Tooran osuus KI TISA – Shemot (Exodus) 30:11-34:35

Saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella. 2. Tim. 4:2

Shabbat shalom rakkaat ystävät!

JHVH on vakuuttanut minulle, että meidän on palautettava Taivaallinen johtajuuden ja opetuslapseuden toimintamalli eli formula. Tällä 2000-luvulla aivan liian monet saarnaajat ovat nykyisin motivaatiopuhujia, jotka lainaavat maailmallisia, humanistisia ja new age-periaatteita johdattaakseen laumansa huostaansa. On olemassa vanha sanonta, joka menee näin: ”Hieman hunajaa auttaa kitkerän lääkkeen menemistä alas”.  Juuri tämä on Taivaallinen opetuksen ja opetuslapseuden tomintamalli: HIEMAN HUNAJAA.

Jos hunajaa löydät, syö kohtuudella, ettet kyllästyisi siihen ja sitä oksentaisi. Sananl. 25:16

Sana kehottaa meitä ”syömään kohtuudella” hunajaa, ei liian paljoa, sillä se voi aiheuttaa haittavaikutuksia! Saati sitten puhdistettu sokeri, jossa ei ole ravinteita tai entsyymejä niinkuin luonnonhunajassa on.

Kuitenkin monet kuulemani saarnaajat jakavat tällä hetkellä PALJON SOKERIA (ei edes hunajaa!) eikä laisinkaan kitkerää lääkettä! Useimmat sanomat suunnataan rahojen ja lahjoitusten keruuseen, jotta suurilla budjeteilla olisi suuria seuraamuksia, ja pohjimmiltaan oikeastaan annetaan vain plasebovaikutus, joka on kuin sokeripilleri ihmisille. Ravitsemusasiantuntijana tiedän sokerin aiheuttavan tuhoa. Pienessä määrässä se on hyödyllistä, mutta yleensäkin kaikki sokeripitoinen ruokavalio vaurioittaa elimistöämme, saa hampaamme mädäntymään ja romuttaa immuunijärjestelmämme. Ruokavaliot, jotka ovat korkeasti sokeripitoisia (sisältäen myös paljon hunajaa!) aiheuttavat diabetesta, sydänsairauksia, lihavuutta ja jopa syöpää! Siispä miksi ajattelemme, että voisimme välttyä siltä hengen maailmassa?

Useat ihmiset tarvitsevat tänä päivänä hyvää ja terveellistä kohtaamista huonojen asenteiden ja tapojen suhteen, ja tarvitsevat pyhää nuhtelua eikä selän taputusta. He tarvitsevat OHJEITA! Heprean kielinen sana ohjeelle on TOORA!

Olemme luoneet sokerinarkomaani-yhteiskunnan sekä luonnollisessa että hengellisessä maailmassa.

SugarMutta nyt on aika tietoiselle heräämiselle, jotta sokerilla kyllästetyt saarnat, joiden päämääränä on ainoastaan kannustus ja rohkaisu, ei tuottaisi tulosta! Tarvitsemme kohtaamisia ja nuhteluja myöskin! Kaikkein suurin kannustin uskovan elämässä tulisi olla JHVHn miellyttäminen. Tässä on LYHYT lista siitä, miten miellyttää Häntä ja josta siten tulemme hyvin ROHKAISTUIKSI!

Vaelluksemme miellyttää Häntä

Kun vaellamme uskossa ja luottamuksessa. Hepr. 11:6

Kun vaellamme pyhyydessä ja puhtaudessa. Pyri rauhaan (shalom) kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa. Hepr. 12:14

Kun annamme anteeksi muille ja säilytämme puhtaan sydämen. Hepr. 12:15

Kun me PYSYMME Hänessä. Joh. 15:7

Kun me tottelemme Hänen käskyjään. Joh. 15:10, 12

Kun me olemme kiitollisia. 1. Tess. 5:18

Kun me pidämme sanamme. Matt. 5:37

Kun olemme ahkeria työssämme. Sananl. 12:24

Kun olemme anteliaita ja iloisia antajia. 2. Kor. 9:6-8

Kun olemme aralla tunnolla Hänen Sanansa edessä (tai vapisemme Sanansa edessä, suom.) Jes.66:2

Ja lista sen kun jatkuu ja jatkuu..

Kun me miellytämme Jahvea vaelluksessamme, töissämme ja sanoissamme, Henki meissä ILAHTUU ja Hän on meidän rohkaisijamme! Ymmärräthän, ettei Pyhä Henki voi rohkaista synnillistä käytöstä ja huonoja asenteita! Se murehduttaa Ruach Hakodeshia, Pyhää Henkeä! Mikäli haluamme tulla hyvin rohkaistuiksi, meidän tulee tulla kohdatuiksi synneistämme ja tulla nuhdelluiksi, jotta voimme muuttua Hänen kuvansa kaltaisiksi, sillä mikään hyvä ei asu lihassamme!

Ne, jotka ovat lihan vallassa, eivät voi olla Jumalalle mieleen. Room. 8:8

Taivaallinen toimintamalli eli formula on 2/3 suhde 1/3:een

2/3 oikaisua ja 1/3 rohkaisua!

Heavenly FormulaSeuraavan kerran kun menet kuuntelemaan opetusta, pyydä, että Jah lähettää sinut sellaisen opettajan luokse, joka voi kohdata sinua, nuhdella sinua mutta myös rohkaista sinua! Tue niitä opettajia, sillä he tuovat todellista ELÄMÄÄ Messiaan ruumiiseen, ja lopeta sijoittaminen sokerisanomiin, jotka auttavat sinua saamaan hyvän olon tunteen itsestäsi sen sijaan, että sanoma tuomitsisi sinut ja auttaisi sinua katumaan ja muuttamaan tapasi. Silloin voit aidosti ja oikeasti hyvin! Eikä ainoastaan ”voi hyvin” vaan ennemminkin tulet EHEÄKSI! Sinä omistat Shalom-hyvinvoinnin-eheyden-täydellisyyden ja sinä tulet TIETÄMÄÄN että olet RAKASTETTU! Kyllä, tarpeeksi rakastettu, jotta voit tulla kohdatuksi ja oikaistuksi.

“Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa”.  Hepr. 12:5-6

Muista, Sana sanoo, että viimeisinä päivinä tulee olemaan vaikeita aikoja ja ihmiset haalivat ITSELLEEN opettajia, jotka eivät saarnaa tervettä opetusta, vaan sellaista, joka kutittaa heidän korviaan! Tämä turmelee ihmiset! Se romuttaa heidän hengellisen immuunijärjestelmän ja aiheuttaa heikkoutta ja hengellistä syöpää Messiaan ruumiissa!

Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. 2. Tim. 4:3-4

PrayRukoilethan tämän rukouksen kanssani:

Taivaallinen Isä, anna anteeksi, että olen juossut ”sokeripitoisten” sanomien perässä ja olen tukenut opettajia, jotka saavat aikaan sen, että minusta ”tuntuu hyvältä” itsessäni, mutta eivät kohtaa tai nuhtele minua. Kadun sitä, että olen halunnut pysyä mukavuusalueella ja lihallisena. Avaa minun silmäni näkemään terveelliset opettajat, pastorit ja saarnaajat, jotka omaavat taivaallisen toimintamallin, joka on: Kohtaaminen-Nuhtelu-Rohkaisu. Minä syleilen heidän kauttaan elämääni tulevaa oikaisua ja antaudun Sinun kuvasi kaltaiseen muutokseen Jeshuan nimessä. Amen!

“Vaikka ADONAI antaa teille hädän leipää ja ahdistuksen vettä, niin ei sinun opettajasi sitten enää kätkeydy, vaan sinun silmäsi saavat nähdä sinun opettajasi. Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: “Tässä on tie, sitä käykää“. Jes. 30:20-21

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchMentorinne ja ystävänne Israelissa
Piispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

Näin sanoo ADONAI-Sebaot; ”Niinä päivinä tarttuu kymmenen miestä kaikista pakanakansain kielistä, tarttuu Juudan miestä liepeeseen sanoen: ‘Me tahdomme käydä teidän kanssanne, sillä me olemme kuulleet, että Jumala on teidän kanssanne’. Sakarja 8:23

print-btn

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Tarvitsemme yhä $12.500 maksaaksemme kokonaan TV-tuotantomme, jonka teimme Israelissa ja jota jo lähetetään TV:ssä. TV- laskumme täytyy maksaa myös kuukausittain.

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078

Pääsiäinen RIEMUVUONNA 2016

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.

SUOMEN YHTEYSHENKILÖ

on Elisa Takala, puh. 045-2579802, sähköposti [email protected]

Elisalta voitte tilata Piispan kirjoja, musiikkia ja raamattukoulu DVD:n