Tooran osuus VAYELECH – Devarim ( 5.Mooseksen kirja) 31-1-30

EILATIN RUKOUSTORNIN AJAN (2009-2016) PÄÄTTYMINEN, osa 2

PASUNANSOITON JUHLAN ERITYISJULKAISU 5777

the-eilat-prayer-tower

Sinä päivänä te sanotte: ”Kiittäkää Herraa, huutakaa avuksi hänen nimeään, ilmoittakaa hänen tekonsa kansojen keskuudessa, julistakaa, että hänen nimensä on korkea. Jesaja 12:4

 

Shabbat shalom, rakkaat ystävät!

Tämä kirje on vähän pidempi, koska se on HISTORIALLINEN julkaisu! Eilatin Rukoustorni oli Kad-Esh MAP Palvelutyön kotipaikkana seitsemän hyvin rikkaan ja merkittävän vuoden ajan. Kun Riemuvuosi lähestyy loppuaan, Tornihuoneisto vaihtaa omistajaa ja toiset jatkavat työtä, jonka aloitimme kaikista vaikeuksista huolimatta! Emme pysty mitenkään tiivistämään sitä, mitä tapahtui Tornissa (kuten me sitä rakkaudella kutsuimme) vuosina 2009-2016. Haasteille ja voitoille ei ollut loppua, ja elämästäni ja sydämestäni jäi palanen sinne. Ellei JHVH olisi kutsunut Rabbia ja minua Amerikan Missioon, olisimme viettäneet siellä loppuelämämme!

 

Juuri Tornissa nauhoitimme nyt jo tunnetuksi tulleen videoraamattukoulumme GRM:n, joka vapauttaa vangitut korvausteologiasta. Tornissa rakkaan poikani Yuvalin elämä muuttui, johtaen hänen pelastumiseensa ja kasteeseen upeassa Punaisessameressä!  Monet ihmiset eri kansoista kutsuivat Tornia ”kodiksi”, erityisesti suomalaiset, norjalaiset  ja eestiläiset Uskonveljet ja sisaret!

 

Kun Jahve kutsuu meitä menemään eteenpäin, meidän täytyy totella nopeasti katsomatta taaksepäin. Meidän täytyy MUISTELLA Hänen tekojaan ja antaa kunnia Hänelle! Muisteleminen auttaa meitä myös asianmukaisesti hyvästelemään ja JÄTTÄMÄÄN tämän hyvin rakkaan Rukouksien ja Muutosten Paikan oikealla tavalla.

Toiveemme on, että se Avoin taivas, jonka olemme jättäneet jälkeemme rukouksen, palvonnan ja uhrauksen kautta, jatkuu, sekä rukous, ylistys ja PYHYYDEN, Rakkauden ja Totuuden Henki vallitsee ja lisääntyy Tornissa lähtömme jälkeen.

Koko Eilat, taksikuskit ja israelilaiset naapurimme tiesivät Tornin hengellisestä toiminnasta, kun siitä tuli Uskon Maamerkki ja Majakan Valo Eilatin Pyhään kaupunkiin.

 

Jatkoa osaan 1

 

EILATIN RUKOUSTORNIN TODISTUKSIA

 

Eilat oli täydessä varjeluksessa: hyökkäystä ei tullut!

 

Aikana jolloin me (Kaisa ja Sofia) olimme vapaaehtoistyössä Eilatin Rukoustornissa, juuri ennen sapatin alkua paikalliset uutiset tiedottivat, että ISIS uhkasi hyökätä Eilatiin Egyptin kautta.  Nousimme yhdessä rukoilemaan ja käymään hengellistä sotaa.  Seuraavien päivien ajan julistimme sanaa Eilatin ylle, sillä kaupungin ilmapiiri oli hyvin painostava. Erityisesti julistimme tätä sanankohtaa, jonka rakas uskonsisaremme Sinikka lähetti meille Apostoli Saaran kautta julistettavaksi:

 

Sentähden, näin sanoo Herra Assurin kuninkaasta: Hän ei tule tähän kaupunkiin eikä siihen nuolta ammu, ei tuo sitä vastaan kilpeä eikä luo sitä vastaan vallia.

Samaa tietä, jota hän tuli, hän palajaa, ja tähän kaupunkiin hän ei tule, sanoo Herra.

Sillä minä varjelen tämän kaupungin ja pelastan sen itseni tähden ja palvelijani Daavidin tähden.”  2 Kun.19: 32-34

 

2Erittäin voideltu veli, joka soittaa ja valmistaa sofar-torvia, tuli vierailemaan Rukoustornissa. Hän ei ollut tietoinen ISIS:in uhkauksesta.  Rukoilimme ja puhalsimme sofareihin yhdessä Tornin katolla. Kirjaimellisesti tunsimme, kuinka vihollinen murtui Pyhän Hengen voimasta. Veli kysyi meiltä, “mitä on tekeillä?” Kerroimme hänelle tästä uhasta, ja hän oli hämmästynyt siitä miten Jahve oli lähettänyt hänet ja hänen ystävänsä taistelemaan kanssamme uhkaa vastaan.

 

Samana iltana sapatin alkaessa shalom-rauha saapui ihmeellisellä tavalla yllemme.  Käännyimme katsomaan parvekkeellemme -puhtaan valkoinen, kaunis ja säteilevä kyyhkynen istui siellä. Se katsoi meitä ilman pelkoa, ihmisääniä pelkäämättä. Jumalan todistus ja merkki meille!  Jahven Pyhä Henki oli tullut yllemme (Matteus 3: 16).  Kyyhkynen vietti yön parvekkeella, ja poistui vasta aamun koittaessa. Eilat varjeltiin täysin, eikä hyökkäystä tullut! Ylistys JHVH:lle!

Sofia ja Kaisa, Suomi

 

 

Tuntui kuin olisin ollut Jeshuan aikakaudella

 

Kiitos Kad-Esh MAP Palvelutyölle!

Halusin kirjoittaa kirjeen kiittääkseni kaikista niistä ihmeellisistä muistoista, joita sain teiltä ollessani Kad-Esh MAP Palvelutyön Rukoustornissa Eilatissa.  Saavuin vapaaehtoiseksi toukokuussa 2014. Sain paljon enemmän kuin annoin. Olin todella siunattu.

Olin tavannut Piispa Dominiquae Biermanin heidän nettisivujensa kautta.

Saavuin Eilatiin Pääsiäis Juhlan lähestyessä. Osallistuimme juhlaan Rukoustornissa Piispan, hänen tiiminsä, poikansa Yuvalin sekä monista muista kansoista tulleiden ystävien kanssa.  Oli mahtavaa olla juuri siellä, katsellen ikkunasta ulos Punaiselle merelle –  samalle Punaisellemerelle, jonka Mooses ylitti  ensimmäisenä Pääsiäisenä.

3Tuolloin näkyi myös ensimmäinen verikuu.  Eilatissa emme voineet nähdä sitä fyysisesti, mutta hengellisesti saimme paljon, kun Piispa johti Seder- aterian. Meillä oli mahtava juhla. Lauloimme ja muistelimme sitä mahtavaa hetkeä, jolloin Mooses ylitti punaisen meren ja  Jeshua pelastajamme antoi elämänsä uhrautuen ainutkertaisena Pääsiäislampaana puolestamme. Seder-tekstiä  luettiin vuorotellen jopa kolmella eri kielellä: espanjaksi, hepreaksi ja englanniksi, koska kaikki nuo kansallisuudet olivat edustettuina.  Tulen aina muistamaan tämän erityisen Pääsiäisen, jokaisena tulevana Pääsiäisenä vuodesta toiseen.

 

Perjantaisin Piispa, tiimi ja minä juhlimme sapattia. Se oli aina ilon aikaa, lauloimme sapattilauluja ja nautimme Kiddushin siunaten leivän ja viinin yhdessä.  Eräs tiimiläisistä luki aina Sananlaskun luvun 31 jakeet 10-31 vaimolleen. (Eräänä iltana vaimolla oli yllään purppuranpunainen puku, hänen miehensä lukiessa: 22: …ja hienoa pellavaa ja purppuravillaa on hänen pukunsa, 18 ei sammu hänen lamppunsa yöllä, 26 Hän avaa suunsa puhumaan viisautta, hänen kielellään on lempeä opetus. 20 Hän avaa kätensä kurjalle, ojentaa köyhälle molemmat kätensä. Tuo vaimo oli aivan kuin tekstissä mainittu nainen: Nainen joka työskenteli ahkerasti!)

Nautimme aina ihanan sapattiaterian yhdessä, ja sen ansioista Piispasta ja tiimistä tuli minulle enemmän kuin ystäviä: heistä tuli osa minulle kuin osa perhettä.  Kerta toisensa jälkeen Piispa kertoi meille mahtavista ilmestyksistä, joita Jeshua oli antanut hänelle.   Opin paljon istuessamme pöydän ääressä jutellen ja jakaen asioita toinen toisillemme. Piispa saatoi välillä jatkaa opetustaan saattaessamme hänet hänen kotiovelleen. Silloin tuntui kuin olisin elänyt Jeshuan aikaa, jolloin Hän itse eli maan päällä, kuin olisimme olleet Hänen opetuslapsiaan, saaden syvällistä opetusta ja tuntien yhteyttä toinen toisiimme. Joskus keskustelimme jostakin hyvin yksinkertaisesta asiasta, ja siitä huolimatta sain siitä syvää ilmestystä. Kerroin toistuvasti kuinka tulisin kotiin palattuani kaipaamaan eniten juuri yhteisiä sapatteja, ja näin onkin käynyt.

 

Lauantaisin Piispa opetti suorassa nettilähetyksessä. Rakastin hänen tapaansa palvoa, minkä jälkeen hän opetti voimallisen kaksituntisen Profetaalista Sanomaa. Kun nauhoitus lopetettiin, ainut mitä pystyin sanomaan oli VAU!! Olipa voimallista! Halusin kopion jokaisesta opetuksesta.

 

Olin Rukoustornissa vain kuusi viikkoa, mutta minulla on siitä ajasta monia rikkaita muistoja.  Yksi erityisimpiä muistoja oli Shoan (Holokaustin) Muistopäivän aikainen sapattisanoma.  Piispa puhui Morsiamen Mikvestä (upotuskaste), jossa juutalainen morsian menee seitsemän kertaa veden alle ennen häitä. En ollut koskaan kuullut siitä aikaisemmin.

Muutamia viikkoja aiemmin olin kokenut rukouksessa Herran puhuvan sydämessäni, että Hän haluaa minun tekevän sen, mitä Naeman teki, kun Elisa käski hänen seitsemän kertaa upottautua Jordan-jokeen.  Vastasin: ”Kyllä, HERRA, tahdon tulla eheäksi ja puhtaaksi.”

Niinpä Piispan nyt saarnatessa aiheesta ymmärsin, että hän puhui minulle.

Myöhemmin Piispa sanoi minulle, että hän veisi minut Punaisellemerelle, ja saisin tuon Mikve-kasteen. Kun aloin valmistautua sitä varten, hän vei minut hyvin erityisen rukous- ja vapautusohjelman läpi, jossa vapauduin monista menneisyyden asioista.  Tarvitsin sitä vapautuakseni ja parantuakseni.

 

HERRA alkoi puhua sydämelleni myös Öljypuuhun oksastuksesta, Ruutin tavoin.  Voimallisesti tunsin, että tämä oli osa sitä, mistä Mikvessä (upotuskasteessa) on kyse: vanhan ihmisen kuolemisesta ja uudestisyntymisestä uuteen juutalaiseen perheeseen.

Päivä ennen Mikveä (upotuskastettani) olin lukenut Naemanista, ja siitä kuinka hän upottautui 7 kertaa Jordaniin. Tartuttuani sitten Raamattuuni se aukeni RUUTIN Kertomuksen kohdalta!! Tämä vahvisti ajatukseni, jonka olin saanut jo aikaisemmin.

4Kun luin Ruutin kertomusta, ymmärsin jotain hyvin hämmästyttävää: hän tuli Israeliin Ohranleikkuun aikaan, ja minun Mikve-kastepäiväni oli Ohranleikkuun aikaan. Vau, niin suuri Jumalan lahja.

 

Kun Piispa johdatti minut veteen, julistin hänelle, että hänen Jumalansa on minun Jumalani, ja hänen kansansa on minun kansani. Rannalla oli muutama tiimin jäsen ja paljon juutalaisia. Useita vuosia sitten minut oli kastettu Jordan-joessa, mutta tämä oli uusi ja täysin erilainen kokemus. Ensimmäistä kertaa todella tunsin tulleeni oksastetuksi Juutalaiseen kansaan. Upottauduin veden alle 7 kertaa  Piispan laskiessa kertoja. Nousin kasteelta täysin uutena, parantuneena ja puhtaana. Minusta tuntui kuin HERRA olisi tuonut minut ylös vedestä morsiamena, joka on valmis ja varustautunut tapaamaan Jeshuan.

 

Myös osallistuminen päivittäisiin Rukousvartioihin oli osa elämystäni Rukoustornissa. Joskus meillä oli rukous keskiyön vartion aikaan, toisinaan neljältä aamulla. Hyvin voimallista!!

Muistan kuinka eräänä yönä rukoilimme Elohimia, JAHVEA, hävittämään kaiken pahan Maasta: tuhoamaan kaiken, mikä ei kuulunut sinne. Rukoilimme Eilatin johdon, Israelin Poliisikunnan, hallituksen ja Seurakunnan johtajiston puolesta. Seuraavana aamuna nousi hyvin voimakas myrsky. Eräs nainen ja minä katselimme parvekkeelta tätä myrskyä. Saatoimme nähdä hyvin tumman, ympyrän muotoisen pilven Egyptin ja Saudi-Arabian yllä, ja tästä yhdestä ja samasta paikasta saatoimme myös nähdä Jordanian. Hyvin voimakas hiekkamyrsky nousi meidän ja Jordanian välille.

Myöhemmin tuona päivänä kuulimme raportin, että Israel aikoo antaa osan maapaikasta, jossa Yläsali sijaitsee, Paaville. Jumala teki selväksi, kun hän antoi tämän maan Israelille, että se annettiin heille perinnöksi. Hän ei halua sitä vietävän eikä myöskään annettavan pois. Vain Elohimilla on tämä valta.

Seuraavan aamun sanomalehdessä luki, kuinka myrsky oli repinyt Eilatin puita juurineen maasta. Se oli fyysinen merkki siitä, mitä tapahtui hengen maailmassa.

 

Minulla on myös kallisarvoisia ja hauskoja muistoja yhdessäolosta tiimin kanssa. Kaksi erityistä naistiimiläistä olivat ahkerimmat ja työhönsä omistautuneimmat ihmiset, joita olen koskaan tavannut; he tekivät suuria asioita Valtakunnan työssä. Piispan poika, Yuval, joka oli tuohon aikaan myös Tornissa, vastaili aina kysymyksiini heprean kielestä ja rukoili Kiddush- rukouksen sapattiaterialla. Toinen miespuolinen tiimin jäsen vei minua ja Yuvalia Koralliriutalle snorklaamaan trooppisten kalojen joukkoon. Tuona päivänä meillä oli tosi hauskaa. Tämä mies muistutti paljon omaa veljeäni. Hän kertoili aina oman elämänsä ja palvelutyön tapahtumia. Hän rakasti JAHVEA ja teki iloiten työtä Piispalle ja Rabbille. Hän sanoi monta kertaa, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat siunattuja voidessaan olla osa Kad-Esh MAP Palvelutyötä. Kun olin lähdössä Eilatista, hän ja eräs toinen tiimin jäsen odottivat kanssani, kunnes bussi tuli. Sitten he auttoivat minua saamaan kaikki matkalaukkuni bussiin, ja hyvästelimme.

 

Vain muutamia viikkoja myöhemmin tämä mahtava mies meni JAHVEN luo. Hänellä on aina erityinen paikka sydämessäni.

Tiimi ja minä työskentelemme mielellämme tälle palvelutyölle, koska näemme monien elämän, ja kokonaisten kansakuntien muuttuvan ja kääntyvän Jeshuan ja Jahven puoleen näinä viimeisinä päivinä.

Kiitokset kaikille niille, jotka tekevät työtä Kad-esh MAP Palvelutyölle. Monet siunaukset ja Shalom teille, kunnes jälleen tavataan,

Rakkain terveisin, Mona, Alabama, USA

 

 

Aika Tornissa muutti minut.

 

Nimeni on Yuval Frank, olen Arkkipiispa Dominiquaen ja Rabbi Baruch Biermanin poika.  Vietin lähes 2,5 vuotta yhtämittaisesti Eilatin Rukoustornissa.

Tulin Rukoustorniin, koska minun täytyi tulla – en siksi, että halusin.  Tarvitsin asunnon, ja muut vaihtoehdot eivät sopineet minulle. Tullessani Torniin olin ateisti ja humanisti, ja kannoin mitä mielikuvituksellisimpien syntien ”raskasta taakkaa” (mukaan lukien kolme kauheaa itsemurha- yritystä ja niitä seuraavia sairaalahoitoja).

5Kun tulin Torniin, minulle kerrottiin, että minun täytyisi tulla osaksi Tornia. Minun tulisi olla mukana rukoushetkissä ja suorittaa äitini (Arkkipiispa Dominiquaen) GRM- (Maailmanlaajuinen Herätys- Messiaaninen, Apostolinen, Profetaalinen) Raamattukoulu.  En pitänyt siitä, mutta tein sen joka tapauksessa ja suoritin opintoni loppuun. Ihmeellistä kyllä, vaikka en halunnut opiskella, eikä minulla ollut mitään intohimoa asiaan, olin etevä ja sain vain hyviä arvosanoja. Uskon, että GRM-Raamattukoulun kautta Jahve ja Jeshua alkoi puhua minulle ja saada valtaa minusta, vaikka en tuntenut mitään.

 

Tornissa oloaikani muutti minut. En tiedä, johtuiko se rukouksista, GRM-Raamattukoulusta, vai yksinkertiasesti tuosta Pyhän Hengen täyttämästä paikasta (Rukoustorni).  En osaa eritellä, mutta se muutti minut.  Minusta tuli rauhallisempi, ystävällisempi, asiallisempi ja nöyrempi. En tiennyt mihin Jeshua valmisti minua, mutta jotain alkoi tapahtua.

 

Äitini huomasi, että olin siinä pisteessä, jolloin minun piti tehdä tietoinen päätös. Usko – kyllä tai ei. Jahve – kyllä tai ei. Jeshua – kyllä tai ei. Pyhä Henki – kyllä tai ei.  Hän kysyi halusinko mennä kasteelle Jeshuan nimessä. En halunnut sanoa kyllä, mutta jostain syystä alle puolen tunnin kuluttua siitä kun hän oli kysynyt, vastaus tuli sisältäni – KYLLÄ!

En silti tarkalleen tiennyt mitä olin tekemässä. Olin yhä sokea, enkä tuntenut Pyhän Hengen läsnäoloa, mutta päätin ottaa tämän dramaattisen askeleen ja hypätä veteen, ja niin tein. Siitä lähtien olen ollut Pyhällä Hengellä täytetty. Olen onnellisempi, päättäväisempi, ja kaiken kaikkiaan parempi ihminen. Asun nyt siskoni kanssa, ja rakastamme ja nautimme toinen toistemme seurasta vuosien riitelyn jälkeen. Sisareni sanoo, ettei ole koskaan nähnyt minua tällaisena kuin olen tänään.  Joten jotain on varmasti täytynyt tapahtua!

 

Haluaisin kiittää äitiäni, Arkkipiispa Dominiquaea ja isääni Rabbi Baruch Biermania siitä, että he tarjosivat ja sallivat minulle mahdollisuuden asua Rukoustornissa. Olen se kuka olen tänään Tornissa oloaikani ansiosta. Kiitän JHVH:a, että Hän asetti minut sinne.

Yuval

 

 

Saimme rukousvastauksia kaikkialta maailmasta.

 

Kauan aikaa sitten Suomessa, eräässä rukouskokouksessa, Apostoli Saara (tuohon aikaan tunnettiin nimellä Vappu) kertoi meille sanan, jonka oli saanut Jumalalta ystävänsä parvekkeella Eilatissa. Hän ei tiennyt ketä sana koski, mutta Jahve oli kertonut hänelle, että ”Eilatiin perustettaisiin rukouksen ja palvonnan paikka.” Tämän kuultuani jokin liikahti sisälläni ja ajattelin: ”Haluan mennä sinne.”

 

Vuodet kuluivat. Vähitellen aloin kuulla siitä, mitä Kad-Esh MAP Palvelutyö teki ja aloin kuunnella Piispa Dominiquae Biermanin opetuksia. Opetukset olivat niin voimallisia ja vahvoja, että minulta meni aikaa niiden sulatteluun, mutta tiesin, että niissä oli totuus:  juuri se totuus, jota olin etsinyt vuosia kaiken uskonnollisen sekoituksen keskellä.   Osallistuin Raamattukoulu Pyörillä Israelin kiertomatkaan ja tapasin Piispa Dominiquaen.

6Myöhemmin yksi tiimin jäsenistä, joka oli ollut Kad-Esh MAP Palvelutyön vapaaehtoistyössä Eilatissa, kävi kotonani Suomessa, ja opin tuntemaan hänet. Hän palasi Eilatiin ja takaisin vapaaehtoistyöhönsä. Aikaa kului, ja sitten eräänä päivänä sain häneltä sähköpostin Israelista: Haluaisinko tulla palvelemaan Eilatin Rukoustorniin?  Luin sen uudestaan. ”Onko tämä mahdollista!!!” Sydämessäni liikahti, ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. Kävelin pois tietokoneeltani, ja muutaman metrin jälkeen, vajosin polvilleni. Tiesin, että tämä oli tosi kysymys minulle.

Jahve oli mukana kaikessa. Pystyin saamaan vapaata vakituisesta työstäni. Luovuin kodistani, varastoin sekä osittain myin tavarani.

 

Syyskuun 2.päivänä vuonna 2014 istuin lentokoneessa matkalla Israeliin, Isäni maahan.

Kaikki oli siellä oli uutta, ja minun englanninkieleni heikkoa. Vähän kerrallaan ja ajan kuluessa asiat alkoivat sujua. Päivät täyttyivät rukouksesta, opiskelusta, siivouksesta, ruoan laitosta, autolla ajamisesta, kaupassa käynnistä ja ylistyksestä, välillä uimassa käyden ja tutustuessa Eilatiin.

Opin tuntemaan ihania samanhenkisiä ihmisiä, joilla oli sama näky ja tehtävä. Minulla oli myös vaikeat hetkeni, erityisesti silloin, kun en pystynyt ilmaisemaan itseäni englanniksi sillä tavalla kuin olisin halunnut ja siten paremmin osallistumaan keskusteluun toisten kanssa. Otin kuitenkin uskon askelia monilla elämäni alueilla kaiken aikaa Tornissa ollessani. Se oli minulle koulutuksen aikaa.7

 

Palvelin Rukoustornissa noin seitsemän kuukautta, välillä Suomessa käyden. Parhaita hetkiä olivat ne, kun rukoilimme ja palvoimme yhdessä eri kansoista tulleiden ihmisten kanssa samassa hengessä. Saimme rukousvastauksia kaikkialta maailmasta.

 

Arkkipiispa ja Rabbi ja kaikki te, jotka olitte Tornissa, haluan kiittää Israelin Pyhää teistä kaikista. Siunatkoon Hän teitä ylitsevuotavasti kaikella hyvällä, kun autoitte minua. Haluan mainita erityisesti Yuvalin. Kiitän Jahvea, että sain tulla tuntemaan sinut ja kiitos kaikesta sinulta saamastani avusta, kaikista keskusteluista ja hauskoista hetkistä. On niin valtavaa nähdä, mitä Pyhä Henki teki ja yhä tekee sinussa. Ylistys Jahvelle!

 

Eilatista tuli minulle kuin toinen koti. Parhaat hetkeni vietin Rukoustornin katolla aamun sarastaessa, iltojen viiletessä, ja yörukousvartiohetkissä, kun rukoilimme ja ylistimme Jerusalemiin, Egyptiin, Saudi-Arabiaan ja Jordaniaa kohti kääntyneinä.

Varsin merkittävää aikaa minulle oli se aika, kun illat viilenivät. 1 Moos. 3: 8 sanoo, että Jahve käyskenteli paratiisissa illan viiletessä. Vuosia sitten tämä jae oli ollut erityisesti mielessäni, ja nuo hetket olivat hyvin rakkaita minulle.

 

Aika Rukoustornissa oli minulle tärkeää uskoni kasvun aikaa. Isämme haluaa toteuttaa sydämemme toiveet.

 

Hänen sydämensä kaipauksen sinä täytit etkä kieltänyt hänen huultensa toivetta.

Psalmi 21: 3

 

Minulla oli ollut vuosia sydämessäni toive, että saisin asua Israelissa ainakin kolme kuukautta, ja nyt sain olla siellä noin seitsemän kuukautta. Olin janonnut totuutta ja olen saanut vastauksia. Halusin lentää EretzIsraelin yllä (eretz= maa), ja se toteutui, kun lensin Eilatista Jerusalemiin osallistuakseni Raamattukoulu Pyörilläkonferenssiin. Jahve oli näyttänyt minulle, että tanssisin Hänen kanssaan Jerusalemissa, ja tuossa konferenssissa eteen tuli se hetki. HaleluJah!!! Meillä on niin suuri Isä, joka haluaa toteuttaa lapsensa jopa pienimmätkin pyynnöt, kuten pyyntöni ajaa autoa Israelissa jonain päivänä. Sekin toteutui, kun ajoin autoa siellä lyhyempiä sekä pidempiä matkoja. Kunnia Israelin Pyhälle kaikesta!

 

Mutta minä luotan sinun armoosiRiemuitkoon sydämeni valmistamastasi pelastuksestaMinä tahdon laulaa Herralle, sillä hän on tehnyt minulle hyvin. Psalmi 13:6 

TERHI, Suomi

 

Tornissa kävijöiden määrä on loputon, niin myös todistusten! Tässä on vain muutamia, mutta ne ovat hyvin merkityksellisiä. Voin vain sanoa, että Israelin Jumala oli löytänyt lepopaikan Eilatista vuosina 2009-2016 ja se paikka oli Eilatin Rukoustorni. Hänen Lepopaikkansa! Ennen kaikkea rukoilen, että jokainen meistä on Hänen Lepopaikkansa ikuisesti!

 

Shalom Eilatin Rukoustornille ja kaikille Rakkaille Korkeimman Pojille ja Tyttärille, jotka kunnioittivat meitä läsnäolollaan ja uskollisella palveluksellaan! Rabbi ja minä olemme rakkauden velassa teistä jokaiselle ikuisesti, ja kannamme teitä sydämessämme minne tahansa menemmekin!

 

SIUNATTUA PASUNANSOITON JUHLAA 5777 KAIKILLE!

TÄMÄ ON LOPPUSOITTO LOISTAVAA UUTTA ALKUA VARTEN!

 

9Israelilaiset Mentorinne ja Ystävänne

Arkkipiispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jes.62:1

 

 

ENSIHEDELMÄMME SINULLE, SILLÄ AJATTELEMME SINUN OLEVAN HYVÄÄ MAATA!

ENSIHEDELMÄMME SINULLE, SILLÄ AJATTELEMME SINUN OLEVAN HYVÄÄ MAATA!

bible-school