Toora osuus SHELACH – Bamidbar (4. Moos) 13:1-15:41

Ja liukas suu saa turmiota aikaan. Sananl. 26:28b

A lying tongue hates those who are crushed by it. Proverbs 26:28a (engl. käännös)

Shabbat shalom suuresti rakastetut!

MYYTTI on laajalti pidetty käsite, mutta väärä uskomus tai ajatus.

Merriam – Web sanakirja kuvailee sitä seuraavasti:

Ajatus tai tarina johon moni uskoo, mutta ei ole totta.

On uskomatonta kuinka monet ihmiset uskovat kaikenlaisiin myytteihin ja valheisiin. Nämä uskomukset ovat tuhoisia ja ne voivat hajottaa ihmissuhteita, ne pohjautuvat VALHEISIIN ja LEGENDOIHIN, VALHE USKOMUKSIIN ja VALHE AJATUKSIIN. On mahdollista että kaikki meistä ovat uskoneet joskus huhuihin tai valhe lausuntoihin joista on myöhemmin tullut täysin valheellinen myytti, tuhoten kaiken matkallaan.

MASSAMURHA

Kukaan ei sitä minulta riistä, itse minä sen annan pois. Minulla on valta antaa se ja valta ottaa se takaisin. Niin on Isäni käskenyt minun tehdä. Joh 10:18

HitlerAhdasmielisiin tulkintoihin perustuvat valhetarinat ja niiden uskominen voi tukkia ihmisten tien pelastukselta ja se voi jopa saada aikaan massamurhia, kuten Hitlerin juutalaisten hävitys. Monet saksalaiset, mukaan lukien myös kristittyjä, uskoivat että Euroopan huono ekonominen tilanne Toisen Maailman Sodan aikaan oli juutalaisten syy. Itseasiassa he uskoivat että juutalaiset olivat kuin tuhoeläin joka täytyy hävittää rotanmyrkyllä. Monet kristityt siihen aikaan jokaisessa kansakunnassa uskoivat valheelliseen myyttiin “Juutalaiset tappoivat Kristuksen” joten heille ei olisi anteeksiantoa.

Tämän myytin julkaisi erittäin tunnettu puhuja ja Kristitty johtaja neljännen aikakauden aikana joka levitti tuhoisaa valhetta “Kaikki juutalaiset ovat syyllisiä Kristuksen taposta ja jumalanmurhasta! Sille ei ole sovitusta!” Tämä myytti levisi kuin villi liekki ja aiheutti nöyryytystä, vainoa ja monen juutalaisen tuhoamisen!

Niille jotka vielä uskovat siihen: 1. Roomalaiset tappoivat Messiaan roomalaisin säännönmukaisuuksin, juutalaisilla ei ollut lainkäyttövaltaa laittaa käytäntöön kuolemanrangaistusta. 2. Me kaikki tapoimme Hänet, sillä Hän meni ristille maksamaan kaiken syntivelkamme, sekä juutalaisten että pakanoiden. 3. Kukaan ei tappanut Häntä sillä Hän Itse sanoi ettei kukaan voi tappaa Häntä ja että Hän antoi elämänsä vuoksemme. (Joh 10:18)

SARVET JA HÄNTÄ

Muistan vieläkin tarinan jonka äitini kertoi minulle kun olin lapsi. Oli nuori nainen joka tuli Chilen maaseudulta tullakseen meidän kotiapulaiseksi. Kun hän tapasi äitini (joka oli yhden metrin ja 45 senttimetriä tai vähemmän kuin 50 pitkä), hän katsoi häntä selkäpuolelle ja pään päälle. Äitini ihmetteli melkoisesti saadakseen selville mitä tämä nuori kotiapulainen koitti löytää hänestä. Hän kysyi tältä, “Mitä sinä teet?”. Tyttö vastavuoroisuudessaan sanoi tyrmistyneenä: “Missä on häntäsi ja sarvesi? Kylän pappi kertoi meille että kaikki te juutalaiset olette paholaisen lapsia ja että teillä kaikilla on häntä ja sarvet niinkuin paholaisellakin”. Se olisi ollut hauskaa jos se ei olisi ollut niin traagista ja tuhoisaa!

PELASTUKSEN ESTÄMINEN

Veljet, jotta ette olisi oman viisautenne varassa, teidän tulee tuntea tämä salaisuus: paatumus, joka on kohdannut osaa Israelin kansasta, kestää siihen asti kun muista kansoista koottava määrä on tullut täyteen. Room 11:25

YeshuaMyös monet juutalaiset ovat uskoneet valheisiin liittyen Jeshuaan Messiaaseen, täten estäen pelastumisen heiltä. Tarinat Hänestä olevan kuin “äpärä joka johti vallankumousta”, että Hän olisi mukava Rabbi jonka “pakanat tekivät jumalaksi”. Nämä ovat estäneet kansamme korvat kahden vuosituhannen ajan! Hyvät uutiset ovat että Kristityt eivät tuhoutuneet näiden valheiden takia mutta taatusti moni juutalainen on sokaistunut näiden valheiden seurauksena, nähdäkseen totuuden Jeshuasta, joka syntyi yliluonnollisesti Miriamista, Davidin Majasta, joka oli neitsyt Hänen syntymänsä aikana, täyttäen Jesajan profetian

Sen tähden JHVH itse antaa teille merkin: neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel. Jesaja 7:14

Näin ollen he eivät ole kyenneet NÄKEMÄÄN Jeshuaa Messiasta, vaan ennemminkin vääristäneet Hänen kuvaansa ja historiallista kuvaa!

VIHAISAT VALHEET

Palestinian AuthoritiesJumala, älä enää vaikene! Älä katso ääneti, älä ole niin hiljaa! Sinun vihollisesi riehuvat, nostavat uhitellen päätään. Ps 83:2-3

Tänäpäivänä on monia myyttejä ja valheita, joita Palestiinalaiset auktoriteetit ovat kehitelleet, verraten Israelia natsi-Saksaan ja Israelilaisia natseihin. Miljoonat kaikkialta globaalisaatiosta uskovat noita valheita jotka ovat kaukana todellisuudesta niinkuin itä on lännestä. Noiden valheiden tarkoitus on Israelin hävittäminen.

He sanovat: “Tuhotkaamme heidät! Tehdään loppu koko kansasta, niin että Israelin nimikin unohtuu!”. Ps 83:5

TOTUUS

Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta. Matt 5:44

Israel on ehkä ainoa valtio maailmassa joka pitää huolta haavoittuneista vihollisistaan! Israel on avustanut haavoittuneita Palestiinalaisia, Syyrialaisia ja Lebanonilaisia ja hoitanut sairaaloissaan monia vihollisiamme!

ArabsIsraelissa asuvat arabit on kaikista vauraimpia arabeja koko lähi-idässä; he asuvat kaikista suotuisimmissa olosuhteissa kuin missään muualla missään arabimaassa jonka voisit mainita! Judeassa ja Samariassa, kun se oli Gush Katifissa Gazassa, Israelilaiset ovat sopineet raamatullisessa maassamme että antavat töitä potentiaalisille vihollisille ja he voivat ruokkia perheensä. Kaikkialla muualla lähi-idässä suurin osa ihmisistä on köyhiä ja palkkaamattomuus taso on korkea. Ainoa syy miksi töitä ei enää anneta on se, että on erittäin vaarallista palkata muslimia/arabia (“Palestiinalaista”) työntekijää. Monet terrori-iskut ovat tulleet kanssaeläjiltämme!

Kuinka myytit ja valheet kehittyvät? Hitler sanoi ja teki niin. Nämä ovat hänen surullisen kuuluisat sanansa:

Kerro ISO VALHE tarpeeksi monta kertaa ja KAIKKI tulevat uskomaan sen!

Valheet toisista ihmisistä rikkovat Käskyä:

ÄLÄ TODISTA VÄÄRIN toista ihmistä vastaan. 5 Moos 5:20

Valheiden kertominen toisesta jotka tulevat myyteiksi ja valheiksi ovat TURMIOLLISIA

KIISTELTY HATTU

Viime viikkojen aikana, kun minut ylennettiin Arkkipiispan asemaan (Pacific Alliance kirkot), olen “nauttinut” joidenkin arvostelevien ihmisten kommenteista. Yksi niistä erottautuu erityisesti. Ne jotka ovat tuominneet minut käytettyäni Arkkipiispan asua Jerusalemin valmistujaisseremoniassa. Yksi kommentti huomautti että olen “alistanut itseni” kalajumalalle, Dagonille sillä tämä hattu edustaa Dagonia, joten olen sen demonisen, pakanallisen vallan alla käyttäessäni sitä hattua ja sitä asua.

Veljeni, kovin monien teistä ei pidä ryhtyä opettajiksi, sillä te tiedätte, että meidät opettajat tullaan tuomitsemaan muita ankarammin. Jaakob 3:1

Minulla ei ole epäilystä että MONET uskovat tämän. Mutta huomaa: se ei perustu totuuteen vaan ennemmin TULKINTAAN. Ei ole TODISTETTA että päähine on mallinnettu Dagon-jumalan mukaan vaikka se voi muistuttaa kalan päätä muinaisista maalauksista. Myös jotkin muinaisten kuninkaisen kruunut näyttivät päähineeltä.

EHKÄ SE ON TAI EHKÄ SE EI OLE!

Kun ei ole PAINAVAA TODISTETTA, silloin on kyse TULKINNASTA. Ei ole selkeää todistetta että dagon on hatun mallin alkuperä. Ei ole historiallisia kirjoituksia jotka yhdistävät pakanallisen dagonin Piispojen hattuun. Asia on sama kuin tulkitsisimme että jokainen päänsuojaa käyttävä nainen olisi muslimi ja että he ovat taipuneet Islamin ja Sharia lain alle. Tottakai voi olla TULKINTA ja OLETUS perustuen faktaan että päänsuojat näyttävät samalta kun kristitty, hindu, juutalainen tai muslimi nainen käyttää sellaista, varsinkin modernimmat.

VARAUDU ULKOPUOLISEEN PAINOSTUKSEEN!

Queen EstherOttakaa huomioon selvät tosiasiat! Jos joku varmasti uskoo kuuluvansa Messiaalle, hän ajatelkoon sitä, että samalla tavoin myös me olemme Messiaan omia. 2 Kor 10:7

Sama on jos me tuomitsisimme Kuningatar Esterin käytettyään pakanallista Persialaista asua tavatessaan pakana Kuninkaan. Voisimme sanoa että hän oli petoksen alainen ja että hän alisti itsensä heidän pakanalliseen käsittelyyn. Olen varma että hän käytti Persialaista kruunua kun hänestä tuli Kuningatar! Kuitenkin historia todistaa laajasti että HÄN OLI MISSIOSSA. Ja täytti hänen tehtävänsä että koko Israelin kansakunta pelastuisi hänen KUULIAISUUDEN takia!

Voit olla vakuuttunut että en ole alistanut itseäni millekkään Dagon tai kala-vallalle. Mutta ahdasmieliset, itse-oikeutetut ja keskenkasvuiset uskovat varmistavat unohtavansa mitä JHVH tekee kun he laittavat liian paljon paino-arvoa ULKOISEEN!

TULEN KIELET

He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. Apt 2:3

BishopsTotuus on että kaksi kieltä tässä edustavat vanhaa (Tanakh) ja Uutta Testamenttia (Brit Hadassah) joista Piispat opettavat. Piispoille tiedän sen edustavan PYHÄN TULEN KIELILLÄ PUHUMISTA joka lepäsi juutalaisten Messiaaseen uskovien päällä, kun Pyhä Henki laskeutui heihin Shavuotina (Helluntaina). On monia Piispoja ja Arkkipiispoja erilaisista Kristityistä uskontokunnista jotka käyttävät tätä hattua ilman että ovat kastettuja Pyhässä Hengessä, siitä on tullut traditio. Minun tapauksessani se ei ole traditio vaan ennemmin todellisuutta. Olen täysin upottunut, vieraillut ja täyttynyt Kallisarvoisella Pyhällä Hengellä, Ruach HaKodeshilla ja Hän on voimani, voiteluni ja auktoriteettini lähde.

Jotkut voisivat sanoa että Piispat pukeutuneena tähän traditionaaliseen asuun ovat tappaneet juutalaisia viime vuosien aikana. Olen täysin tietoinen siitä itsekin juutalaisena mut asulla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, eikä myöskään päähineellä. Itse asiassa ihmiset sotilaiden asuissa, lääkärien kaavuissa, poliisien univormuissa ja jopa ilman univormua ovat murhanneet monia juutalaisia. Silloin meidän pitäisi tuomita ja erottaa kuka tahansa joka käyttää näitä vaatteita, eikö pitäisi?

“Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi?” Matt 7:1-3

DAVIDIN TÄHTI

Monet ihmiset ovat tuominneet MAGEN DAVIDIN tai DAVIDIN TÄHDEN demonisena merkkinä, koska se on löydetty vapaamuurarien “Salomonin sinetistä”. Vapaamuurarius on harhaanjohtava, Luciferia palvova salainen veljesseura joka tekee “hyviä töitä” alimmilla asteilla, ja ylimmillä asteilla palvoo Luciferia (saatanan nimi ennen hänen kapinointiaan Jahvea vastaan). Siitä lähtien kun vapaamuurarit käyttävät Davidin tähteä, silloin se taatusti on demoninen alkuperä. On muitakin olettamuksia siitä mutta pointti on että meidän on oltava varovaisia ettemme aloita huhuja jotka voivat olla tuhoisia ja perustua OLETUKSIIN.

MESSIAAN MERKKI?

Minä, Jeshua, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas aamun tähti. Ilm 22:16

MAGEN DAVID on tehty kahdesta päällekkäisestä triangelista, edustaen DAVIDIN KILPEÄ ja mahdollisesti Kuningas Davidin signatuuria, Paleo-heprean (muinaisen heprean) mukaan. Se on myös ollut tulkinta Messiaan Jeshuan signatuurista, kun yksi triangeli osoittaa alas (Jumala tuli alas ja tuli lihaksi) ja yksi osoittaa ylös (Hän nousi ylös Taivaaseen Hänen ylösnousemuksensa jälkeen). Kolmion ollessa KOLMIPUOLINEN se voisi edustaa Elohimia kolmiyhteisenä (Isä, Poika ja Pyhä Henki) ja Adamia (ihmistä) kolmiyhteisenä (henki, sielu ja ruumis). Joten kaikki Elohim (Jumala) ja kaikki Adam (ihminen) on se kuka Messias Jeshua on.

Star of DavidViime kädessä jokainen symboli ja merkki on voinut olla aiempien sukupolvien käytössä, jotka ovat olleet pakanallisia tavalla tai toisella. Nämä voivat mukaanlukea ristin, Davidin tähden, kuun ja tähdet, erilaiset kukat, kasvit jne. Ensisijaisesti saatana on imitoija ja hän käyttää mitä Kaikkivaltias loi ja vääristelee sitä antamalla sille sekoittuneen merkityksen. On oltava varovainen ettemme käytä sellaista joka on epäilyksettä todistettu synnin ja kuoleman symboliksi (kuten SWASTICA esimerkiksi) ja muiksi okkultistiseksi ja New Ageksi tunnistettaviksi; meidän pitäisi välttää ettemme ota asioita ulos niiden kontekstistä ja ettemme ristiretkeile jotakuta vastaan sen olettamuksen takia jolla voi olla vääristyneitä tulkkauksia.

KUNNIATON BDS

Liiton, jonka hän teki Abrahamin kanssa, valan, jonka hän vannoi Iisakille. Hän vahvisti sen ohjeeksi Jaakobille, teki Israelin kanssa ikuisen liiton. Hän sanoi: “Sinulle minä annan Kanaaninmaan, perintöosaksi minä määrään sen teille.” Ps 105:9-11

BDS kampanjoi Israelilaisten tuotteiden boikotoimista Juudeasta ja Samariasta. BDS on syntynyt valheista ja myyteistä joita uskotaan monissa kansakunnissa: että Israel kuuluu palestiinalaisille eikä juutalaisille, niinkuin lukuisissa Kirjoituksissa vahvistetaan! Kuten sanoin aiemmin; uskominen ja niiden mukaan toimiminen voi olla vaarallista, tuhota ihmissuhteita ja jopa johtaa massamurhaan. Teemme hyvin totellessamme Jahven Käskyjä:

ÄLÄ LAUSU VÄÄRÄÄ TODISTUSTA NAAPURIASI VASTAAN!

BDS crusadeJa ennen kuin ilmaisemme tuomiomme kenenkään yli, tarkista omat alkulähteesi ja tutki ne tarkkaan sillä on monta myyttiä ja valhetta meneillään ja kieli voi saada aikaan hirvittävän TULEN!

Samoin kieli on pieni jäsen, mutta se voi kerskua suurilla asioilla. Pieni tuli sytyttää palamaan suuren metsän! Jaakob 3:5

Kaikissa tapauksissa teemme hyvin perustuen Jeshuan varoittaviin sanoihin:

ÄLÄ TUOMITSE ETTEI SINUA TUOMITTAISI!

TÄRKEÄ EROTTAMISLAUSUMA

Vaikka emme ole ulkoisesti tuomittavissa, on erittäin tärkeää että pukeutumisemme antaa kunniaa Jahvelle. Kaikilla meillä voi olla oma tyylimme, mutta meidän on oltava erittäin tarkkoja että emme pukeudu maallisin merkein paljastaen vartaloamme sopimattomalla tavalla (on olemassa osia jotka ovat ainoastaan varattuna vain aviomiehelle tai vaimolle! HalleluJah!). Ja se koskee miehiä ja naisia.

Monet ihmiset käyttävät T-paitoja jotka mainostavat rock-bändejä tai muita kuolettavia asioita. Ne pitäisi polttaa, sillä ne kirkastavat paholaista! Me emme voi olla saatanan agendojen bannereita! Sydämen todellinen muutos näkyy myös pukeutumisessamme! Tämä ei tarkoita että meidän kaikkien pitäisi pukeutua univormuun. Jokaisella meillä on erilaiset persoonallisuudet ja Luoja teki meistä erilaisia.

Jotkut hyvää tarkoittavat ihmiset vakuuttavat että naisten ei pitäisi käyttää housuja sillä se on miesten vaatekappale. Se ei oikeastaan ole totta sillä eri kulttuureissa miehillä oli hameet (Skotlanti) ja mekkoja (kaikkialla lähi-idässä). Ja naisilla on ollut housuja ja sharwaleja kaikkialla lähi-idässä yhtälailla, Intiassa ja muissa paikoissa. Modernissa yhteiskunnassamme housut eivät ole jätetty miehille. Joten meidän on oltava varovaisia ettemme putoa uskonnolliseen ja dogmaattiseen henkeen, vaan pukeudumme siveellisesti TERVEELLÄ JÄRJELLÄ, sen mukaan missä yhteiskunnassa elämme jotta kukaan ei parjaa meitä aiheetta. Ja kaikessa annamme kunnian Elohimille ja emme aiheuta kompastuksen pölkkyjä muiden eteen houkuttelevilla vaatteilla.

Nyrkkisääntö on rukoilla ja pyytää Pyhää Henkeä auttamaan sinua pukeutumisessa, ja pyytää muita kypsiä uskovia avustamaan sinua rakentavan kritiikin silmällä.

Sama asia koskee liittyen viiltelyyn ja tatuointeihin. Sana selkeästi KIELTÄÄ SEN!

Älkää vainajaa surressanne viillelkö itseänne älkääkä tatuoiko mitään merkkejä ihoonne. Minä olen Jahve. 3 Moos 19:28

Jos olet jo tehnyt niin, tee PARANNUS ja älä enää koskaan tee niin. (1 Joh 1:9) Nykypäivänä on hyvin helppoa myös POISTAA NE laserilla. Olkaamme AINOASTAAN merkittynä Adonailla, ei tatuoinneilla, ei edes “hyvillä”. Kehomme ovat Kadosh/Pyhä ja ne ovat Pyhän Hengen Temppeleitä.

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchSiunauksia Israelilaiselta mentoriltanne ja ystävältänne,
Arkkipiispa Dominiquae Bierman ja Rabbi Baruch Bierman

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

print-btn

KOLMANNEN PÄIVÄN HERÄTYS

Third Day RevivalKolmannen päivän herätys kutsuu meitä HÄNEN luokseen, Jeshuan, Juutalaisen Messiaan luokse, sekä Juutalaisten rakastamiseen ja KUNNIOITTAMISEEN, TÄMÄN PÄIVÄN Israelin joka on Kansakuntien Äiti!

Lataa Kolmannen päivän herätys- kirjamme ilmaiseksi ja liity yövartioihimme maassasi kotonasi, tai seurakunnassasi osoitteessa http://kad-esh.org/free-downloads/

(saatavina kielillä: englanti, espanja, suomi ja saksa)

KIITOS KAIKILLE USKOLLISILLE PARTNEREILLEMME!

Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” Room 10:15

USKOLLISUUTESI vuoksi ANTAA me voimme USKOLLISESTI puhua rakkaudesta Totuuteen kaikissa kansakunnissa maailmassa ja tuoda pelastusta, parantumista ja vapautusta vangeille kaikkialla! Pyydän että harkitset antaa ekstra siementä tällä viikolla ja tehdä niin viikoittain tai kuukausittain. Ministeriön tehokas ovi ja TV/media lähetykset ovat avanneet meille Kansakunnan auki kaikkialla USAssa ja me tarvitsemme vähintään 10.000 dollaria ylimääräistä kuukaudessa mennäksemme sen läpi. Se voi vaikuttaa kaikkialla CNNään asti. Aika on VÄHISSÄ. Ole hyvä ja rukoile mitä Abba haluaisi sinun tekevän ollaksesi osa tätä TÄRKEÄÄ missiota Amerikassa ja kaikkialla kansakunnissa. Tarvitsemme JOKAISEN sotilaan ja JOKAINEN siemen lasketaan. Auta meitä MINISTERIÖIMÄÄN KAIKKIIN KANSAKUNTIIN! Kaikkivaltias Kuninkaamme tulee takuulla yltäkylläisesti palkitsemaan sinut!

Jahve siunaa sinua ja varjelee sinua, Jahve kirkastaa sinulle kasvonsa ja on sinulle armollinen. Jahve kääntää kasvonsa sinun puoleesi ja antaa sinulle shalom! 4 Moos 6:22-27

TULE PARTNERIKSEMME

Bishop Dominiquae BiermanKutsumme teitä auttamaan meitä tämä Suuren Heräämisen edistämiseksi Amerikassa ja kaikkialla maailmassa. ”Kävelemme veden päällä” taloudellisesti jatkaaksemme TV-lähetyksiä. Miljoonat tulevat jatkuvasti kosketetuiksi! Haluamme jatkaa eteenpäin ja jopa aloittaa lähetykset myös espanjaksi. Rukouksillanne ja anteliailla uhreillanne on VALTAVAN SUURI VAIKUTUS! Te kylvätte PARHAIMPAAN mahdolliseen maaperään ja YHDESSÄ jaamme tämän sadonkorjuun ILON! Pyydän, että sitoudutte kuukausittaiseen lahjoitukseen, jokainen siemen on tärkeä!

Pyydän, että kysyt Abbalta(Isältä), mitä Hän haluaa sinun tekevän helpottaaksesi koko maailmaa kuulemaan Totuuden Israelista, Messiaan Juutalaisesta Identiteetistä ja todellisen ”Siionissa tehdyn” Evankeliumin. Tiedän, että Hän siunaa teidän kuuliaisuutenne mahtavasti!

Jos sinä todella kuuntelet Herran, sinun Jumalasi, ääntä, niin että noudatat tarkoin kaikkia hänen käskyjään, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja toimit niiden mukaan, niin Herra, sinun Jumalasi, korottaa sinut kaikkien maan päällä olevien kansojen yläpuolelle. Kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut. 5 Moos.28: 1, 2

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.