Toora osuus YITRO – Shemot ( 2. Mooses) 18:1-20:23

Ja sinne viekää polttouhrinne ja teurasuhrinne, kymmenyksenne, kätenne anti, lupausuhrinne ja vapaaehtoiset uhrinne sekä raavaittenne ja lampaittenne esikoiset. ” 5. Moos. 12:6

Shabbat shalom rakkaat:

Mitä yhteistä on Pyhällä antamisella ja herätyksellä? Aivan kaikki! Voimme nähdä, että TEMPPELIVUORI Jerusalemissa oli määrätty paikka, johon uhrit tuli toimittaa. Uhreja oli 7 eri lajia ja on edelleenkin, ja useammat uskovat muistavat ainoastaan VAPAAEHTOISEN uhrin, mutta ovat unohtaneet kaiken muun. Sen lisäksi on vielä väärinymmärretty se, mihin uhrit annetaan ja JOS he antavat, he antavat suunnittelematta ja harkitsematta MINNE tai MITEN.

Jumalan Sana sanoo: Määrättyyn paikkaan!

Vaan se paikka, jonka Herra, teidän Jumalanne, valitsee teidän sukukuntienne alueelta ja johon hän asettaa nimensä asuaksensa siellä, se etsikää, ja mene sinne.” 5. Moos. 12:5

Toki Uuden Liiton kirjoituksissa Hänen asuinpaikkansa on Hänen Elävä ruumiinsa, eli Morsian. Kuitenkin on olemassa määrättyjä palvontapaikkoja, joissa papit toimittavat virkaansa JHVHn edessä päivin ja öin palvellakseen Häntä ja Jumalan kansaa. Koska enää ei ole yhtä temppeliä vaan enemmänkin useita palvontapaikkoja, meidän on syytä olla varovaisia kaiken tämän sisällön ja merkityksen kanssa.

POLTTOUHRI VAPAUTTAA SUOSION

Burnt OfferingTässä tapauksessa koko eläin poltettiin ja savu nousi taivaaseen, jota seurasi Jahven suosio kansalleen! Tämä uhri on verrattavissa TUHLAILEVAAN JA MIELETTÖMÄÄN uhriin. Toisin sanoen kun annat jotakin, joka maksaa sinulle suunnattomasti, ehkä kaiken, mitä omistat tai jonkin suuren jutun sinulle – se on polttouhri. Se vapauttaa aina yliluonnollisen SUOSION! Sinun täytyy tietää KENELLE uhri antaa Pyhän Hengen johdatuksessa! Kysy Häneltä missä ”oikea alttari” (palvelutyö) on tätä varten.

Kuningas Salomonin esimerkki on yksi parhaimpia. Hänen tuhlaileva ja avokätinen uhrinsa vapautti kaiken suosion, mitä hän kuninkaana tarvitsi! Tuo se vasta on MAHTAVAA SUOSIOTA!

Niin kuningas meni Gibeoniin, uhraamaan siellä, sillä se oli suurin uhrikukkula. Tuhat polttouhria Salomo uhrasi sillä alttarilla. Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa, ja Jumala sanoi: “Ano, mitä tahdot, että minä sinulle antaisin”.

Tämä uhri määritti KOKO Salomonin tulevaisuuden kuninkaana. Tämä vapautti SEKÄ viisauden että rikkaudet!

Tämän kaltaisia olivat uhrit, joita annettiin Apostolien teoissa kun ihmiset toivat taloistaan ja omaisuudestaan saadut varat apostolien JALKOJEN JUUREEN! Se määritti suuren suosion koko Jeshuan ruumiissa Jerusalemissa ja ihmeellisen yhteyden, joka sai aikaan suuren herätyksen monien merkkien ja JHVHn pelon kautta.

Ja uskovaisten suuressa joukossa oli yksi sydän ja yksi sielu; eikä kenkään heistä sanonut omaksensa mitään siitä, mitä hänellä oli, vaan kaikki oli heillä yhteistä. Ja apostolit todistivat suurella voimalla Herran Jeesuksen ylösnousemuksesta, ja suuri armo oli heillä kaikilla. Ei myöskään ollut heidän seassaan ketään puutteenalaista; sillä kaikki, joilla oli maatiloja tai taloja, myivät ne ja toivat myytyjen hinnan ja panivat apostolien jalkojen juureen; ja jokaiselle jaettiin sen mukaan, kuin hän tarvitsi. Ap.t. 4:32-35

SOVITUS JA VIKAUHRIT

SacrificesKirouksen kääntäminen SIUNAUKSEKSI!

Heprean kielellä sana KORBAN tarkoittaa uhrausta, ja se tulee sanasta KAROV, joka tarkoittaa LÄHELLÄ tai tuoda lähelle. Tämä on ikäänkuin ”sovinnon uhraus” sen jälkeen kun suhteesi Jahven kanssa on ollut kiristynyt. Tämän tyyppinen uhri voi tuoda KÄÄNTEEN hankalaan tilanteeseen muuttaen kirouksen SIUNAUKSEKSI!

Esimerkkinä Kuningas Daavid teki syntiä Kaikkivaltiasta vastaan tekemällä väestönlaskennan, joka aiheutti ruton Israelissa. Anoessaan JHVHa lopettamaan vitsauksen, hän sekä rukoili että uhrasi sovitusuhreja yhdessä polttouhrien kanssa.

Mutta kuningas sanoi Araunalle: “Ei niin, vaan minä ostan ne sinulta täydestä hinnasta, sillä minä en uhraa Herralleni, Jumalalleni, ilmaiseksi saatuja polttouhreja”. Niin Daavid osti puimatantereen ja härät viidelläkymmenellä hopeasekelillä. Ja Daavid rakensi sinne alttarin Herralle ja uhrasi polttouhreja ja yhteysuhreja (sovitusuhreja, suom. huom.). Niin Herra leppyi maalle, ja vitsaus taukosi Israelista. 2. Sam. 24:24-25

Tällainen sovitusuhri on HINTAVA! Toisin sanoen se ei ole se pieni vaihtoraha viimeisestä ostoksestasi vaan pikemminkin ”uhrautuva uhri”.

RUKOUS yhdessä ANTAMISEN kanssa, tuo aina muiston Kaikkivaltiaan eteen jolloin ihmeitä tapahtuu! Korneliuksen tapauksessa uhri oli ennalleenasettamisen uhri (sovitus-vikauhri), koska hän oli Rooman sotilas edustamassa roomalaisia, jotka olivat sortaneet Israelia ja jonka vuoksi kirous oli tulossa Rooman ylle.

”Ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat” 1. Moos.12:3

Peace OfferingsHän erottautui tuomalla almuja (tässä tapauksessa kyse on sovitusuhrista) juutalaisille yhdessä rukouksen kanssa. Uskon, että tässä olisi maailmanlaajuiselle kristikansalle tärkeä uhri sen vuoksi mitä kristillisyys on tehnyt juutalaisille. Tämä on osa profeetallista korvaamista, joka tuo mukanaan voiman murtaa kiroukset tuodakseen tilalle HERÄTYKSEN! Ihan niinkuin Korneliuksen perhekunnassa ja kansallisessa pelastuksessa.

Hän oli hurskas ja Jumalaa pelkääväinen, niinkuin koko hänen perhekuntansakin, ja antoi paljon almuja kansalle ja rukoili alati Jumalaa. Hän näki selvästi näyssä, noin yhdeksännellä hetkellä päivästä, Jumalan enkelin, joka tuli sisään hänen tykönsä ja sanoi hänelle: “Kornelius!” Tämä loi katseensa häneen ja sanoi peljästyneenä: “Mikä on, Herra?” Enkeli sanoi hänelle: “Sinun rukouksesi ja almusi ovat tulleet muistoon Jumalan edessä. Ap.t. 10:2-4

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö yhdistelmä poltto- ja sovitusuhreja Israelin hyväksi olisi voimallinen avain kääntämään kokonaiset kansat kirouksen tilasta siunauksen tilaan, joka on mainittu 1. Moos. 12:3. JAH odottaa Daavidin ja Salomonin kaltaisia kuninkaita, jotka ottavat AVAIMEN ja käyttävät sitä Israeliin. Hän on valmistanut meitä israelilaisena apostolisena palvelutyönä olemaan profeetallinen kontaktipiste, jotta tämä voisi tapahtua. Tämä on totisesti Abrahamin avain.

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat [joka antavat teille vaurautta ja onnea] ja kiroan sitä, joka kiroaa tai käyttää röyhkeää kieltä sinua vastaan; sinussa tulevat kaikki perheet ja suvut maan päällä siunatuiksi [ja teidän kautta hekin tulevat siunatuiksi]. 1. Moos. 12: 3 (Amplified Bible)

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Tarvitsemme yhä $12.500 maksaaksemme kokonaan TV-tuotantomme, jonka teimme Israelissa ja jota jo lähetetään TV:ssä. TV- laskumme täytyy maksaa myös kuukausittain.

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

Pääsiäinen RIEMUVUONNA 2016

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n