joogan, Meditaation ja Kamppailulajit jotka ovat saatanallisia uskontoja!

Kielillä rukoilemista kutsutaan myös “rukoilemista Pyhässä Hengessä” ja se rakentaa meidän uskoamme joka tuo Rauhaa Mielelle!

Rakkaat ystävät, rakentakaa te edelleen elämäänne pyhimmän uskonne perustalle, Pyhässä Hengessä rukoillen. Juudas 20

Kun mietiskelemme Sanaa päivin ja öin (Joosua 1:8) me saavutamme ilmestyksen ja se tuo rauhan sieluumme. Kun meillä on tarve ilmaista fyysisesti me voimme laulaa ja tanssia Hänelle.

“Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Adonaita! HalleluJah!” Ps 150:6

VAPAUTUSRUKOUS

Ole hyvä ja rukoile tämä voimallinen rukous ollaksesi vapaa kuolettavan Joogan ja Kamppailulajien petoksesta, vaikka olisit tehnyt sen menneisyydessä.

Isä Taivaassa, tunnustan muiden jumalien palvonnan joka on ollut Joogan, Meditaation, Kung Fun, Tai Chin ja Karaten (nimeä se joka sopii sinuun) muodossa. Pyydän Sinun anteeksiantoa tietämättömyydelleni, ja tässä ja nyt hylkään nämä harjoitteet ja kaikki sen hengelliset ja fyysiset implikaatiot. Murran henkien voiman jotka liittyvät niihin ja kaikki epäjumalalliset sielulliset siteet joita olen saattanut kehittää keiden tahansa mestarien, opettajien tai gurujen kanssa. Luovutan itseni tuhoamaan ja polttamaan kaikki vaatteet tai muut esineet jotka liittyvät Joogaan ja Kamppailulajeihin. Minulla ei tule olemaan niiden jälkiä elämässäni, ei edes “muistoja!” Jeshuan nimessä!

Isä kiitän sinua siitä että Jeshuan Veri puhdistaa minut kaikesta synnistä ja vapauttaa minut kaikesta epävanhurskaasta! Olen VAPAA palvomaan yksin SINUA Hengessä ja Totuudessa. Sinä olet Rauhani ja levollisuuteni lähde. Pyydän että täytät minut Pyhällä Hengelläsi ja annat minulle Taivaalliset Kielet ylistääkseni sinua Hengessä ja Totuudessa Jeshuan nimessä Aamen.

Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita. Joh 8:32

Siunattua ja Pyhää Pääsiäistä KAIKILLE ja pyydän, muistakaa rukoilla Israelille suojelusta kaikilta hänen vihollisiltaan niin sisältä kuin ulkoa!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n