Toora osuus KI TAVO – Devarim (5. Mooseksen kirja) 26:1-29:8(9)

RIEMUVUODEN ENSIMMÄINEN SULKEVA PROFETAALINEN RAPORTTI
ÄLÄ KATSO TAAKSE!

year-of-jubilee-prophetic

Katso, entiset ovat toteen käyneet, ja uusia minä ilmoitan; ennenkuin ne puhkeavat taimelle, annan minä teidän ne kuulla.  Jesaja 42:9

 

Shabbat shalom rakkaat!

 

Riemuvuosi on päätymässä pian ja me tahdomme sinun olevan tiedotettu tämän historiallisen tapahtuman profetaalisista merkityksistä. Jahve on Ajoitusten Jumalan ja Hän tekee kaiken ajallaan! Siksi monet ihmiset, jotka eivät ymmärrä Hänen aikojaan, hermostuvat ja menevät puunhaaraan olematta tietoisia Hänen MOADIM-ajoista.

 

MOED on Taivaallinen Tapaamisaika tai Pyhä Juhla. Kaikki Raamatulliset juhlat ovat Moadim-aikoja. Riemuvuosi on kokonainen vuosi Moadimia sulkiessaan viidenkymmenen vuoden ajanjakson. Moadim tulee sanasta EDIM tai WINESSES, toisin sanoen nämä Raamatulliset Ajat ja Juhlat ovat nimeltään WINSESSES joita Elohim, Luoja käyttää todistaakseen Itsestään. Riemuvuosi on TODISTUSTEN vuosi, Hänen Täydellisen tahtonsa TODISTUSLAUSUNTO. Tämä oli vuosi kun asiat eivät menneet agendasi mukaan, vaan Hänen ja yksin Hänen mukaan! Monet turhautuivat tänä vuonna koska heistä tuntui etteivät olleet edistyneet niinkuin heidän olisi pitänyt. Joistakin tuntui “jumiutuneelta” kaiken kaikkiaan ja joistakin kuin olisi ollut “hukassa” ja pettyen. Ellet ankkuroitunut uskoon, tämä vuosi oli hankala monelle niinkuin asiat olisivat olleet EPÄSELVIÄ, aivan kuin kävelisi SUMUSSA!

 

Syy siihen on että tämä oli toinen Shmita tai Sapatti vuosi, eli kahden vuoden kahina on maallisessa varustuksessa ankarasti vähentynyt. Shmita vuosien aikana 2(jokainen seitsemäs Riemuvuosi, viideskymmenes) ihmiset muinaisessa Israelissa eivät saaneet kylvää eivätkä niittää, vaan saivat itse asiassa antaa sadon mennä hukkaan jotta maa saa LEVÄTÄ. Ketojen pedot, köyhät ja ketkä vain halusivat, saivat syödä vapaasti. Rikkaat, farmarit ja maanomistajat eivät saaneet kylvää eivätkä niittää siispä kaikki maatalous seisahtui. Heidän oli luotettava viime vuoden satoon ja Jah lupasi siunata kuudennen vuoden jotta se tuottaisi KOLMELLE vuodelle! Kuitenkin Shmita ja Riemuvuosi oli aikaa ekonomian NOLLAAMISELLE jotta kaikki katsoisivat Elohim-Jumalaan heidän varustustaan varten ja luottaisivat Häneen ehdottomasti!

 

Viettäkää riemuvuotta joka viideskymmenes vuosi. Älkää silloin kylväkö älkääkä korjatko peltoon itsestään kasvanutta viljaa älkääkä kerätkö hoitamattomiin köynnöksiin kasvaneita rypäleitä, sillä se vuosi on riemuvuosi, jonka tulee olla teille pyhä. Syökää vain sitä, mitä maa itsestään tuottaa.

3. Moos 25:11-12

 

Koska on vuosi jolloin LOPETTAA kaikki, asiat eivät menneet liian hyvin ja se itseasiassa tuntui kuin moni ponnistuksemme eivät tuottaneet hedelmää. Nämä kaksi viimeistä vuotta (49. on Shmita, ja 50. on Riemuvuosi) ovat olleet ODOTUSJAKSOA, ikään kuin ODOTUSKIERROS kun lentokone ei saa lupaa mennä maahan ja sen tarvitsee mennä kierroksia ympäri.

 

En tiedä miksi meille ihmisille on niin kovin vaikeaa mitä tulee LEPÄÄMISEEN. Tarvitsemme kovasti lepoa, mutta silloin kun sitä annetaan, me väkisin omalla vaivallamme koitamme saada asioita tapahtumaan ja päädymme kovaan rasitukseen sen sijaan että tuntisimme olomme virkistyneeksi. Juuri sen takia Hän VIE meidät vihreille niityille lepäämään kontekstissa jossa Hän on Paimenemme ja antajamme!

 

Jahve on minun paimeneni,

ei minulta mitään puutu.

Hän vie minut vihreille niityille,

hän johtaa minut vetten ääreen,

siellä saan levätä.

Ps 23:1-2

 

Tässä Riemuvuodessa oli kokonaan kyse LUOTTAMUKSESTA ja ehkäpä moni meistä on epäonnistunut ajoittain tai enemmänkin kun olemme sätkineet Hänen Mahtavassa Kädessään joka on pitänyt meistä, pakottaen jotain tapahtumaan. Hänen äärettömässä armossaan, Hän piti meistä lujasti, varsinkin silloin kun emme ymmärtäneet miksi asiat eivät edenneet niin nopeasti kuin ajattelimme ja miksi taloudellisetkin asiat ovat olleet haasteena!

 

Uskon että moni meistä pystyy samaistumaan näihin turhautumisen tunteisiin ja pulmallisuuksiin tämän Mahtavan Riemuvuoden aikana. Hän antoi minulle laulun eräänä Sapattina ja näin se menee:

 

Minkä Hän näkee hyväksi, sen Hän tekee

Minkä Hän näkee hyväksi, sen Hän tekee

Joten jos sinulla on kysymyksiä etkä saa vastauksia…

Muista, minkä Hän näkee hyväksi, sen Hän tekee.

3Todella, moni meistä on kysynyt kysymyksiä tänä vuonna eikä ole saanut vastauksia siihen, ja se on lisännyt turhautumiseen turhautumista. Mahtavat Uutiset ovat että vastaukset ovat tulossa RIEMUVUODEN JÄLKEEN. Parhaiten voisin kuvata tätä ohi menevää vuotta on:

 

“Lakatkaa te huolehtimasta!

Tietäkää, että minä olen Elohim,

kaikkia kansoja mahtavampi,

korkein koko maailmassa.

Psalmi 46:11

 

Mutta kuka voi olla vakaa, kun tummat pilvet häilyvät horisontissa, taloudellinen epävakaus hallitsee, Isis on edistymässä ja sodat ja huhut sodista ja tämä SUMU joka ei anna sinun nähdä tulevaisuuteen? Kuitenkaan rakkaat emme voi taistella Hänen tahtoaan ja ajoituksiaan vastaan. Tämän Armon kuukauden aikana Riemuvuosi on päättymässä Lokakuun 2. Lokakuun 12. päivään (Pasuunan soittamisen juhla – Rosh Hashana – Jom Kippur – sovituksen päivä). Hän antaa meille mahdollisuuden KATUA ja PALATA Hänen täyteen luottamiseen. Jos se meni sinulta ohi Riemuvuoden aikana ja edeltävän Shmitan, ole hyvä ja etsi Häntä ja palaa shalom-rauhaan Hänessä. Ehkä et ymmärtänyt tai pelko otti sinusta vallan, levottomuus hallitsi sinua, mutta ole hyvä RUKOILE, KADU ja palaa SHALOMIIN! Ilman Häntä emme voi tehdä MITÄÄN! Ja jos Hän määräsi Maalle vuoden levon, me olemme myös MAA, itseasiassa Hänen maata! Kuka voi vastustaa Häntä?

 

Valmistakaamme sydämemme uuden Riemuvuoden kierron loppua kohti shalomissa ja uskossa, seisten lujasti Hänen kanssaan. Hänen armonsa on riittävä ja tämä on Armon Kuukausi!

 

ÄLÄ KATSO TAAKSE!

 

Veljet, en katso vielä päässeeni siihen asti. Vain tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Fil 3:13

 

Yksi asioista joita Hän on kuiskinut korvaani on, ettei saa katsoa taakseen. Monet ponnistukset, ihmissuhteet, palvelutyön hämmennykset ja monet tulevat ovat tulleet tiensä päähän tai tulevat tulemaan Riemuvuoden päätyttyä, tämä alkoi jo Shmita vuonna 2014-2015 ja jatkui Riemuvuoteen joka loppuu kokonaan lokakuun kahdestoista päivä, Jom Kippurina sofareiden puhalluksiin.

 

4Meille Eilatin rukoustorni tuli loppuunsa, tasan seitsemän vuotta sen avaamisen jälkeen. Se alkoi rukouksien ja historiallisen Raamattukoulu GRMn nauhoituksien kanssa. Riemuvuosi sulkeutuu lokakuun myötä, myös Torni muuttuu. Olin surullinen mutta shalomissa ja Jah sanoi ÄLÄ KATSO TAAKSE. Onko jotain joka on tullut tiensä päähän elämässäsi ja palvelutyössäsi, bisneksessä, perheessä, ihmissuhteissa? ÄLÄ KATSO TAAKSE! Vapautua se Jahvelle (Jumalalle), olet saapumassa UUTEEN RIEMUVUODEN KIERTOON ja Hän tekee KAIKKI ASIAT UUDEKSI!

 

Tee VAPAUTUSRUKOUS, sano HYVÄSTI VANHALLE sillä nyt UUSI ON TULOSSA! HalleluJah!!! Odotusaika on pian ohi joten LEPÄÄ niin paljon kuin voit Hänessä kunnes tämä tapahtuu. ENSIMMÄINEN Riemuvuoden kierto on myös erityisessä siirtymässä ja se vaatii USKOA ja LUOTTAMUSTA ja pitäen lujasti kiinni Hänestä ja Hänen sanastaan kun kaikki tulee kiihtymään! Saamme myös UUDEN VOIMAN!

 

mutta ne, jotka Jahvea odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy. Jesaja 40:31

 

VAPAUTUSRUKOUS

Rukoile tämä ääneen

 

Rakas Abba, nöyrrytän itseni Sinun eteesi ja Sinun taivaallisia Moadim-tapaamis aikojen eteen. Myönnän että tämä Riemuvuosi kierros on loppumassa ja uusi Riemuvuoden kierto on alkamassa. Pyydän anteeksiantoasi siinä miten olen ohittanut Sinun tähtäimesi ja/tai Sinun täydellisen tahtosi elämääni kohtaan menneisyydessä. Valitsen ottaa vastaan Sinun anteeksiantosi ja vapauttaa vanhan Riemuvuoden unohtaen mikä on takana, oli se hyvää tai huonoa. Valitsen katsoa eteenpäin uuttaa Riemuvuotta kohti, tähän uuteen viidenkymmenen aikakauteen, täysin antautuen Sinulle ja Sinun tahdolle. Kuten Abraham, minäkin kuljen Uskossa tietämättä mitä on edessäni, mutta luottaen että Sinun kätesi johdattaa minua, opastaa, suojelee minua ja varustaa minua joka käänteessä kunnes saavutan Lupauksen Maan ja asun kanssasi ikuisesti. Jeshuan mahtavassa nimessä. Aamen.

 

Ylistä Häntä ja kiitä Häntä siitä, että UUSI on nyt edessäsi! Älä katso taaksesi! Tämä jakso on profetaalinen TÄYTTYMYS MONILLE Hänen uskollisille lapsilleen!

 

Laulakaa Herralle uusi laulu!

Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja.

Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa

on tuonut voiton.

Ps 98:1

 

VARAT JOTKA OVAT OLLEET JUMISSA ALKAVAT VAPAUTUMAAN!

 

Nöyryyden ja Jahven pelon palkka on rikkaus, kunnia ja elämä. Sananl 22:4

 

Viimeisin sana jonka sain tiimimme keskiyön vartiossa oli NELJÄ P-kirjainta:

 

RUKOUS-SIJAINTI-RYÖSTÄÄ-KUKOISTAA (engl. PRAISE-POSITION-PLUNDER-PROSPER)

 

Ylistä Häntä ja sijoita itsesi ryöstämään ja kukoistamaan.

 

Sana on yhtä sen kanssa että uusi Riemuvuoden kierto on alkamassa ja me saavumme ajanjaksoon jossa lupaus tulee täyttymykseensä:

 

VAURAUS SIIRTYY SYNNINTEKIJÖILTÄ OIKEAMIELISILLE

 

Hyvä jättää perinnön lastenlapsilleenkin, syntisen varat talletetaan oikeamielisille. Sananl 13:22

 

5Tämä ei ole kaikille, vaan niille jotka ovat olleet kuuliaisia tottelevaisuudessa Häntä kohtaan ja varsinkin niille jotka ovat olleet siunauksena Israelille! Hän kertoi minulle monia vuosia sitten että tämä yliluonnollinen vaurauden siirtymä tulee siunaamaan niitä ihmisiä, bisneksiä ja palvelutöitä jotka kunnioittavat Jeshuaa ja kunnioittavat Israelia. Vaurauden siirtyminen tulee olemaan Yliluonnollinen mutta suuri osa siitä tapahtuu LUONNOLLISISSA OLOSUHTEISSA kuten bisneksissä, sijoituksissa ja sen kaltaisissa. Ole varma että olet kuuliainen Hänelle niissä alueissa ja sinut asetetaan ryöstämisestä vaurauteen! Joillekin bisnekseen vaihtaminen ja taloudellisiin asioihin vaihtaminen tuntuu raskauttavalta ja haastavalta joten AVAIN on YLISTÄÄ HÄNTÄ! Tämä uuden Riemuvuoden kierto on UUSI AJANJAKSO, UUSI PAIKKA eikä sellainen jossa olemme olleet ennen joten meidän täytyy LUOTTAA ja ylistää!

 

Samalla hetkellä, kun laulajat alkoivat riemuhuudoin ylistää Jahvea, lähetti Jahve väijyksissä olleen joukon Juudaan hyökkäävien ammonilaisten, moabilaisten ja Seirin vuoriston miesten sekaan. Kaikki nämä lyötiin. 2 Aikakirja 20:22

 

Kun ylistämme Häntä, Jahve lähettää väijytyksen vihollisia vastaan jotka koittavat varastaa, tappaa ja tuhota, ottaa maamme ja perintöosamme ja taistelu tulee kääntymään. Me tulemme RYÖSTÄMÄÄN ja VAURASTUMAAN! Monet taloudelliset profetaaliset sanat tulevat täyteyteen nopeasti, varsinkin ne jotka ovat vieneet useita vuosia eivätkä ole näyttäneet tulevan päätökseensä. Ylistä vain Häntä ja aseta itsesi tottelevaisuuteen millä tahansa alueella Hän laittaakin sinut edistymään ja valloittamaan. Antaudu Hänen Täydelliseen Tahtoonsa! Monille Hänen täydellinen tahto vaikuttaa “lyhyeltä ympyrältä” mitä ymmärrät tähän asti. Huuda itsellesi Viisautta, Ymmärrystä ja Ilmestystä. Muista että olemme UUDELLA paikalla, älä anna pelon ottaa valtaa LUOTTAMUKSESTA ja ylistyksestä!

 

Kun aloitamme Riemuvuoden päättymisen ajan, me ylistämme Sinua Abba että me olemme asemoituneet ryöstämään ja kukoistamaan seuraavan viidenkymmenen vuoden ajan. Jeshuan nimessä. Aamen!

 

Israelilaiset mentorinne ja ystävänne

 

Arkkipiispa tohtori Dominiquae Bierman ja Rabbi Baruch Bierman

Siionin tähden en voi vaieta. Jesaja 62:1

 

Paras kaikesta uutisesta, kaikenlaatuisesta, ja kaikki annit, mitä laatua hyvänsä antinne ovatkin, tulevat papeille; ja parhaat jyvärouheistanne on teidän annettava papille, että sinä tuottaisit siunauksen huoneellesi.  Hes 44:30

 

Kutsumme sinut lähettämään Ensihedelmät jotka vaikuttavat seuraavat 50 vuotta, halleluJah!!! Anna ajatusta, PALJONKIN ajatusta tälle voimalliselle ja profetaaliselle ensihedelmän annille. Et ole koskaan aloittanut uutta Riemuvuoden kiertoa ennen! Tämä ensihedelmä täytyy punnita ja tarkoituksella johonkin huomattavaan! Rukoile että mitä ikinä KYLVÄT, tämä siemen tulee tuottamaan suurimman sadon seuraavat 50 vuotta! On myös erittäin tärkeää että kylvät HYVÄÄN MAAHAN! Me vapautamme siunauksen Hesekiel 44:30 mukaan

että siunaus LEPÄÄ (PYSYY IKUISESTI) SINUN TALOSSASI!

 

Lähetä osoitteeseen www.kad-esh.org/donations tai pankkisiirron kautta, ole hyvä ja kysy meiltä lisää tietoa osoitteesta sähköpostitse [email protected] Jos lähetät Western Unionin tai Money Gramin kautta 26. lokakuuta mennessä, silloin Baruch Biermanille osoitteeseen:

PO Box 4090, Eilat Israel.

Jos 26. lokakuun JÄLKEEN, silloin osoitteeseen

Baruch Bierman, ST Augustine, Florida, USA

 

ENSIHEDELMÄMME SINULLE, SILLÄ AJATTELEMME SINUN OLEVAN HYVÄÄ MAATA!