Torah lesing VAYISHLAVH – B`reisheet (1.Mosebok) 32,4(2)-36,43

HANUKKAH TID!

ET KALL TIL GJNINNVIELSE OG EKSPANSJON!

hanukkah-time

 

Jos7,13 Stå opp! Hellige folket og si: Hellige dere til i morgen, for så sier YHVH, Israels Gud: Det som er lyst i bann er i din midte, Israel. Du kan ikke stå deg mot fiendene dine før dere tar det som er lyst i bann bort fra deres midte.

SHABBAT SHALOM DU HØYT ELSKEDE OG GLADE HANUKKAH FORBEREDELSER TIL ALLE!

Vi har allerede gått inn i år 5777 i den Hebraiske Kalender og vi er i ferd med å gå inn i år 2017 i den Gregorianske Kalender. Vi lever i slike Profetiske Tider! FN FORSØKER Å DELE OG ØDELEGGE ISRAEL NÅR JEG SKRIVER DETTE! MEN YHVH VIL KJEMPE FOR OSS SOM HAN LOVTE OG SOM DU BER!

Sak 12,8-9 På den dagen skal YHVH verne dem som bor i Jerusalem. Den som snubler blant dem på den dagen, skal være som David, og Davids hus skal være som Gud, som Herrens Engel framfor dem. På den dagen skal det skje: Jeg søker å ødelegge alle folkeslagene som kommer imot Jerusalem.

Vi vet at vi bare har en kort tid til å arbeide mens det fortsatt er Dag, deretter kommer natten da ingen kan arbeide!

GLOBAL OPPVÅKNINGS TID!

Mens vi er overlykkelige over den gunstige vendingen av disse Valgene i USA, kan vi ikke hvile på våre laurbær over denne seieren! Elskede, bare Yeshua kan frelse Amerika og HVER NASJON!

Multicolor christmas tree isolatedDet er vår Jødiske Messias som må herske i ALLE land og det er på tide, virkelig, det er på høy tid for en GLOBAL OPPVÅKNING i Kirken! Tehuva-Tilbakevending til det opprinnelige Evangeliet fra Sion med Jødiske Røtter og kjærligheten til Israel er NØKKELEN til denne oppvåkningen! Mange mennesker roper etter Vekkelse, men denne Vekkelsen kommer til å være annerledes! YHVH kaller oss til å kvitte oss med alle Babylonske FESTER og fjerne alt som støter Ham i vårt system av tilbedelse.

Jos 7,10-11 Så sa Adonai til Josva: «Stå opp! Hvorfor ligger du slik på ditt ansikt? Israel har syndet, og de har også overtrådt Min pakt som Jeg bød dem. For de har også tatt noe av det som var lyst i bann.

Decorating Christmas tree on bright backgroundSlik det skjedde Israel med Ai, kan vi ikke stå og seire over fienden når det er synd i leiren. Akan hadde gjemt en Babylonsk Kledning under teltet sitt. På samme måte er Erstatnings Teologi med hedenske Fester og Babylonske tradisjoner, som juletrær, begravd inne i Kirken i Amerika og i alle nasjoner!

Jos 7,10-11 Så sa Adonai til Josva: «Stå opp! Hvorfor ligger du slik på ditt ansikt? 11 Israel har syndet, og de har også overtrådt Min pakt som Jeg bød dem. For de har også tatt noe av det som var lyst i bann.

Slik det skjedde Israel med Ai, kan vi ikke stå og seire over fienden når det er synd i leiren. Akan hadde gjemt en Babylonsk Kledning under teltet sitt.

AKAN SYNDROMET I KIRKEN (Josva 7)

Israel kunne ikke stå eller seire over hennes fiender så lenge som det var hedenske ting begravd i teltene deres. Hedenske Fester og Tradisjoner har blitt higet etter og begravd i Kirken alt for lenge! Visste du at det var forbudt i Amerika å feire Jul fordi det var en hedensk fest med hedenske tradisjoner importert fra det Gresk-Babylonske-Romerske-Europeiske-Skandinaviske Hedensk Systemet av tilbedelse?

Når var Jul ulovlig i de Forente Stater?

4I kolonitidens Amerika mislikte Puritanerne fra Ny England Julen, og dens feiringer var ulovlig i Boston fra 1659 6il 1681. Forbudet ved Pilgrimmene ble opphevet av den Engelske guvernøren Edmund Andros, men, det var ikke før midten av 1900-tallet at feiring av Jul ble moderne i Boston regionen.

Christmas controversy – Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_controversy

ET SPØRSMÅL OM LIV OG DØD

I 1994 talte Yeshua til meg om at forkynnelsen av de Jødiske Røttene til Kirken er et SPØRSMÅL OM LIV OG DØD! (Se min bok Røttenes Helbredende Kraft). Helt siden da har jeg LIDT KVALER for å finne en måte å gjøre dette Presserende Budskapet kjent for HVER person på Jorden.

Vi har åpnet en veg der det ikke var en veg, mot alle odds, med Israelsk Hutspah (nerve, djervhet), og utholdenhet. Det var MOT ALLE ODDS at vi begynte å kringkaste på TV. Hver dag ville vi se på bank-kontoene og se at det var ikke nok penger til å betale for disse programmene og likevel i siste øyeblikk, så ville det komme en gave og hjelpe oss å nå målet! HaleluYah!!!

DINE SÅKORN VAR SOM MORGENDUGGEN FOR VÅRE SJELER. TUSEN TAKK!!!

screen-shot-2016-09-22-at-11-14-35-amNÅ MÅ VI EKSPANDERE! Vi må sikre oss at HVER PERSON PÅ PLANETEN hører det Sanne Evangeliet «Fra Sion» med Jødiske Røtter, med Hellighet og Rettferdighet, med Hellige Fester, mer Navnet Yeshua. Med Kjærligheten til Israel OG med TEGN, UNDER OG MIRAKLER SOK FØLGER ETTER!

Kirken er som en Rose kuttet av fra sin hage og satt i en vase med vann i 2 dager, og på den Tredje Dag, hvis hun ikke er plantet tilbake, vil hun uten tvil dø. (Røttenes Helbredende Kraft www.kad-esh.org/shop. Norsk utgave kjøpes ved å sende e-post til [email protected])

Vi er i den tredje Dagen, det tredje Årtusen, og Kirken må bli PLANTET TILBAKE, PODET INN, i  de Jødiske Røtter og Grunnvoller, inn til Navnet Yeshua og inn i Evangeliet fra Sion!

Rom 11,17-21 Og om noen av grenene ble brukket av, og du som var av et vilt oliventre, ble innpodet blant dem og sammen med dem fikk del i roten og sevjen fra oliventreet, 18 så ros deg ikke overfor grenene! Men dersom du roser deg, så husk at det er ikke du som bærer roten, men roten som bærer deg. 19 Du vil da si: «Grenene ble brukket av for at jeg skulle bli podet inn.» 20 Vel, ved vantro ble de brukket av, og du står innpodet ved tro. Vær ikke hovmodig, men frykt! 21 For om Gud ikke sparte de naturlige grenene, kan det være at Han ikke sparer deg heller.

Vi tar nå et steg i TRO, et Sprang i Tro for å EKSPANDERE ALLE VÅRE OPERASJONER FOR Å BERØRE HVER PERSON MULIG OG HURTIG! Vi kommer til å bruke Sosiale Medier som aldri før, presse utgivelser, TV-program og TV intervjuer! Det er VELDIG DYRT å gjøre dette, både personlig og økonomisk! Men for oss ville det være MYE DYRERE hvis vi mislykkes i å gjøre dette.

Jeg kunne ikke møte Messias og gi Ham unnskyldninger for hvorfor det Presserende Budskapet Han har gitt meg ikke har blitt hørt HØYT OG TYDELIG.

Dette er vår forpliktelse til DEG og til Yah: EKSPANSJON MED INGEN BEGRENSNINGER! Den tredje Dags VEKKELSE er RETT RUNDT HJØRNET!

VI INVITERER DEG TIL Å EKSPANDERE SAMMEN MED OSS. EKSPANDER (UTVID) HJERTET DITT, DIN GIVERTJENESTE OG DINE BØNNER. DEN HELLIGE ÅND KOBLET MED DIN TROFASTHET OG KJÆRLIGHET ER VINDEN UNDER VÅRE VINGER OG DET ER BENSINEN I VÅR TJENESTE!

Når du står med oss i partnerskap:

Måtte YHVH velsigne dine såkorn til å multipliseres til tusener og titusener, og måtte du innta portene til alle dine fiender i Yeshua`s Mektige Navn! 1.Mosebok 24,60

E9N GLAD, VELSIGNET HANUKKAH FEST FULL AV HANS LYS!

Dine Israelske Mentorer og Venner

Apostlene Dr. Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

 

 

INNBYGGERE & BORGERE AV USA

SEND DINE SKATTEFRIE GAVER TIL TJENESTEN FØR DESEMBER ER OVER FOR Å INKLUDERE DEM I DETTE ÅRETS SKATTEOPPGJØR!

Ps`

Vennligst last ned mine 2 GRATIS bøker for å få FULLHETEN av Visjonen og Misjonen!

THE MAP REVOLUTION

THE REVIVAL OF THE THIRD DAY

www.kad-esh.org/shop

PPS:

For å stå med som partnere med oss økonomisk ONLINE www.kad-esh.org klikk på DONATIONS

Eller send dine sjekker i USD til

52 Tuscan Way Ste 202-412

St Augustine, FL 32092

ORDER TODAY THE NEW BOOK OF ARCHBISHOP DOMINIQUEA BIERMAN “FROM SICKOLOGY TO A HEALTHY LOGIC” and YES! The powerful testimony of Archbishop Dominiquae and her son Yuval, go to www.kad-esh.org click on SHOP.  *SICKOLOGY AVAILABLE IN ENGLISH ONLY*

FROM SICKOLOGY TO A HEALTHY LOGIC
I have seen, prayed and visited with countless mentally sick patients. I have talked with many psychiatrists and psychologists. I have had to fight for the mental wellbeing of my own loved ones, including my mother, my brother, my children and some of my spiritual children and disciples.

However, my personal experiences would have not been enough to write this book. The Word of God is the Highest Authority as the textbook on the Human Mind. After all, it was Elohim, The Creator of Heaven and Earth, who created our minds! Of course He did not leave us without an instruction manual!

Therefore, above all psychology, or any other “ology”, is the Word of God. In it you will find all the answers to the woes and illnesses of Mankind. The Great News is that this Eternal Book contains THE CURE, and therefore, my purpose is that you will find the infallible and eternal cure for all distressed minds.

YES!
This mother of two found herself battling for the life of her mentally sick husband. At the waters of the Sea of Galilee she met Him, Yeshua the Messiah. “Run for your life,” He said. She ran and found herself immersed in His love!
She said, “YES!” but would i
t work? She was Jewish and He a Christian… or was He?
ORDER TODAY THE NEW BOOK OF ARCHBISHOP DOMINIQUEA BIERMAN “FROM SICKOLOGY TO A HEALTY LOGIC” go to www.kad-esh.org click on SHOP

OR YOU CAN PRE-ORDER THIS SPECIAL OFFER OF 3 BOOKS OF THE SERIES “THE GOD OF SHALOM POWER PACKAGE” go to www.kad-esh.org click on SHOP

  • Defeating Depression
  • ATG – Addicts Turning to God ***NEW!
  • From Sickology to a Healthy Logic ***NEW!

ALL 3 BOOKS $54 INCLUDING SHIPPING. – Estimated Time of Arrival 1 month.

8

 

 

 

 

uniting-nationsUNITING NATIONS FOR ISRAEL TOUR
October 2-16, 2017

Celebrate Jerusalem’s Jubilee

50 years since reunification of the Holy City

If I forget you, O Jerusalem, let my right hand forget its skill! Let my tongue stick to the roof of my mouth, if I do not remember you, if I do not set Jerusalem above my highest joy!
Psalm 137:5-6

Fourteen Historic days during the most Prophetic Season experienced in the last 50 years! This is the TIME to be in Jerusalem and ALL OVER ISRAEL in prayer.

This is a Prophetic Summons by the God of Israel Himself (Deut. 16:13) and I hope and pray that you will respond by joining us in His Land at this Most Important Time!

Tour hosted and directed by Archbishop Dominiquae And Rabbi Baruch Bierman

Price is $2800 for 14 nights (14 days) LAND PACKET ONLY (no flights) Registration fee is $500 to secure your place. The remaining balance of $2300 to be paid by July 1st 2017.

REGISTER NOW AND RESERVE YOUR PLACE:
1-972-301-7087 (US) | [email protected] www.Kad-Esh.org