VAYIGASH – B’reisheet (1. Moos.) 44:18-47:27

AIKA TEHDÄ UNEXIT

(tulla ulos YK:sta) !

time-to-unexit

Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska JHVH siellä sekoitti kaiken maan kielen;
ja sieltä JHVH hajotti heidät yli kaiken maan.
1.Moos. 11:9


Shabbat shalom rakkaat!

Muutama vuosi sitten JHVH antoi minulle sanan:

YHDISTYNEET KANSAKUNNAT ISRAELIN PUOLESTA

Aloin julistaa, että YHDISTYNEET 2KANSAKUNNAT ISRAELIN PUOLESTA on syntymässä. Teimme lippuja, julisteita ja T-paitoja tekemään tunnetuksi tätä Taivaallista Näkyä, levitettäväksi sekä USA:ssa, Israelissa että kaikissa kansoissa Israelin matkoillamme olleiden ihmisten välityksellä. Tiesin jo kolme vuotta sitten, että Kaikkivaltias on saanut tarpeekseen Yhdistyneistä Kansakunnista (YK)! Tiedän, että tämä voi kuulostaa joidenkin mielestä hieman radikaalilta, mutta YK on “mennyt yli rajan” Jumalan Tuomion puolelle, ja rukoukseni on, että mahdollisimman moni kansakunta tekee UNEXIT:in (tulee ulos YK:sta) ennen kuin on liian myöhäistä!

YK:n ANTI-ISRAEL PÄÄTÖSLAUSELMAT VUOSINA 2015-2016

YK:n 2015 yleiskokous on esitti 20 3päätöslauselmaa, joissa Israelia on erityisesti kritisoitu –  ja vain kolme päätöslauselmaa koko muun maailman osalta yhteensä.

Kaikki muut paitsi yksi näistä teksteistä hyväksyttiin täysistunnossa eilen tai on jo mennyt läpi alustavan komitean äänestyksen. (Alla tietoa teksteistä ja äänestyksistä.)

Ne kolme päätöslauselmaa, jotka eivät koske Israelia, koskevat seuraavia kansoja: yksi Syyriaa, järjestelmää, joka on murhannut yli 200 000 kansalaistaan, yksi Irania ja yksi Pohjois-Koreaa.

Yhtään YK:n yleiskokouksen (UNGA) päätöslauselmaa tänä vuonna (70. istunto) ei odoteta tulevan hyväksyttäväksi koskien törkeää, systemaattista hyväksikäyttöä, jota harjoittavat Kiina, Kuuba, Egypti, Pakistan, Venäjä, Saudi-Arabia, Sri Lanka, Sudan, Jemen, Zimbabwe tai muut vastaavat maat, joissa harjoitetaan jatkuvaa räikeää ihmisoikeuksien rikkomista.

http://www.unwatch.org/un-to-adopt-20-resolutions-against-israel-3-on-rest-of-the-world/

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: “Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.” Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: “Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni.” Psalmi 2:1-6

YK on koskenut JAH:n (Jumalan) silmäterään, joka on Israel.

Suurin osa sen päätöslauselmista on Israelin, siionismin ja Juutalaisen valtion vastaisia! Tämä ei ole spekulaatiota tai tulkintaa, vaan kylmä tosiasia, ja on parempi herätä ennen kuin vitsaukset kohtaavat sinun kansaasi!

4Ja minä siunaan niitä, jotka sinua (Israel) siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat! 1 Moos. 12:3

‘Me olemme koettaneet parantaa Baabelia (YK), mutta ei hän ole parantunut. Jättäkää hänet ja menkäämme pois, kukin omaan maahansa; sillä hänen tuomionsa ulottuu taivaaseen asti, kohoaa pilviin saakka. Jeremia 51:9

LAMMASKANSAT JA UNEXIT

5Voi, Siion, pelastaudu, sinä, joka asut tytär Baabelin luona! Sillä näin sanoo JHVH Sebaot: Kunniaksensa hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin (Israel-juutalaiset) koskee, se koskee hänen silmäteräänsä. Sakarja 2:7, 8

Olen unelmoinut LAMMASKANSOISTA vuosien ajan, ja väline niiden syntymiseen on kansojen liittouma, jota kutsutaan nimellä YHDISTYNEET KANSAKUNNAT ISRAELIN PUOLESTA. Tämä on Kansojen Liittouma, joka päättää tehdä UNEXIT:in, tulla ulos YK:sta! Uneksunko vain? Ehkä! Mutta Joosefkin uneksui, ja hänen unensa kävivät toteen, vaikka ne aikoinaan näyttivät kaukaa haetuilta – joten anna minun unelmoida, ja aika tulee näyttämään, että ainut ratkaisu kansallesi on paeta YK:ta kohtaavaa tulevaa tuomiota ja UNEXIT – tulla ulos YK:sta. Tämä on toinen sana, joka jatkuvasti tulee henkeeni!

Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta.” Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: “Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa. Ilm.18:3-5

JHVH tulee tuomitsemaan jokaisen kansan kahden asian perusteella:

  1. Hänen Vanhurskaat Käskynsä, jotka ovat minkä tahansa Jumalan mielen mukaisen yhteiskunnan Perusta.
  2. Miten kansat ovat kohdelleet Israelia.

Sillä JHVH:lla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta. Jesaja 34:8

6YK on yhä uudelleen ja uudelleen osoittanut olevansa Juutalaisvaltion vihollinen! YK on udelleen ja uudelleen kutsunut siionismia rasismiksi ja liittoutunut yhteen niiden kanssa, jotka haluavat tuhota Israelin, tuomiten kuitenkin Israelin epäoikeudenmukaiseksi, tasapainottomaksi ja puolueelliseksi. YK:n tekopyhyys on noussut taivaisiin asti samalla tavoin kuin kapinallinen Baabelin torni!

Ja JHVH sanoi: “Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole time-to-unexitmahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” Ja niin JHVH hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta . 1. Moos.11: 6-8

JHVH salli Baabelin tornin tulla rakennetuksi TIETTYYN PISTEESEEN ASTI! Sen jälkeen EI OLLUT ENÄÄ PALUUTA. YK on siinä pisteessä, ETTEI PALUUTA ENÄÄ OLE. JHVH tulee alas, hajottaa sen ja sekoittaa sen kielet! Siksi UNEXIT (YK:sta ulostulo) on ainut järjellinen tie mille tahansa kansalle, joka haluaa paeta tulevaa kaaosta, hämmennystä, kirousta ja tuomiota!

Paetkaa Baabelista ja pelastakoon kukin henkensä, älkää hukkuko sen syntiin. Sillä tämä on JHVH:n koston aika, hän maksaa sille, mitä se on ansainnut. Baabel oli JHVH:n kädessä kultainen malja, joka juovutti kaiken maan. Sen viinistä joivat kansat; sen tähden kansat tulivat mielettömiksi. Äkisti on Baabel kaatunut ja murskaantunut. Jeremia 51:6-8

Älä anna sen, että näyttää kuin kaikki olisi aivan niin kuin ”tavallisesti” pettää itseäsi. Nooan päivinä kaikki toimivat kuten tavallisesti, asioita hoidettiin kuten ennenkin, kunnes tulva tuli. Kun Baabelin tornia rakennettiin, ihmiset rakensivat aivan kuin tavallisesti, seuraten pahaa suunnitelmaansa ja rakennussuunnitelmiaan totuttuun tapaansa, ja YHTÄKKIÄ JHVH tuli alas ja lopetti tuon työn. “YHTÄKKIÄ” on tulossa, ja rukoukseni on, että mahdollisimman monen kansakunnan hallitus kuulee tämän sanan ja tekee UNEXIT:in (tulee ulos YK:sta) ja liittyy YHDISTYNEISIIN KANSAKUNTIIN ISRAELIN PUOLESTA, liikkeeseen, joka on juuri syntymäisillään!

Olkoon JHVH armollinen kansoille, jotka ovat jääneet kiinni YK:n pahuuden, valheiden ja tekopyhyyden verkkoon ja auttakoon niitä TULEMAAN ULOS tuosta jumalattomasta instituutiosta valon nopeudella! NOUSKOON vanhurskaat hallitukset monissa kansoissa, jotta Hänen unelmansa Lammaskansoista voi täyttyä!

Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Matteus 25:31-33


SANA USA:lle!

Amerikka, lopeta Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) tukeminen ja taloutesi paranee!

HYVÄSTI BAN-KI-MOON! MIKSI SINÄ ET PUHUNUT AIEMMIN, 8NIIDEN 10 VUODEN AIKANA, JOTKA PALVELIT YK:SSA. PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN EI MILLOINKAAN?

Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Ban-Ki-Moon, joka on lopettamassa virassaan vuoden 2016 lopussa, toi esiin lähtöpuheessaan, että maailmalla on suhteeton ennakkoasenne Israelia vastaan. “Meidän ei tule koskaan hyväksyä Israelin vastaista en9nakkoasennetta YK:n elimissä,” Ban-Ki-Moon sanoi perjantaina.

Hän jatkoi myöntämällä, että YK:lla on suhteeton määrä päätöslauselmia, raportteja ja konferensseja, joissa kritisoidaan Israelia,” ja että “monissa tapauksissa, sen sijaan, että se olisi auttanut Palestiinan asiaa, on tämä suuntaus vaikeuttanut YK:n kykyä täyttää tehtäväänsä tehokkaasti.”

Danny Danon, Israelin Suurlähettiläs YK:ssa, ylisti Ban-Ki-Moonin lausuntoa viitaten siihen Israelin vastaisten päätöslauselmien suhteettomaan määrään, joka YK:ssa on viime vuosien aikana ajettu läpi.

Enemmän aiheesta: https://www.breakingisraelnews.com/80352/un-head-ban-ki-moon-admits-anti-israel-bias-departing-speech/#dfmkjefekcmDx8ih.99

Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sakarja 12:3

Minä jatkan UNEXIT:ista ja YHDISTYNEISTÄ KANSAKUNNISTA ISRAELIN PUOLESTA –liittoumasta unelmoimista, myös laulaen, kunnes se tapahtuu! Tein samaa Israelilaisen (sabra) poikani Juvalin kohdalla, joka ei kyennyt elämään, pysymään järjissään tai pelastumaan, ja tänään hän on elossa, terve ja pelastettu, sekä osa Palvelutyö-tiimiämme kirjoittajana. Mitä voin sanoa? JHVH:n/JESHUAN unelmien unelmoiminen, profetoiminen ja niiden laulaminen TOIMII! Se toimii kaikista vastuksista ja vaikeuksista huolimatta. En väsy julistamaan UNEXIT:ia, YHDISTYNEITÄ KANSAKUNTIA ISRAELIN PUOLESTA ja LAMMASKANSOJA! Rakkaat lukijat, julistaisitteko niitä kanssani?

10

Siionin tähden en voi vaieta. Jesaja 62:1

Israelilaiset Mentorisi ja Ystäväsi
Arkkipiispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman


UUSI ALKU!

Tänä tulevana kuukautena olemme aloittamassa Kad-Esh MAP Palvelutyötä uudella tasolla saadaksemme aikaan maailmanlaajuisen Herätyksen! Käytämme siinä kaikkia niitä välineitä, joita 21. vuosisata tarjoaa.

Jeshuan käskystä laskemme verkkomme SYVÄLLE saadaksemme Mahtavan Saaliin. Tavoitteemme on YHDISTYNEET KANSAKUNNAT ISRAELIN PUOLESTA, PUHDAS JA PYHÄ MESSIAAN MORSIAN, JOSSA EI OLE KORVAUSTEOLOGIAA, SEKÄ LAMMASKANSAT.

Tarvitsemme sinut mukaan rukoustesi ja uhriesi kautta, jotta voimme valloittaa mahdollisimman paljon aluetta kaikissa maailman kansoissa ja kaikilla kielillä. Meillä on perinpohjainen suunnitelma ja strategia, mutta aika on lyhyt ennen kuin tuomio lankeaa kansojen ylle. Me uskomme, että olemme paras maaperä SIEMENELLESI maailman tavoittamiseksi Siionissa tehdyllä Evankeliumilla, jota seuraavat ihmeet, merkit ja tunnusteot. Olemme uudistamassa nettisivujamme, Maailmanlaajuista työtämme ja Media- lähetyksiämme. Kaikkeen tähän tarvitaan VAROJA, ja kuten tavallista, kuljemme veden päällä katsoen YLÖSPÄIN! RAKKAUS VAATII MEITÄ ANTAMAAN KAIKKEMME!

Arvostamme ja vaalimme kumppanuuttasi ja tukeasi suuresti! Tiedän että rukoilet ja uhraat niin kuin Hän sinua johtaa! Kiitos sinulle kaikesta sydämestämme!

Lahjoittaminen verkossa:

www.kad-esh.org klikkaa “donations”

tai lähetä meille sähköpostia saadaksesi tilitietomme pankkisiirtoa varten [email protected]