Torah lesing KI TISA – Shemot (2.Mosebok) 30,11-34-35

2 Tim4,2 Forkynn ordet! Vær rede i tide og utide! Overbevis (eng: konfronter), irettesett, forman (eng: oppmuntre) med all langmodighet og undervisning.

Shabbat shalom du høyt elskede!

YHVH har vist meg at vi må få tilbake den Himmelske Oppskriften for lederskap og disippelskap. I dette 21. århundre har for mange forkynnere blitt motiverende forkynnere som låner verdslige, humanistiske og new age prinsipper for å lede flokken under deres omsorg. Det er et gammelt ordtak som sier: Litt honning gjør at bitter medisin går ned». Det er nøyaktig den Himmelske Oppskrift for undervisning og disippelskap: LITT HONNING.

Ordsp25,16 Har du funnet honning? Spis da bare så mye som du trenger, så du ikke skal bli overmett av den og kaste den opp igjen.

Ordet formaner oss om å «spise bare så mye som du trenger» av honning og ikke for mye av den siden den kan forårsake en motsatt reaksjon! Og for ikke å snakke om raffinert sukker som ikke har noen næringsstoffer eller enzymer som naturlig honning har.

Men akkurat nå gir de fleste forkynnere jeg hører MYE SUKKER (ikke en gang honning!) og ingen bitter medisin i det hele tatt! De fleste budskap er innstilt på å samle inn penger og donasjoner, å få store tilhengerskarer for store budsjetter og de gir grunnleggende en Placebo som er en sukker-pille til folket. Som en ernæringsspesialist kjenner jeg til ødeleggelsene fra sukker. Det er nyttig i små doser, men alle sukker dietter ødelegger kroppene våre, får tennene våre til å råtne og bryter ned immun systemet vårt. Høyt sukker inntak (inkludert for mye honning!) forårsaker diabetes, hjertesykdom, sykelig overvekt og til og med kreft! Så hvorfor skulle vi tro at vi kan slippe unna med det i ånden?

De fleste mennesker i dag trenger en god og sunn konfrontasjon av dårlige holdninger og dårlige vaner-de trenger en hellig irettesettelse og ikke en klapp på ryggen. De trenger INSTRUKSJON! Ordet for instruksjon på Hebraisk er TORAH!

Vi har skapt et samfunn av sukker-avhengige i det naturlige og i det åndelige.

SugarMen nå er det tid for oppmerksom bevissthet om at forkynnelse fylt av sukker der fokuset er oppmuntring vil bare ikke få jobben gjort! Vi trenger konfrontasjoner og formaninger også! Den største oppmuntringen i livet til en troende er utledet fra det faktum at vår vandring behager YHVH! Her er en KORT liste over hvordan du kan behage Ham og bli veldig OPPMUNTRET!

Vår vandring behager Ham,

Når vi vandrer i Tro og Tillit. Hebreerne 11,6

Når vi vandrer i hellighet og renhet. Jag etter fred med alle mennesker, og etter hellighet; uten den skal ingen se Herren. Hebreerne 12,14

Når vi tilgir andre og bevarer et rent hjerte. Hebreerne 12,15

Når vi FORBLIR i Ham. Johannes 15,7

Når vi adlyder Hans Bud. Johannes 15,12

Når vi er takknemlige. 1.Tess 5,18

Når vi holder vårt ord. Matteus 5,37

Når vi er flittige i vårt arbeid. Ordspråkene 12,24

Når vi er generøse og glade givere. 2.Kor 9,6-8

Når vi bever for Hans Ord. Jesaja 66,2

Og listen fortsetter og fortsetter…

Når vi behager YHVH i våre veger, arbeid og ord da blir Ånden som bor i oss GLAD og Han er vår oppmuntrer! Vennligst forstå at den Hellige Ånd kan ikke oppmuntre syndig oppførsel og dårlige holdninger! Dette gjør Ruach Hakodesh, den Hellige Ånd, sorg! Hvis vi i sannhet ønsker å bli veldig oppmuntret må vi bli konfrontert og irettesatt slik at vi kan endre oss inn i Hans bilde og likhet, for det er ingen ting godt som bor i vårt eget kjød!

Rom8,8 De som da er i kjødet, kan ikke være til behag for Gud.

Den Himmelske Oppskriften er 2/3 til 1/3

2/3 irettesettelse og 1/3 oppmuntring!

Heavenly FormulaNeste gang du går for å høre på en lærer spør Yah om å sende deg lærere som kan konfrontere og formane deg like vel som å oppmuntre deg! Støtt disse lærerne fordi vi bringer sant LIV til Messias` Kropp og stopp å invester i Sukker Budskaper som hjelper deg til å kjenne det godt om deg selv heller enn å overbevise deg og hjelpe deg til å omvende deg og korrigere dine veger! Da vil du virkelig og oppriktig kjenne det godt! Men ikke bare «kjenne godt» men heller bli gjort HEL! Du kommer til å ha sann Shalom-Velvære-Helhet-Fullkommenhet og du vil VITE at du er ELSKET! Ja, elsket nok til å bli konfrontert og korrigert!

Hebr 12,5b-6 Min sønn, forakt ikke Adonai`s tukt! Bli heller ikke motløs når du refses av Ham. For den Adonai elsker, den tukter Han, og Han hudstryker hver sønn Han tar seg av.

Husk at Ordet sier at i de Siste Dager vil det være vanskelige tider og menneskene vil hope opp lærere for SEG SELV som ikke vil forkynne sunn lære men vil forkynne det som klør i ørene deres! Dette ødelegger mennesker! Det bryter ned deres åndelige immunsystem og det forårsaker svakhet og åndelig kreft i Messias` Kropp!

2 Tim 4,3-4 For den tid kommer da de ikke skal holde ut den sunne lære, men etter sine egne lyster skal de hope seg opp lærere, og det etter hva som klør dem i øret. De skal vende ørene sine bort fra å høre sannheten, og de skal vende seg til eventyr.

PrayVennligst be denne bønnen sammen meg:

Himmelske Far vær så snill å tilgi meg for at jeg har sprunget etter «sukker dekte» budskaper og for å hope opp og støtte lærere som får meg til å «føle det godt» med meg selv men ikke konfronterer eller formaner meg. Jeg omvender meg for å ha ønsket å forbli kjøttslig og bekvem. Vær så snill å åpne øynene mine slik at jeg kan se mine sunne lærere, pastorer og forkynnere som har den Himmelske Oppskriften av Konfronter-Irettesett-Oppmuntre. Jeg omfavner Din korreksjon gjennom dem og jeg overgir meg til å bli Forvandlet til Ditt bilde og likhet i Yeshua`s navn. Amen!

Jes 30,20-21 Herren skal gi dere nødens brød og trengselens vann. Da skal ikke dine lærere lenger være skjult, men med dine øyne skal du se dine lærere. Dine ører skal høre et ord bak deg, som sier: «Dette er veien, gå på den!» hver gang du vender deg til høyre eller venstre side.

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

Sak8,23 Så sier Adonai Sebaot: I de dager skal ti menn fra alle folkeslagenes tungemål gripe tak i kappefliken til en jødisk mann (eng: jøde) og si: «La oss få gå med dere, for vi har hørt at Gud er med dere.»

print-btn

INVITASJON TIL PARTNERSKAP

Bishop Dominiquae BiermanVi inviterer deg til å hjelpe oss med å utbre denne Store Oppvåkningen i Amerika og over hele verden. Vi «går på vannet» finansielt for å fortsette å kringkaste på TV. Millioner blir berørt! Vi ønsker å fortsette å gå framover og til og med å starte å sende på Spansk. Dine bønner og dine generøse offer GJØR EN ENORM FORSKJELL! Du sår inn i den BEST mulige jorden og SAMMEN skal vi dele GLEDEN av denne innhøstningen! Vennligst forplikt deg til å gi en månedlig donasjon, ethvert såkorn teller!

Vi trenger fortsatt $12.500 for å fullt ut betale TV produksjonen vi gjorde i Israel som allerede blir kringkastet på TV. Våre TV regninger må betales hver måned også.

Vennligst spør Abba om hva Han ønsker at du skal gjøre for å tilrettelegge for at hele verden skal høre Sannheten om Israel, den Jødiske Identiteten til Messias og det Sanne Evangeliet «Made in Sion». Jeg vet at Han vil velsigne din lydighet på en mektig måte!

5 Mos 28,1-2 Om du nøye lyder YHVH din Guds røst og tar deg i vare så du holder alle Hans bud som jeg befaler deg i dag, skal det skje: Herren skal sette deg høyt over alle folkeslagene på jorden. Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, hvis du lyder YHVH din Guds røst.

ANTIKRIST AVSLØRT

Antichrist ExposedBESTILL I DAG!
Den viktigste 6 CD lyd serien med Biskop Dominiquae Bierman!

ANTIKRIST AVSLØRT
Overvinne den Røde Dragen fra Johannes åpenbaring 12
Bestill online via PayPal eller kredittkort
Eller send oss en e-post til [email protected]
Eller ring oss i USA 1(972)301-7087

Påske JUBILEUM 2016

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Vi inviterer deg til å se Biskop Dominiquae på følgende kanaler: TLN, KTLN, MCTV, WAXC TV, GEB Amerika eller The Word Network i løpet av uken.

Klikk her for sendetider, mer informasjon om de ulike mulighetene en kan se på og online.

shabbat-sukkot-2016-nor

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com