Toora-osuus VAYISHLACH – B’reisheet (1. Moos.) 32:4(3)-36:43

HANUKKA-AIKA!

KUTSU UUDELLEEN OMISTAUTUMAAN JA LAAJENTUMAAN!

hanukkah-time

Nouse, pyhitä kansa ja sano: Pyhittäytykää huomiseksi, sillä näin sanoo Jahve, Israelin Jumala: Sinun keskuudessasi, Israel, on jotakin tuhon omaksi vihittyä; sinä et voi kestää vihollistesi edessä, ennen kuin olette poistaneet keskuudestanne tuhon omaksi vihityn.  Joosua 7:13

SHABBAT SHALOM RAKKAAT JA ILOISTA HANUKKAAN VALMISTAUTUMISEN AIKAA KAIKILLE!

Olemme aloittaneet vuoden 5777 heprealaisen kalenterin mukaan, ja pian alkaa vuosi 2017 gregoriaanisen kalenterin mukaan. Elämme hyvin profetaalisia aikoja! YK (Yhdistyneet Kansakunnat) YRITTÄÄ JAKAA JA TUHOTA ISRAELIN SAMAAN AIKAAN KUN KIRJOITAN TÄTÄ KIRJETTÄ! MUTTA JHVH TAISTELEE PUOLESTAMME LUPAUKSENSA MUKAAN JA RUKOUSTESI KAUTTA!

Sinä päivänä on JHVH suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal’olento, niinkuin Jahven enkeli heidän edessänsä.  Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.  Sakarja 12:8,9

Tiedämme että meillä on vain vähän aikaa tehdä töitä vielä kun on päivä, mutta kun yö saapuu, silloin ei kukaan voi enää tehdä työtä!

GLOBAALIN HERÄÄMISEN AIKA

Vaikka olemme riemuinneet USA:n suosiollisesta vaalituloksesta, emme voi tuudittautua tähän voittoon. Rakkaat, ainoastaan Jeshua voi pelastaa Amerikan ja JOKAISEN KANSAKUNNAN!

Meidän juutalaisen Messiaamme on hallittava KAIKKIA maita ja on aika, todella korkea aika, GLOBAALILLE HERÄTYKSELLE kirkoissa! Teshuva-palaaminen alkuperäiseen Siionista tulevaan Ilosanomaan, Juutalaisille juurille ja Israelin Rakastamiseen on AVAIN tälle herätykselle! Monet ihmiset anovat herätystä, mutta tämä Herätys on oleva erilainen! JHVH kutsuu meitä hankkiutumaan eroon kaikista babylonialaisista JUHLISTA ja siirtämään pois kaiken sellaisen, joka loukkaa Häntä palvoessamme Häntä.

Mutta Adonai sanoi Joosualle: “Nouse! Miksi makaat kasvoillasi?  Israel on tehnyt syntiä, he ovat rikkoneet minun liittoni, jonka minä olen heille säätänyt; he ovat ottaneet sitä, mikä oli vihitty tuhon omaksi, he ovat varastaneet ja valhetelleet, he ovat panneet sen omain tavarainsa joukkoon.  Joosua 7:10,11

Kuten Israel Ain suhteen, me emme voi seistä voittoisina vihollista vastaan kun keskuudessamme on syntiä. Aakan oli piilottanut Babylonialaisen vaatekappaleen telttansa alle. Samalla tavoin Korvausteologia Pakanallisine juhlineen ja Babylonialaisine traditioineen, joihin kuuluu esimerkiksi joulukuusi, on piilotettuna kirkkojen sisälle Amerikassa ja kaikissa kansakunnissa! Teshuva-katumus on tarpeen ja se on ainoa tapa vahvistua ja tulla voittoisaksi, ja vallata lisää alueita kooten Lopun Ajan Satoa!

NÄE “LAHJAT KUUSEN ALLA” PAKANATRADITIONA

Multicolor christmas tree isolated

Decorating Christmas tree on bright background

Kun minä toin heidät maahan, jonka olin kättä kohottaen luvannut heille antaa, niin missä vain he näkivät korkean kukkulan tai tuuhean puun, siinä he uhrasivat teurasuhrinsa ja antoivat vihastuttavat uhrilahjansa, siinä panivat esiin suloisesti tuoksuvat uhrinsa ja siinä vuodattivat juomauhrinsa.
Hes. 20:28

NÄE “KORISTELLUT PUUT” YLISTYKSEN MUOTONA JOKA ON PAKANATRADITIO

Kuulkaa sana, jonka Herra on puhunut teitä vastaan, te Israelin heimo. Näin sanoo Herra: “Älkää totutelko itseänne pakanain menoon älkääkä kauhistuko taivaan merkkejä, sillä pakanat niitä kauhistuvat. Sillä

kansat noudattavat turhia jumalia; sillä ne ovat puuta, joka hakataan metsästä, puusepän kätten

tekemiä, työaseella tehtyjä. Ne koristetaan hopealla ja kullalla sekä kiinnitetään nauloilla ja vasaroilla, niin etteivät ne horju. Jeremia 10:1-4

AAKAN-SYNDROOMA KIRKOSSA (Joosua 7)

Israel ei voinut vastustaa tai olla voittoisa vihollisiaan vastaan niin kauan kuin heidän telttoihinsa oli piilotettuna pakanallisia esineitä. Pakanajuhlat ja -traditiot ovat olleet haudattuina ja piilotettuina kirkossa liian kauan! Tiesitkö että Amerikassa oli kiellettyä viettää joulua, koska se oli pakanajuhla pakanallisilla traditioilla, Kreikkalais-Babylonialais-Roomalais-Eurooppalais-Skandinaavisen-pakanallisen palvontasysteemin mukaan?

Milloin Joulu oli lainvastainen Yhdysvalloissa?

4Siirtomaa-ajan Amerikassa uuden Englannin puritaanit eivät hyväksyneet Joulua, ja sen juhliminen kiellettiin Bostonissa vuodesta 1659 vuoteen 1681. Englantilainen kuvernööri Edmund Andros kuitenkin kumosi tuon Pyhiinvaeltajien toimeenpaneman lain, mutta Joulun juhliminen tuli muotiin Bostonin alueella vasta 1900-luvun puolessa välissä. Christmas controversy – Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_controversy

KYSE ELÄMÄSTÄ JA KUOLEMASTA!

The healing power of the rootsVuonna 1994 Jeshua sanoi minulle, että Juutalaisista Juurista saarnaaminen kirkossa on ELÄMÄN JA KUOLEMAN KYSYMYS! (Lue kirjani ”Juurien parantava voima”). Siitä lähtien olen tehnyt kaikkeni löytääkseni tavan välittää tämä Akuutti Sanoma JOKAISELLE ihmiselle maan päällä.

Olemme avanneet tien sinne minne ei ollut tietä, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, Israelilaisella Hutspalla (pokalla, rohkeudella) ja sinnikkyydellä. Aloitimme TV-lähetykset vaikka se vaikutti inhimillisesti mahdottomalta haasteelta. Joka päivä pankkitilimme näytti siltä että rahat eivät riitä ohjelmien maksamiseen, ja kuitenkin aina viime hetkellä lahja saapui ja auttoi meitä saavuttamaan päämäärämme! HalleluJah!!!

SIEMENESI OVAT KUIN AAMUN KASTE SIELUILLEMME. KIITOS SINULLE!!!

NYT MEIDÄN TÄYTYY LAAJENTUA! Meidän täytyy olla varmoja, että JOKAINEN IHMINEN TÄLLÄ PLANEETALLA kuulee todellisen Siionista tulleen Evankeliumin Juutalaisine juurineen. Siihen kuuluvat Pyhyys ja Vanhurskaus, Pyhät Juhlat ja Jeshuan nimi, Israelin rakastaminen sekä IHMEET, MERKIT JA TUNNUSTEOT!

Kirkko on kuin puutarhastaan irrotettu ruusu joka on laitettu vaasiin kahdeksi päiväksi. Jos ruusua ei kolmantena päivänä istuteta takaisin puutarhaan, se takuulla kuolee (Juurien Parantava Voima, www.kad-esh.org/shop).

Me olemme kolmannessa päivässä, kolmannella vuosituhannella, ja kirkko täytyy ISTUTTAA TAKAISIN, OKSASTAA, Juutalaisille juurille ja perustuksille, Jeshuan nimeen ja Siionista tulevaan Evankeliumiin!

Jos jalosta oliivipuusta on katkaistu oksia ja jos sinut, joka olet peräisin villistä oliivipuusta, on oksastettu oikeiden oksien joukkoon niin että olet päässyt osalliseksi puun juurinesteestä, älä ylvästele alkuperäisten oksien rinnalla! Mutta jos ylvästelet, muista, ettet sinä kannata juurta vaan juuri kannattaa sinua. Sanot ehkä, että nuo oksat katkaistiin, jotta sinut voitaisiin oksastaa. Se on totta. Ne katkaistiin pois epäuskonsa tähden, mutta sinä pysyt, kun uskot. Älä silti ole ylimielinen, vaan pelkää! Jos Jumala ei säästänyt luonnollisia oksia, ei hän säästä sinuakaan. Room 11:17-21

Otamme nyt USKON askelen, hypyn uskossa, LAAJENTAAKSEMME KAIKKI OPERAATIOMME KOSKETTAMAAN JOKAISTA MAHDOLLISTA IHMISTÄ ja NOPEASTI! Käytämme sosiaalista mediaa enemmän kuin koskaan aiemmin, lehdistöjulkaisuja, TV-ohjelmia ja TV-haastatteluja! Tämän kaiken toteuttaminen on HYVIN KALLISTA, sekä henkilökohtaisella että taloudellisella tasolla! Mutta sen tekemättä jättäminen tulisi meille PALJON KALLIIMMAKSI.

En voisi kohdata Messiasta antaen Hänelle tekosyitä miksi Hänen minulle antamansa akuutti Sanoma ei ole tullut kuulluksi KOVAA JA SELKEÄSTI.

Tämä on sitoutumisemme sinulle ja Jahlle: LAAJENTUMINEN ILMAN RAJOITUKSIA! Kolmannen päivän HERÄTYS ON NURKAN TAKANA!

KUTSUMME SINUT LAAJENTAMAAN KANSSAMME. LAAJENNA SYDÄNTÄSI, UHREJASI JA RUKOUKSIASI. PYHÄ HENKI, YHDESSÄ SINUN USKOLLISUUTESI JA RAKKAUTESI KANSSA, ON TUULI SIIPIEMME ALLA JA TÄMÄN PALVELUTYÖN POLTTOAINE!

Kun olet kumppanimme:

Tulkoon sinulle, sisaremme, tuhat kertaa kymmenentuhatta jälkeläistä, ja jälkeläisesi ottakoot omakseen vihollistensa kaupungit Jeshuan mahtavassa nimessä! 1. Moos 24:60

9

ONNELLISTA JA SIUNATTUA HANUKKAA TÄYNNÄ VALOA!

Israelilaiset ystävänne ja mentorinne

Arkkipiispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

 

Ps: Ladatkaa ILMAISEKSI kirjani MAP VALLANKUMOUS ja KOLMANNEN PÄIVÄN HERÄTYS!
Ne lukemalla ymmärrät näkymme ja missiomme entistä selvemmin!

www.kad-esh.org/shop

Pps: Voit lahjoittaa meille nettisivujemme kautta: www.kad-esh.org, klikkaa LAHJOITUKSET

Rohkaisemme sinua opiskelemaan GRM-Raamattukoulumme ja valmistautumaan Lopun ajan sadonkorjuuta varten! Saa aikaan muutos kansakuntasi keskellä! www.kad-esh.org (klikkaa GRM Bible School)

SHALOM JESHUASSA!

TILAA TÄNÄÄN ARKKIPIISPA DOMINIQUAEN UUSI KIRJA “PSYKOLOGIASTA TERVEESEEN LOGIIKKAAN” (saatavilla vain englannin kielisenä, tulossa suomeksi) JA HÄNEN TODISTUSKIRJANSA “YES!” osoitteesta www.kad-esh.org klikkaa SHOP

FROM SICKOLOGY TO A HEALTHY LOGIC
I have seen, prayed and visited with countless mentally sick patients. I have talked with many psychiatrists and psychologists. I have had to fight for the mental wellbeing of my own loved ones, including my mother, my brother, my children and some of my spiritual children and disciples.

However, my personal experiences would have not been enough to write this book. The Word of God is the Highest Authority as the textbook on the Human Mind. After all, it was Elohim, The Creator of Heaven and Earth, who created our minds! Of course He did not leave us without an instruction manual!

Therefore, above all psychology, or any other “ology”, is the Word of God. In it you will find all the answers to the woes and illnesses of Mankind. The Great News is that this Eternal Book contains THE CURE, and therefore, my purpose is that you will find the infallible and eternal cure for all distressed minds.

YES!
This mother of two found herself battling for the life of her mentally sick husband. At the waters of the Sea of Galilee she met Him, Yeshua the Messiah. “Run for your life,” He said. She ran and found herself immersed in His love!
She said, “YES!” but would i
t work? She was Jewish and He a Christian… or was He?
ORDER TODAY THE NEW BOOK OF ARCHBISHOP DOMINIQUEA BIERMAN “FROM SICKOLOGY TO A HEALTY LOGIC” go to www.kad-esh.org click on SHOP

OR YOU CAN PRE-ORDER THIS SPECIAL OFFER OF 3 BOOKS OF THE SERIES “THE GOD OF SHALOM POWER PACKAGE” go to www.kad-esh.org click on SHOP

  • Defeating Depression
  • ATG – Addicts Turning to God ***NEW!
  • From Sickology to a Healthy Logic ***NEW!

ALL 3 BOOKS $54 INCLUDING SHIPPING. – Estimated Time of Arrival 1 month.

8

 

 

 

 

uniting-nationsUNITING NATIONS FOR ISRAEL TOUR
October 2-16, 2017

Celebrate Jerusalem’s Jubilee

50 years since reunification of the Holy City

If I forget you, O Jerusalem, let my right hand forget its skill! Let my tongue stick to the roof of my mouth, if I do not remember you, if I do not set Jerusalem above my highest joy!
Psalm 137:5-6

Fourteen Historic days during the most Prophetic Season experienced in the last 50 years! This is the TIME to be in Jerusalem and ALL OVER ISRAEL in prayer.

This is a Prophetic Summons by the God of Israel Himself (Deut. 16:13) and I hope and pray that you will respond by joining us in His Land at this Most Important Time!

Tour hosted and directed by Archbishop Dominiquae And Rabbi Baruch Bierman

Price is $2800 for 14 nights (14 days) LAND PACKET ONLY (no flights) Registration fee is $500 to secure your place. The remaining balance of $2300 to be paid by July 1st 2017.

REGISTER NOW AND RESERVE YOUR PLACE:
1-972-301-7087 (US) | [email protected] www.Kad-Esh.org