Tooran osuus KI TETZE – Devarim (5. Mooseksen kirja) 21: 10-25:19

UUSI 50 VUODEN JAKSO
YLILUONNOLLISESSA ELÄMINEN

anew50yearcycle

Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin kyntäjä tavoittaa leikkaajan ja rypäleitten polkija siemenen kylväjän.  Silloin vuoret valuvat rypälemehua, se virtaa kaikilta kukkuloilta.” Aamos 9:13

Shabbat shalom, rakkaat ystävät!

Riemuvuosi on pian päättymässä ja meidän kaikkien pitäisi valmistautua astumaan UUTEEN AJANJAKSOON, täysin UUTEEN Historialliseen Aikaan! Lokakuun 10:een mennessä Soofarin soidessa Suuren Sovituspäivän lopussa (Yom HaKippurim) virallisesti astumme UUTEEN 50 vuoden ajanjaksoon. Kuinka vanha olit 50 vuotta sitten, kun tämä viimeisin riemuvuosi alkoi? Olitko elossa?  Olitko lapsi?  Muistatko?  Mitä on tapahtunut maailmassa edellisen 50 vuoden aikana ja mitä voimme odottaa seuraavalta 50 vuodelta?

Kuulemani sana on: TAPAHTUMIEN NOPEUTUMINEN!

Jos maailma mielestämme pyörii nopeasti, meidän pitäisi valmistautua niin kuin se tulisi pyörimään vieläkin nopeammin.  Profetia täyttyy melkein valon nopeudella! En tiedä, miten sinun on, mutta tiedän, että silloin tällöin minä olen huutanut ja sanonut: PYSÄYTÄ MAAILMA, haluan poistua 2000-luvulta ja palata 1900-luvulle, jolloin asiat olivat HITAAMPIA.  Minut tunnetaan melko vauhdikkaana henkilönä. Olen aina ollut nopea ajatuksissani ja nopea tekemisissäni.  En halua juuttua asioihin.  Itse asiassa kirjoitan tätä sapattikirjettä nopeimmalla kannettavalla tietokoneella, jonka saatoin löytää ja jossa on mitä kehittynein keskusyksikkö. En pidä hitaasta! Mutta tämä 2000-luku, jolloin tapahtuu kaikkia jatkuvia teknologisia muutoksia, maailmantapahtumien muutoksia ja digitaalinen sukupolvi voivat saada meidät ajoittain pyörryksiin!  Voitko kuvitella maailman: korkeateknologian kilpakentän, kansainvälisten ja kansallisten tapahtumien etenevän NOPEAMMIN —  niin nopeasti, että on oltava erittäin VAKAA ja LUOTTAVAINEN ja OMISTETTAVA niin syvä sisäinen SHALOM-RAUHA, ettei joudu pois tasapainosta?

Ymmärrän tämän niin, että ellemme ole perusteellisesti ankkuroituneet Jahven Rakkauteen ja Sanaan ja TÄYSIN antautuneet Hänen Pyhälle Hengellensä, niin meillä ei ole tuota tasapainoa.   Tämä Uusi 50 Vuoden Jakso on kuin RAKETTIALUS.  Ellemme ole tiukasti vyöttäneet itseämme, emme pysy istuimellamme ja paikallamme. Se voi olla pelottavaa, ellei  meitä ole KOULUTETTU lentämään näillä aluksilla. Meidät täytyy kouluttaa selvitäksemme tästä Uudesta 50 Vuoden Jaksosta. Meidät täytyy kouluttaa USKOSSA, LUOTTAMUKSESSA, KUULIAISUUDESSA ABBA-ISÄLLEMME.  Emme voi vaeltaa Hänen kanssaan veltosti, meidän täytyy oppia tieten tahtoen JUOKSEMAAN Hänen kilparadallaan.   Ne UUDET asiat, jotka tulevat eteemme voivat ”saattaa oikosulkuun” ajattelutapamme ja tekevätkin niin, joten meidät täytyy UUDELLEENKYTKEÄ Hänen Äärettömään ja Rajattomaan Mieleensä.

 

NOPEUTETTU KYLVÄMINEN NOPEUTETUN  SADONKORJAAMISEN SAAMISEKSI

2Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa KYLVÖ eikä leikkuu, ei kylmä eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö.  1 Moos.8: 22

Yksi niistä työkaluista, jotka Hän on antanut käyttöömme menestyäksemme tämän uuden 50 vuoden ajanjaksossa, on Kylvämisen ja Leikkaamisen Laki eli KYLVÖ JA SADONKORJUU. On hyvin lohdullista, että huolimatta kaikista niistä 2000-luvun loppumattomista ja päivittäisistä muutoksista Luojan Perustuslait pysyvät ENNALLAAN ja KOSKEMATTOMINA!  Maailma kaikkine tapahtumineen pyörii niin nopeasti kuin vain voi haastaen meitä kaikkien jatkuvien MUUTOSTEN vuoksi, mutta JAHVEN SANA EI KOSKAAN MUUTU!

HalleluJAH!!!

Mitä teet, kun tulee maanjäristys ja maa vapisee? Menet rakennuksen portaiden alle paikkaan, joka on rakennuksen lujin paikka.  Meidän tulee oppia elämään maailman vahvimmassa paikassa, kun kaikki näyttää vapisevan!  Hänen Sanansa, Lakinsa ja Käskynsä on turvallisin paikka elää! Sinne meidän tulee mennä ja olla Hänen LAKIENSA suojaamia!  Myös talous kuten kaikki muu velloo.  Se tarkoittaa, että taloudellisessa mielessä mikään ei ole vakaata ja kaikki voi muuttua muutamassa sekunnissa!   Ihan kuin World Trade Center ja sen Kaksoistornit muuttuivat jauhopölyksi vain muutamassa minuutissa.  Emme voi luottaa maailmanjärjestelmän talouteen, meidän tulee oppia toimimaan siinä tai niin kuin minä sanon:

HALLITSE SITÄ, MUTTA ÄLÄ ANNA SEN HALLITA SINUA!

Kuinka voin estää tämän hullun yli kolmen biljoonan dollarin velkaan paisuneen talouden romahtamisen päälleni?  Kuinka voin tietää, että jos kaikki, tarkoitan kaikki, romahtaa, minä en?  Tähän on vain yksi varma vastaus:

En anna sen hallita minua! Mutta kuinka? Laittamalla JAHVE (JHVH) ensimmäiseksi.  Niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, kun yrität saada rahat riittämään, kun laskut kasaantuvat ja tarpeet kasvavat, on iso haaste laittaa Hänet ENSIMMÄISEKSI raha-asioissamme.  Asia on niin, että ellemme tee niin, silloin tämän maailman järjestelmän epävakaisuus tuhoaa meidät eikä vain taloudellisesti.  Itse asiassa nykyajan ihmisten suurin stressin ja huolen aiheuttaja on TOIMEENTULO, ihan kuin tuhansia vuosia sitten.   Useimmat ihmiset nääntyvät huoliinsa toimeentulosta ja raha-asioista!  Monet ottavat lääkkeitä stressin ja masennuksen vuoksi, jota taloudellinen puute tuo.

SIISPÄ MITÄ TEHDÄ?

Kylvä siemenesi aamulla äläkä suo kädellesi lepoa illan tullen. Ethän tiedä kumpi onnistuu, tämäkö vai tuo, vai ovatko molemmat yhtä hyviä. Saarnaaja 11:6

 

Meidän täytyy elää YLILUONNOLLISESSA.  Aivan niin.  Meidän täytyy elää tämän maailman järjestelmän YLÄPUOLELLA.  Meidän täytyy tehdä tilaa YLILUONNOLLISELLE  karttumiselle ja toimeentulolle.  Monta kertaa kun katson Palvelutyön tilejä, näyttää mahdottomalta.  Luonnollisessa minulla voi olla kolme tai neljä kertaa enemmän laskuja kuin varat ja pankkitilini näyttävät. Niin että kun nämä laskut tulevat tililleni, siellä ei ole yhtään rahaa.  Sitten muutama tunti myöhemmin tai yksi päivä myöhemmin KAIKKI muuttuu ja yhtäkkiä tilillä on PALJON, millä maksaa kaikki laskut ja enemmänkin!   Näin tapahtuu JOKA kuukausi muutaman kerran kuussa! Se on käsittämätöntä! Kuinka se oikein tapahtuu?

SE ON YLILUONNOLLISTA! Se on Jahven (Jumalan) ja Hänen enkeliensä työtä!   YLILUONNOLLISET RAHA-ASIAT – kuinka me tähän pääsimme? Olemme KYLVÄNEET vastoin kaikkia odotuksia yli 50 kansakuntaan yli 26 vuoden ajan.  Se tarkoittaa, että tämän viimeisimmän Riemuvuoden Jakson aikana laitoimme siementä maahan ja tuo siemen on ruokkinut meitä tähän asti! Tämä on SIEMENEN luonne.  Se vain tulee esiin, kun vähiten sitä odotat, erityisesti kun kylvät kaikenlaisia SIEMENIÄ ja moneen eri aikaan!

MILLAISTA SIEMENTÄ MEIDÄN PITÄISI KYLVÄÄ?

3Kunnioita Herraa antamalla varoistasi ja paras osa kaikesta sadostasi, niin sinun jyväaittasi täyttyvät runsaudella ja viini pursuaa kuurnistasi. Sananlaskut 3: 9,10

Kun valmistaudumme aloittamaan tätä uutta 50 Vuoden Ajanjaksoa, on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ KYLVÄÄ OIKEIN ja KYLVÄÄ RUNSAASTI.  Tästä lähtien lokakuun 10 :een asti ja eteenpäin meillä pitäisi olla siementä kylvettäväksi. Tämä on Uuden Riemuvuoden Ajanjakson ENSIMMÄINEN SIEMEN. Tällä siemenellä on VOIMA TUODA LÄPIMURTO, koska tämä on ENSIHEDELMIEN SIEMEN!  Se murtautuu maan läpi panemaan alulle UUTTA SATOA, UUTTA SATOA, joka vaikuttaa meidän seuraaviin 50 vuoteen, jos valitsemme elää niin kauan tai meidän seuraavaan sukupolveen, joka elää kauemmin kuin me!

JAHVE (JHVH) rakastaa ENSIMMÄISTÄ! Sitä että ANNAMME HÄNELLE ENSIMMÄISEKSI, jotta Hän voi SIUNATA ja MONINKERTAISTAA!

Kansakuntien horisontissa kohoaa esiin uhkaavia pilviä ja tämä nykyinen maailma näyttää kiitävän pois kontrollista monilla alueilla ja erityisesti TALOUSAREENALLA. Tänään rohkaisen sinua valitsemaan elää YLILUONNOLLISESSA soveltamalla raha-asioihisi Kylvämisen ja Niittämisen sekä Ensihedelmien Lakia.  Rohkaisen sinua aloittamaan tämän Uuden 50 Vuoden Jakson OIKEIN  VALMISTELEMALLA ENSIMMÄISEN SIEMENESI, JOKA VAIKUTTAA SEURAAVIIN 50 VUOTEEN!

KASTELE SITÄ SANALLA!

4Kun te kylvätte kahdeksantena vuotena, teillä on vielä vanhaa satoa syötävänä yhdeksänteen vuoteen asti.  Siihen asti, kunnes sen vuoden sato on saatu, teillä on vanhaa satoa syötävänä.   3.Moos 24: 22

 

Yhdessä Uuden Riemuvuoden Ensihedelmien siemen taloudellisen kylvämisen kanssa sinun täytyy muistaa kastella SIEMENTÄ SANALLA.   Ja kastella elämääsi Hänen Sanallaan niin että sinun Tehokas Siemenesi kasvaa Rakkauden kautta vaikuttavan Uskon maaperässä! KYLVÄ HÄNEN SANAANSA SAMAAN AIKAAN, KUN KYLVÄT TALOUDELLISESTI!  Sinä saatat vielä ”syödä vanhaa” yhden vuoden, mutta UUSI SATO tulee pian!  Siispä kylvä Jahven Sanaa ja hänen Lupauksiansa ja saa vatsasi täyteen suusi hedelmästä!

Suunsa hedelmästä mies saa vatsansa täyteen, huultensa sadosta hän syö kyllikseen. Sananl 18: 20

Elä YLILUONNOLLISESSA KYLVÄMÄLLÄ VAROJA JA HÄNEN SANAANSA KAIKKIIN ASIOIHISI.  Muista, että tulemme kylläisiksi siitä, ”mitä me sanomme!”

Kun kylvämme OIKEIN sekä taloudellisesti, sanoissamme, asenteissamme että teoissamme, odottakaamme YLILUONNOLLISTA SIUNAUKSEN SADONKORJUUTA.  Jahve rakastaa siunata omiaan erityisesti tuomion keskellä.  Ottakaamme paikkamme toimiessamme Uskossa  ja LOISTAKAAMME tämän hyvin haasteellisen ja kuitenkin mielenkiintoisen UUDEN RIEMUVUODEN JAKSON keskellä!

Hyvä ihminen jättää perinnön lapsenlapsillekin, mutta syntisen varat talletetaan vanhurskasta varten. Sananl. 13:22

 

Isrealilaiset Mentorinne ja Ystävänne

Arkkipiispa Dominiquae ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

ENSIHEDELMIEN KYLVÄMISEMME UUDEN RIEMUVUODEN JAKSOLLE

books

 

 

 

 

 

Olemme päättäneet KYLVÄÄ SINUUN!  Ensi kuusta lähtien tarkkaa sapattikirjeitämme, verkkosivustojamme ja julkaisujamme, koska aiomme kylvää tämän uuden Riemuvuoden Jakson ENSIMMÄISEEN KUUKAUTEEN, jolloin ovat kaikki Suuret Juhlat eli Syysjuhlat: Pasuunansoiton , Suuren Sovituspäivän ja Lehtimajanjuhlat (Sukkot). Tulee olemaan erityisiä aikoja, jolloin nettikauppamme jotkut ladattavat tuotteet kuten ekirjat ovat TÄYSIN ILMAISIA sinulle. JOTEN  KIINNITÄ HUOMIOSI ilmoituksiimme.

ENSIHEDELMIEN SIUNAUS NIILLE, JOTKA SIUNAAVAT MEITÄ TÄNÄ UUTENA RIEMUVUODEN JAKSONA!  ILMAINEN ISRAELIN KIERTOMATKA!

Minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat. 1. Moos.12:3

bible-school

Arvomme YHDEN nimen kaikkien niiden joukosta, jotka lähettävät Ensihedelmien uhrinsa meille tästä lähtien lokakuun 10:een saakka.  Tuo henkilö saa KAHDEN VIIKON Israelin Kiertomatkan ja Raamattukoulu Pyörillä matkan 2017 (Maapaketti, ei lentoja) täysin ILMAISEKSI:  JUHLIMAAN Jerusalemin ”viisikymppisiä” ja muistelemaan Vuoden 1967  Kuuden Päivän Sodan Ihmettä.

Tämä ILMAINEN paketti tulee olemaan Israelin Kiertomatkojemme Ensihedelmä seuraavaa 50 Vuoden Ajanjaksoa varten.  Se sisältää 13 hotelliyötä, kaksi ateriaa päivässä, kaikki kiertomatkat ja sisäänpääsymaksut ja paljon enemmän!

SIUNAAMME TEIDÄN ENSIHEDELMIEN KYLVÖNNE, KUN UUSI 50 VUODEN AJANJAKSO ALKAA LOKAKUUN 10.

Kaikki ne, jotka tästä lähtien alkavat lähettää meille Uuden Riemuvuoden Ensihedelmänsä  lokakuun loppuun saakka, tulevat siunatuiksi Jahven Lupauksen mukaisesti.

Paras osa kaikesta ensi sadosta ja kaikki annit, kaikenlaatuiset, mitä tahansa antinne ovatkin, kuuluvat papeille.  Teidän tulee antaa satojenne ensimmäiset leipomukset papille, että siunaukseni lepäisi kotienne yllä. Hesekiel 44: 30

LEVÄTKÖÖN JAHVEN SIUNAUS KAIKKIEN PARTNEREIDEMME KODEISSA SEURAAVIEN 50 VUODEN AJAN JESHUAN MAHTAVASSA NIMESSÄ! AMEN!