Torah lesing: BESHALACH – Shemot (2. Mosebok) 13,17-17,16

LOVPRISNINGS RAPPORT #1

2 Mos 34,10 Han sa: “Se, Jeg slutter en pakt. Framfor hele ditt folk skal Jeg gjøre underfulle gjerninger som aldri før har vært gjort på hele jorden, og ikke i noe folkeslag. Hele folket som du lever iblant, skal se Herrens gjerning. For Jeg skal gjøre en fryktinngytende gjerning med deg.

Shabbat shalom du høyt elskede:

VIKTIG HISTORIKK

Act of RepentanceDen 17. august 2013 var vi samlet i det Jødiske Museet i Miami, Florida sammen med mange lokale troende for å lede en Omvendelses-Handling. Dette var en offisiell Omvendelses-Handling mot all Jødisk diskriminering i fortiden og nåtiden i Florida og for alle røttene av Erstatningsteologi Kristendom som har forårsaket at Kirken i Florida er uvitende om og til og med forgiftet mot Israel.

Det var en veldig velsignet tid og vi visste at noe av stor omfatning hadde skjedd i ånden. Vi hadde representanter fra mange av byene i Florida. Adonai hadde befalt oss i flere år å «Sikte mot Florida».

Nøyaktig ett år senere, den 19. august 2014 forseglet og slapp Guvernøren i Florida Stat, Herr Rick Scott en offisiell RESOLUSJON om at Staten Florida OFFISIELT STÅR MED ISRAEL!

EN HANDLING AV OMVENDELSE VED USA`s FØRSTE PORT.

Act of RepentanceUnder Shmita Året 2015, sendte Adonai oss for å HVILE i St Augustine, Florida gjennom et direkte Kunnskapsord. St Augustine er kalt Porten av Omvendelse for nasjonen. Det er stedet der Spanjolene gikk i land først. Det er her vi gjorde den Første Omvendelses Handlingen for AWAKE USA angående Amerikas stilling med Israel og andre synder i USA som er årsaken til at hun er i Dommens Dal. Dette skjedde i Hineni Messianske Fellesskap og mange kom fra andre byer også.

Igjen tror vi at denne Omvendelses Handlingen som skjedde 5. september 2015, rett før Smitah Årets avslutning, før vi gikk inn i Jubel Året, forløste noe kraftfullt i Ånden for hele USA!

St Augustine, Florida er nå det offisielle hjemmet for Kad-Esh MAP Ministries, USA.

ANTIKRIST AVSLØRT KONFERSANSE

Antichrist Exposed ConferenceVi avsluttet nettopp (16-17. januar 2016) vår FØRSTE ANTIKRIST AVSLØRT konferanse i St Augustine, Florida, den eldste etablerte byen i USA, og vertskap var Hineni Messianske Fellesskap, ved Pastorene John og Joyce Baird.

Det var mange som kom sammen helt fra Georgia, Gainesville og Orlando og tilbragte helgen der de ble forvandlet av SANNHETEN!

Et veldig spesielt øyeblikk for meg var da en dyrebar kvinne fra Georgia delte med meg at hun hadde lest boken min Røttenes Helbredende Kraft for mer enn 20 år siden! Det er så spennende når FRUKT plutselig «popper opp»!

DET FULLE BUDSKAPET GITT OG GODT MOTTATT!

Replacement Theology

Dette er den første gangen jeg har forkynt det FULLE Budskapet om Omvendelse fra Erstatnings Teologi i Amerika. Jeg har forkynt deler av det men aldri det FULLE. Vi er så begeistret over å rapportere at Budskapet ble ekstremt godt mottatt. Nesten alle som var til stede reiste seg opp for å be om Yah`s tilgivelse for at de hadde huset noe av denne fryktelige teologien som har myrdet millioner av Jøder.

IDENTITETS TYVERI

Omvendelse dekket også temaer som å forkaste Torahen ved å kalle den «Gamle Testamente», å erstatte Israel, å erstatte Bibelens Hellige fester med hedenske og å forkaste det sanne Fødsels Navnet til Messias Yeshua. Jeg forkynte om IDENTITETS TYVERI og hvordan den Røde Dragen (satan) hadde stjålet den Jødiske Identiteten til Messias ved å forandre Hans Navn. Menneskene ble ekstremt berørt.

FØDT PÅNYTT- IGJEN!

En mann fra Georgia som deltok på møtet vitnet om at selv om han var 79 åt gammel og hadde vært frelst siden han var tjue, følte han det som om han ble født pånytt igjen for første gang. Sannheten satte mange FRI. Han delte også en visjon som Yah (Gud) gav ham for mange år siden etter at han hadde besøkt Israel og plantet Oliven Trær. Han så et Eike Tre som hadde to grener koblet til en ROT. På en gren sto det: ANTISEMITTISME og på en annen gren sto det: ERSTATNINGS TEOLOGI. Grenene var koblet til en ROT som var dypt gjemt i jorden der det sto: ANTIKRIST.

DEN RØDE DRAGENS PLAN

Dette var en enorm bekreftelse på budskapet som vi brakte, at fra Erstatnings Teologi og diskriminering mot det Jødiske Folket er fra Antikrists Ånd. Hoved planen til den røde dragen i Johannes Åpenbaring KAPITTEL 12 er å:

  1. Utslette Israel for å bevise at Israels Gud er en løgner!
  2. Bedra Kirken gjennom et Falskt Kulturelt Evangelium som kommer fra Erstatnings Teologi og hat mot Jødene og alt Jødisk.
  3. Regjere over nasjonene gjennom en En Verdens Ordning (One World Order) eller en En Verdens Kirke.

HELBREDE FORHOLDET MELLOM KIRKEN OPG ISRAEL

HealingMange helbredelser skjedde gjennom Kunnskapsord og i forskjellige møter. Mennesker med smertefulle tilstander ble overnaturlig utfridd. Men den mest smertefulle tilstanden som ble helbredet var det brutte forholdet mellom Messias` Brud og Israel. Mange generasjons forbannelser ble brutt da mennesker omvendte seg.

Elskede Fiolinist Joseph Mendez fikk alle til å danse med hans herlige Jødiske potpurri på fiolinen hans og alle elsket det!

Siden vi åpnet Den Første Porten i USA, St Augustine den 5. september 2015 gjennom en Omvendelses Handling og en Konsert for å ære Israel, beveger den Hellige Ånd seg for å forberede Hans folk her på en Stor Oppvåkning!

EN OPPVÅKNING BLANT SPANJOLENE!

SpanishVi fikk en gledelig overraskelse da vi så en underbar gruppe Spansk-talende som deltok på denne konferansen. Lederen deres hadde vært på tur sammen meg i Israel i 2005 og han tok med seg bøkene mine tilbake. Gjennom dette har en hel bevegelse av Tilbakevending til de Jødiske Røttene startet i Gainesville Florida, (ukjent for meg). De er så dyrebare og så hungrige etter Sannheten at vi har respondert på deres hunger og skal reise til Gainesville om et par uker for å tjenestegjøre hos dem. Jeg tror en Stor Oppvåkning vil skje blant Spanjolene i USA. Mange bærer Sefardiske Jødiske Røtter i deres slekts-linje!

TID FOR GODTGJØRELSE

En av de mest rørende handlingene var å motta et Godtgjørelses Offer for alt Kristent hat mot Jødene og også likegyldighet under Nazi Shoa («Holocaust»). Folk kom med tårer i øynene for å gi dette offeret som vil hjelpe disse fattige Jødiske overlevende i Israel i deres nødens stund.

RINGVIRKNINGER

Morgenen etter sendte Pastor John Baird som var verts Pastor, følgende Lovprisnings Rapport til meg:

PTL Gud velsignet virkelig konferansen denne helgen. Jeg ønsket også å dele denne teksten som vi mottok fra en av medlemmene våre:

Hei Pastorer! Ønsket å dele noe kult med dere! Vennligst send dette til Dominiquae (Jeg har ikke nummeret hennes). Etter konferansen i dag, følte jeg meg ledet av Ånden til å undervise om navnet Yeshua til ungdomsskole elevene mine i ungdoms gruppen i kveld. Så under den korte gruppe-tiden, underviste jeg at Yeshua er en Jøde fra Israel (mange av elevene mine og en voksen sammen med meg visste ikke det), og at navnet han ble gitt er Yeshua, som betyr frelse eller ADONAI frelser! Alle var fascinert, og da jeg fortalte dem navnet hans, begynte alle i rommet å si «Yeshua, Yeshua, Yeshua.» Det var utrolig å høre mine 11- og 12- år gamle elever og min voksne frivillige si hans navn igjen og igjen! Priset være Herren!

Allerede frukt fra undervisningen din.

HaleluYah!! En Vekkelse, en Revolusjon er på veg blant de unge og de voksne når Messias får Sin Jødiske Identitet tilbake, inkludert Hans Navn, Hans Fester, Hans Ord, Hans Torah.

MANGE KRISTNE I AMERIKA VET IKKE DETTE.

Vi vet at vi trenger å kringkaste på TV vidt og bredt for å fordrive uvitenheten og utrydde all Erstatnings Teologi og diskriminering i Kirken mot Yeshuas Familie- det Jødiske Folket. Dette er PRESSERENDE og NØKKELEN til Ende Tidens VEKKELSE!

1 Mos12,3 Jeg skal velsigne dem som velsigner deg. Og i deg (Israel) skal alle slekter på jorden bli velsignet.»

Tusen takk for at du er en partner sammen med oss gjennom dine bønner og finanser for å gjøre dette mulig, haleluYah!!! Glem ikke å bestille et sett CD`er fra konferansen. De er i BUTIKKEN (SHOP) og de er kalt ANTICHRIST EXPOSED. www.kad-esh.org de vil forvandle livet ditt og hjelpe deg å dele med andre!

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchDine Mentorer og Venner i Israel
Biskop Dominiquae og Rabbi Baruch Bierman

«For Sions skyld vil jeg ikke være stille» Jesaja 62:1

print-btn

INVITASJON TIL PARTNERSKAP

Bishop Dominiquae BiermanVi inviterer deg til å hjelpe oss med å utbre denne Store Oppvåkningen i Amerika og over hele verden. Vi «går på vannet» finansielt for å fortsette å kringkaste på TV. Millioner blir berørt! Vi ønsker å fortsette å gå framover og til og med å starte å sende på Spansk. Dine bønner og dine generøse offer GJØR EN ENORM FORSKJELL! Du sår inn i den BEST mulige jorden og SAMMEN skal vi dele GLEDEN av denne innhøstningen! Vennligst forplikt deg til å gi en månedlig donasjon, ethvert såkorn teller!

Vi trenger fortsatt $12.500 for å fullt ut betale TV produksjonen vi gjorde i Israel som allerede blir kringkastet på TV. Våre TV regninger må betales hver måned også.

Vennligst spør Abba om hva Han ønsker at du skal gjøre for å tilrettelegge for at hele verden skal høre Sannheten om Israel, den Jødiske Identiteten til Messias og det Sanne Evangeliet «Made in Sion». Jeg vet at Han vil velsigne din lydighet på en mektig måte!

5 Mos 28,1-2 Om du nøye lyder YHVH din Guds røst og tar deg i vare så du holder alle Hans bud som jeg befaler deg i dag, skal det skje: Herren skal sette deg høyt over alle folkeslagene på jorden. Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og nå deg, hvis du lyder YHVH din Guds røst.

Påske JUBILEUM 2016

Kringkastings Timeplan/Sendetider

Vi inviterer deg til å se Biskop Dominiquae på følgende kanaler: TLN, KTLN, MCTV, WAXC TV, GEB Amerika eller The Word Network i løpet av uken.

Klikk her for sendetider, mer informasjon om de ulike mulighetene en kan se på og online.

shabbat-sukkot-2016-nor

NÅ I SPREAKER

Spreaker

Vi inviterer deg til å følge oss på Spreaker ettersom Biskop Dominiquae har webcast- lyd undervisning om Israel, Troens Jødiske Røtter og det Profetiske Ordet som den Hellige Ånd gir henne. Gå til http://www.spreaker.com/show/kad-esh-map-ministriess-tracks

NÅ I BUTIKKEN VÅR

Kappe av Barmhjertighet Flagg og Bannere
Forente Nasjoner for Israel, Bannere og T-skjorter
NISSI Mirakel Salvelse Olje 30 ml og 100 ml

www.kad-esh.org
trykk på SHOP

IGPM

IGPMDu kan registrere deg til IGPM for å motta oppdaterte rapporter om Israel og også å laste ned dokumentene om hvordan du skal be for Israel.

BLI MED I ENDETIDS HÆREN GJENNOM KAD-ESH MAP MINISTRIES, STUDER GRM

GRM Bible SchoolVi tror at uvitenhet angående Israel og Troens Jødiske Røtter må bli fordrevet med lysets hastighet! Det er årsaken til at YHVH har gitt oss GRM, Global Vekkelse MAP Video Bibel Skole «Fra Israel til hjemmet ditt». Du kan studere den; du kan plante den og starte en Israel Bibel Skole i byen og tjenesten din! www.grmbibleschool.com