Tooran osuus BALAK – Bamidbar (4.Moos.) 22:2-25:9

Kirjoittaneet vuonna 2015 GRM-Raamattukoulusta valmistuneet pastorit, Mona Allen ja Debra Barnes

Tämä on kiireellinen — olemme tulleet Jerusalemin ja Israelin Maan kohtaloa koskeviin viimeisiin hetkiin ja päiviin. Yhdistyneet Kansakunnat presidentti Obaman ja Pariisin johtajien toimesta suunnittelevat tuovansa vuoden 2016 loppuun mennessä päätöksen YK:n Turvallisuusneuvostolle (UNSC). Tämä päätös vaatii äänestystä Jerusalemin jakamisesta ja Israelin palaamisesta takaisin vuoden 1967 rajoille.

Onko tämä YK:n Turvallisuusneuvoston äänestys viemässä Yhdistyneet Kansakunnat kirjaimellisesti Josafatin laaksoon, josta Joelin kirjan luvut 1-3 profetoivat? Jos katsomme tätä sanankohtaa, se selvästi puhuu näistä päivistä, joissa NYT olemme!

Josafatin laakso (nimeltään myös Kidronin laakso) sijaitsee maantieteellisesti Öljyvuoren ja Jerusalemin perustan välissä. Jumala sanoo, että Hän kokoaa kaikki kansat (YK) ja tuo ne alas Josafatin laaksoon ja käy oikeutta niitä vastaan kansansa ja perintöosansa Israelin tähden, jonka he ovat hajottaneet kansojen sekaan ja jakaneet Hänen Maansa. (Joel 3:2, vuoden 33 käännös). Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa. (Joel 3:14 mukaan). YK on kansojen joukko ja he suunnittelevat tekevänsä päätöksen vuonna 2016 jakaa Jerusalem, mikä sananmukaisesti liittyy tähän todelliseen Josafatin laaksoon!!!

Sain tämän uutisartikkelin, joka kuvaa tätä YK:n päätöstä (http://conservativepapers.com/news/2016/06/03/obamas-plan-to-give-jerusalem-to-the-arabs-in-the-unsc-phase-i-the-paris-conference/).

Tämä päätös voisi olla yksi Tärkeimpiä Päätöksiä, joka vaikuttaa Jerusalemiin ja Israeliin sen jälkeen, kun siitä tuli Valtio vuonna 1948!!! Näyttää siltä, että uutisvälineemme ovat hiljaa, ja jopa kristityt johtajamme näyttävät olevan tietämättömiä.

Olin Israelissa YK:n ensimmäisen Äänestyksen aikana marraskuussa 2012, jolloin yritettiin antaa palestiinalaisille Valtio jakamalla Maa palaten vuoden 1967 rajoille. En koskaan unohda tuota päivää. Uskoin, että minun oli määrä mennä Knessetiin, Israelin Parlamenttiin, äänestyspäivänä ja seisoa muurinaukossa heidän puolestaan. Minusta tuntui, että minun piti rukoilla ja julistaa ja puhua Jumalan Joosuan kirjan luvussa 1 antamia Raamatullisia rajoja Kansojen kuullen, jotka äänestivät tuona päivänä. Muistan rukoilleeni ja sanoneeni: ”HERRA, seison Israelin rinnalla tänään kuin Ruut Noomin rinnalla.” Sotajoukkojen HERRA lähetti Ruut-nimisen naisen luokseni menemään kanssani.

Ehdimme ajoissa bussiin ja kävelimme vartijoiden luo, jotka vartioivat Knessetiä. Kerroimme heille, että halusimme rukoilla YK:n äänestyksen puolesta. Meille annettiin vähän aikaa ja rukoilimme Israelin Kansan ja sen äänestyksen puolesta ja julistimme Maata ja kansaa koskevaa Jumalan Sanaa.

Vain niukasti Äänestys ei mennyt läpi. Minä olen USA:sta ja presidentti Obama tuolloin äänesti, että Maata ei jaeta. Kun kuuntelin raporttia, tiesin, että tämä ei ollut asian loppu. Puhuttiin sen esille tuomisesta uudelleen myöhemmin. Niinpä olen odotellut ja tarkannut äänestyksen uusimista, koska minusta tuntui, että he yrittäisivät äänestää uudelleen hetkenä, jota ihmiset vähiten odottaisivat.

Nyt olemme vuodessa 2016 ja juuri kuten ajattelin: kukaan ei puhu tästä tulevasta suunnitelmasta Jakaa Jerusalem YK:ssa. Henkilökohtaisesti uskon, että tämä johtuu USA:n presidentin vaaleihin liittyvistä niin monista asioista, jotka tarkoituksella ovat hallinneet uutisvälineitä tämän YK :n äänestysjutun peittämiseksi.

On monia muita viimeaikaisia ja nykyisiä tapahtumia, jotka käyvät myös yksiin Joelin lukujen 1-3 profetian kanssa vuosille 2015-2016. HERRAN Juhla-aikoina, Pääsiäisenä ja Lehtimajanjuhlana vuonna 2014 ja samoin vuoden 2015 vastaavina juhlina oli neljä Verikuuta ( tetrad: neljä, neljän ryhmä) näkyvissä. Joel 2: 30-31 luemme:

Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi ennen kuin HERRAN päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

Blood MoonOlin Israelin kiertomatkalla Arkkipiispa Dominiquae Biermanin kanssa ja olimme Öljyvuorella tämän viimeisen Veri Kuun aikana vuoden 2015 syyskuun 28. päivänä.   Matkanjohtaja puhui alapuolellamme olevasta Josafatin laaksosta ja kun katsoin kuuta, jäljellä oli vain vähän valkoista valoa (sirppi) ennen täydellistä pimennystä. Seuraava sanankohta tuli mieleeni: Jesaja 55: 6 Etsikää HERRAA silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Juuri silloin rukoilin USA:n puolesta: ” HERRA, älä salli meidän joutua tähän Josafatin laaksoon.” Välittömästi näin kuvavälähdyksen edessäni, jossa oli Monia eri Kansoja sotilaspuvuissa kokoontuneena sinne. (Nyt alan ymmärtää, että tämä voisi olla YK, joka edustaa jokaista Kansaa.)

Uskon, että HERRA antaa meille varoituksia ja fysikaalisia merkkejä, jotka ilmaisevat, mitä on meneillään hengen maailmassa. Aloin tutkia Kirjoituksia ja sain selville, että kun kaupunki vallataan, tavallisesti nähdään tulta. Joel 2: 3 mainitsee kuluttavan tulen: (3) Sen edellä käy kuluttava tuli, jäljessä leimuaa liekki…. Toukokuun 27. päivänä 2016 Israel AM uutiset raportoivat useista tulipaloista Jerusalemin laitakaupungilla ja ne lähestyivät asuttuja alueita. Raamatun lukusuunnitelman Haftarah-osuus tuolle päivälle oli nimeltään ”Behar” – joka tarkoittaa ”Vuorella”. Siihen sisältyi Jeremia 32: 6-27. Mielenkiintoinen seikka tässä on, että pari jaetta myöhemmin Jeremia 32: 29 puhuu Kaldealaisista, jotka tulevat ja sytyttävät kaupungin tuleen. Tämä teksti oli juuri sen päivän lukuosuus, jolloin Jerusalem oli kirjaimellisesti tulessa!!!

FireMieleeni tulevat New Yorkin Kaksoistornit, jotka olivat tulessa 9/11; tarvittiin tulipalo herättämään Amerikka.   Olen varma, että oli ollut varoittavia merkkejä, jotka olisivat estäneet tämän onnettomuuden, mutta ne jätettiin huomiotta kuten Jeremian ajan varoitus.

Joel 3:4 mainitsee nimen Palestiina. Tämän nimen YK haluaa antaa tälle uudelle Valtiolle vuoteen 2016 mennessä.  Joel 3: 9 varoittaa: Alkakaa pyhä sota!!! Jos Israelin Jumala sallii tämän äänestyksen tapahtuvan kuten Hän teki Gazan kohdalla, tämä voisi mahdollisesti olla 3.maailman- sodan alku. Tämä johtaisi rajoihin, joita Juutalaisen Kansan on mahdotonta puolustaa, mikä oli yksi suurimpia syitä vuoden 1967 taisteluun!!!

Joel 3: 5 sanoo, ’te, jotka olette ottaneet minun hopeani ja kultani, vieneet minun ihanat kalleuteni temppeleihinne.’ Tämä kertomus on samanlainen kuin, mitä tapahtui Kuningas Belsassarille (Daniel 5), joka käski tuoda Kulta- ja Hopea-astiat, jotka oli otettu Jerusalemin Temppelistä. He alkoivat juoda ja ylistää kultaisia ja hopeisia, vaskisia, rautaisia, puisia ja kivisiä jumaliaan. Sillä hetkellä ilmestyi ihmiskäsi ja kirjoitti seinälle, vastapäätä kuninkaan Palatsin lampunjalkaa. Silloin Kuninkaan kasvot kalpenivat, kun hän luki Jumalan tuomion.

Jos tämä äänestys tapahtuu, Pyhä Kaupunki, Jerusalem, kirjaimellisesti tuodaan YK:n rakennukseen, Jumalaa pilkaten kuten Belsassar teki. Kaikki tämä tapahtuu heidän kätensä allekirjoituksella. Mutta tiedän, että Israelin Jumalan Kädessä ON viimeinen sana siinä!!!

Minusta tuntuu kuin tällä äänestyksellä piirrettäisiin viiva hiekkaan, jolloin on valittava Israelin Jumalan ja heidän jumaliensa välillä.  1 Kun 18: 21-39:ssa Elia seisoi Israelin Vuorella vastassaan Baalin jumalat. Hän sanoi: ”Kuinka kauan te horjutte puolelta toiselle? Sitten hän sanoi, jos HERRA (Israelin Jumala), on Jumala, seuratkaa häntä, mutta jos Baal (on teidän jumalanne), niin seuratkaa häntä. Hän myös veti viivan hiekkaan. Meidän täytyy nyt valita.

nationsMatteus 25: 31-33 Mutta kun ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. KAIKKI KANSAT (YK) kootaan hänen eteensä, ja hän erottaa ihmiset toisistaan, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. ( Haluan varmistua, että olen Lampaiden puolella Israelin kanssa, kun viiva vedetään.)

Jokaisen Kansan on äänestettävä Jerusalemia ja Israelia koskien tässä Josafatin laaksossa.   Olkoon USA oikealla puolella.

Toivon, että tämä Hälytys lähettää varoituksen kaikille Johtajille, Israelin Tukijoille ja Uskoville HERÄTÄ ja alkaa TOIMIA tämän Äänestyksen estämiseksi VÄLITTÖMÄSTI!!!

Monet ihmiset alkavat puhua sitä, mitä YK ja vihollinen aikoo tehdä toistaen sitä, mitä media sanoo totuutena ja faktana. On tärkeää Vain Korottaa Jumalan Nimeä ja Hänen Sanojaan ja Tahtoaan Maahan liittyen. Olen asettanut Jumalamme Sanat eteesi taistellaksesi tämän taistelun.

Koska Jumalan Sana erottaa Totuuden valheesta, se on terävämpi kuin mikään Kaksiteräinen miekka, Hänen Sanansa vapauttaa vangitut. Sananl. 18:21 Kuolema ja elämä ovat kielen vallassa… Valitse Elämä. Puhu vain sitä, mitä Jumalan Sana sanoo!!!

Tässä on Julistuksia, Käskyjä ja Rukouksia Jerusalemin ja Israelin puolesta puhuttavaksi päivittäin liittyen Josafatin laakson vuoden 2016 Päätökseen:

ENSIMMÄISEKSI: Korota ja Ylistä Hänen, Israelin Jumalan Nimeä.

1) 1 Kun 18: 36 … Herra, Aabrahamin, Iisakin ja Israelin Jumala, tulkoon tänä päivänä tiettäväksi, että sinä olet Jumala Israelissa ja että minä olen sinun palvelijasi, ja että minä olen sinun käskystäsi tehnyt tämän kaiken.

2) Psalmi 86: 9 Kaikki kansat, jotka sinä tehnyt olet, tulevat ja kumartuvat sinun edessäsi, Herra, ja kunnioittavat sinun nimeäsi. (10) Sillä sinä olet suuri ja teet ihmeitä, sinä ainoa olet Jumala.

3) Jesaja 45: 22-23 Kääntykää minun puoleeni ja antakaa pelastaa itsenne, kaikki te maan ääret, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole. Minä olen vannonut itseni kautta, minun suustani on lähtenyt totuus, peruuttamaton sana: Minun edessäni on kaikkien polvien notkistuttava, minulle pitää jokaisen kielen vannoa valansa.

4)Psalmi 91:14 Koska hän riippuu minussa kiinni (engl. rakastaa minua), minä pelastan hänet; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun (Israelin Jumalan) nimeni.

5)Psalmi 96: 2,3,10 Laulakaa Herralle, ylistäkää Hänen (Israelin Jumalan) nimeään! Julistakaa päivästä päivään ilosanomaa hänen valmistamastaan pelastuksesta. Kertokaa kansojen keskuudessa hänen kunniastaan, hänen ihmeistään kaikkien kansojen keskellä, (10)Sanokaa kansojen keskuudessa: ”Herra on kuningas!”

TOISEKSI: Julista Israelille annettuja Raamatullisia Rajaviivoja. Joosua 1, tai 4.Moos. 34: 1-18

Promised Land1) (Israelin Jumala on vetänyt viivan hiekkaan). Psalmi 78:55 Hän karkotti pakanat pois heidän tieltänsä, jakoi ne heille arvalla perintöosaksi ja antoi Israelin sukukuntain asua niiden majoissa.

2) Joosua 1: 2-6—; nouse siis ja mene tämän Jordanin yli, sinä ja kaikki tämä kansa, siihen maahan, jonka minä annan heille, israelilaisille.

3 Jokaisen paikan, johon te jalkanne astutte, minä annan teille, niin kuin olen Moosekselle puhunut.

4 Maa autiomaasta ja Libanonista suureen virtaan, Eufratvirtaan, sekä koko heettiläisten maa auringonlaskun puolella olevaan Suureenmereen asti, on oleva teidän aluettanne.

5 Kukaan ei kestä sinun edessäsi koko sinun elinaikanasi. Niin kuin minä olin Mooseksen kanssa, niin minä olen sinunkin kanssasi. Minä en jätä enkä hylkää sinua.

6 Ole luja ja aivan rohkea, sillä sinä jaat tälle kansalle perinnöksi sen maan, jonka minä heidän isilleen vannomallani valalla olen luvannut antaa heille.

KOLMANNEKSI: Julista: ’Ei äänestystä. Heidän suunnitelmansa raukeavat Tyhjiin’:

Jesaja 8: 9-10 — nostakaa sotahuuto, te (YK) kansat, kuitenkin kukistutte! Kuulkaa, kaikki maan ääret: Varustautukaa, kuitenkin kukistutte, varustautukaa, kuitenkin kukistutte! Tehkää yhdessä suunnitelma: se raukeaa, solmikaa sopimus (YK), ei se menesty, sillä Jumala on meidän (Israelin) kanssamme.  

JerusalemNELJÄNNEKSI: Puhu ja julista Vuorille (Jerusalemille) Jumalan Sanaa:

1 Hesekiel 36: 1-11—ja sinä, ihmislapsi, profetoi Israelin vuorille ja sano: Israelin vuoret, kuulkaa Herran sana

2 Näin sanoo Herra, Herra: Vihollinen on sanonut teistä: ’Kas niin! Ikiaikaisista kukkuloista on tullut meidän omaisuuttamme!’

3 Profetoi siis ja sanoo: Näin sanoo Herra, Herra: koska teitä on joka taholta hävitetty ja ahdistettu, niin että teistä on tullut toisten kansojen omaisuutta ja te olette joutuneet pahojen kielten ja ihmisten panettelun kohteiksi,

4 niin kuulkaa Herran, Herran sana, te Israelin vuoret! Näin sanoo Herra, Herra, vuorille ja kukkuloille, puronotkoille ja laaksoille, autioille raunioille ja hylätyille kaupungeille, jotka ovat joutuneet ryöstön kohteiksi ja muiden ympärillä asuvien kansojen pilkattaviksi:

5 Totisesti, näin sanoo Herra, Herra: palavassa kiivaudessani minä puhun koko Edomia vastaan ja muita kansoja vastaan, jotka ovat kaikesta sydämestään iloiten ja täynnä halveksuntaa ottaneet omakseen minun maani karkottaakseen siitä ihmiset ja ryöstääkseen sen.

Mountains6 Sen tähden profetoi Israelin maasta ja sano sen vuorille (Jerusalemille), kukkuloille, puronotkoille ja laaksoille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä olen puhunut kiivaudessani ja vihassani, koska te olette saaneet kantaa kansojen pilkkaa.

7 Sen tähden näin sanoo Herra, Herra: Minä kohotan käteni ja vannon: totisesti, teidän ympärillänne olevat pakankansat joutuvat itse kantamaan oman pilkkansa.

8 Mutta te, Israelin vuoret, kasvatatte oksia ja kannatte hedelmää kansalleni Israelille, sillä he ovat jo tulossa, aivan lähellä.

9 Katso, minä tulen teidän luoksenne, te Israelin vuoret, ja käännyn teidän puoleenne. Silloin teitä viljellään ja teihin kylvetään.

10 Minä tuon paljon ihmisiä, koko Israelin heimon, teidän rinteillenne; kaupungit asutetaan ja rauniot rakennetaan.

11 Minä tuon teidän rinteillenne runsaasti ihmisiä ja karjaa, ja ne lisääntyvät ja ovat hedelmällisiä. Minä teen teidät asutuiksi niin kuin muinoin. Minä teen teille hyvää vielä enemmän kuin entisinä aikoina, ja te tulette tietämään, että minä olen HERRA.

1 Jesaja 40: 1-5   ”Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani”, sanoo teidän Jumalanne. Puhukaa lempeästi Jerusalemille, ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt ja sen syntivelka on sovitettu. Se on saanut Herran kädestä kaksin verroin kaikista synneistään.”

3 Huutavan ääni kuuluu: ”Raivatkaa autiomaahan tie Herralle, tasoittakaa arolle valtatie meidän Jumalallemme.

4 Jokainen laakso korotettakoon, jokainen vuori ja kukkula alennettakoon. Koleikoista tulkoon tasankoja ja louhikoista tasaista maata.

5 Herran kunnia ilmestyy, kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut.”

VIIDENNEKSI: Rukoile, ettei Maata koskaan jaeta kahdeksi kansaksi uudelleen: Hesekiel 37: 22   Minä teen heistä yhden kansan siinä maassa, Israelin vuorilla ja yksi kuningas hallitsee heitä kaikkia. Silloin he eivät enää ole kahtena kansana eivätkä enää jakaudu kahdeksi valtakunnaksi.

KUUDENNEKSI: Hälytä Muita Vartijoita ja Sotureita toimimaan: alkakaa Rukoilla ja Paastota!!!

IsraelHesekiel 22: 30 Minä etsin heidän joukostaan miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt. Minä seison muurinaukossa, seisotko sinä? Kuningas Josafat huomasi olevansa kuninkaiden ympäröimä, jotka aikoivat tuhota Jerusalemin ja kansan tässä samassa Laaksossa, 2. Aikak 20.   Hän kutsui koolle seurakunnan ja kuulutti paaston. Kun ylistyslaulut viritettiin, Israelin Jumala taisteli ja voitti. Hän tekee sen nytkin.

Jesaja 62:6 Sinun muureillesi, Jerusalem, minä olen asettanut vartijat ( sisältää meidät naiset). Älkööt he vaietko hetkeksikään, ei päivällä eikä yöllä. Te, jotka muistutatte Herraa, älkää suoko itsellenne lepoa…

Me uskovina olemme saaneet paljon Israelista ja Jerusalemista. Rukoukseni ja toivoni on, että varaamme 10 minuuttia päivässä rukoukseen, julistamiseen ja näiden sanankohtien puhumiseen tai ainakin kerran viikossa siten rakentaen muuria Maalle.

Jos suunnittelet matkaa tai tiedät muista matkoista, jotka kulkevat Jerusalemin ja Öljyvuoren välissä olevan Josafatin laakson kautta, pyydä heitä Pysähtymään ja Rukoilemaan omien kansojensa puolesta ollessaan Maassa. Kieromatkalla voi olla jopa 50 kansaa tai enemmän edustettuina, jotka sananmukaisesti menevät tähän laaksoon.   Israelin Jumala antoi tämän Raamatullisen Pyhän Maan Aabrahamille ja hänen siemenelleen, Israelille, ikuisiksi ajoiksi Liitoksi. 1 Moos.13: 14-17

Psalmi 122: 6 Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille! Ne, jotka sinua rakastavat, saavat levon ja rauhan. Siunatkoon HERRA teitä jokaista, kun pitäydytte Jumalan Sanaan Hänen maalleen. Selah.

Bishop Dominiquae & Rabbi BaruchSiunauksia Israelilaiselta mentoriltanne ja ystävältänne,
Arkkipiispa Dominiquae Bierman ja Rabbi Baruch Bierman

print-btn

VOIMME ALKAA KUNNIOITTAA VAROILLAMME TÄNÄÄN!

Jos ajattelet meidän tekevän työtä hyvin antaessamme opetusta ja kehotusta elämääsi, jos kirjoituksemme ja opetuksemme hyödyttävät hengellistä elämääsi ja vaellusta Jeshuan kanssa, on Aika KUNNIOITTAA ja totella Pyhien Kirjoitusten Opetusta.

Jakakoon se, jolle sanaa opetetaan, kaikkea hyvää opettajalleen. Älkää eksykö! Jumala ei salli pilkata itseään. Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka kylvää lihaansa, niittää lihasta turmeluksen, mutta joka kylvää Henkeen, niittää Hengestä iankaikkisen elämän. Gal.6: 6-8

Kehoitamme sinua tekemään sen, mikä on oikein Hänen edessään niin, että SINÄ ja sinun perheesi voitte saada Yltäkylläisen Elämän ja Ikuisen Elämän TÄYDET HYÖDYT Kuningas Jeshuassamme!

Lähettäkää Kymmenyksenne, Uhrinne tai Ensihedelmänne onlinessa www.kad-esh.org, paina ’donations’ (lahjoitukset).

Pankkisiirtoa ja Western Union tietoja varten kirjoita postia [email protected]

KOLMANNEN PÄIVÄN HERÄTYS

Third Day RevivalKolmannen päivän herätys kutsuu meitä HÄNEN luokseen, Jeshuan, Juutalaisen Messiaan luokse, sekä Juutalaisten rakastamiseen ja KUNNIOITTAMISEEN, TÄMÄN PÄIVÄN Israelin joka on Kansakuntien Äiti!

Lataa Kolmannen päivän herätys- kirjamme ilmaiseksi ja liity yövartioihimme maassasi kotonasi, tai seurakunnassasi osoitteessa http://kad-esh.org/free-downloads/

(saatavina kielillä: englanti, espanja, suomi ja saksa)

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN

Antichrist ExposedTILAA TÄNÄÄN!
Piispa Dominiquae Biermanin mitä tärkeimmät 6 CD:n sarja

ANTIKRISTUS PALJASTETAAN
Ilmestyskirjan luvun 12 Punaisen Lohikäärmeen voittaminen

Tilaa netin kautta paypalilla tai luottokortilla
tai laita sähköpostia os. [email protected]
tai soita meille USA 1(972)301-7078
SAATAVISSA VAIN ENGLANNIKSI

Voit seurata Piispa Dominiquaen julistusta seuraavilla kanavilla: TLN, KTLN,MCTV, WAXC TV, GEB Ameriva tai The Word Network viikottain. Katso lähetysajat ja muut tiedot: http://kad-esh.org/broadcasting-schedule

shabbat-sukkot-2016-fin

NYT SPREAKERISSA

SpreakerKutsumme teidät seuraamaan meitä Spreakerissä, kun Piispa Dominiquae opettaa Israelista, Uskon juutalaisista juurista ja jakaa Pyhän Hengen hänelle antamia profetaalisia sanoja.

NYT KAUPASSAMME:

Armon mantteli-lippuja ja bannereita
United Nations for Israel, lippuja, bannereita ja t-paitoja
NISSI Miracle (Ihme) Voiteluöljy 30 ml ja100 ml

www.kad-esh.org klikkaa SHOP

IGPM

IGPMKirjaudu IPGM: ään saadaksesi ajankohtaista tietoa Israelista ja ladataksesi ohjeita,miten rukoilla Israelin puolesta.

LIITY LOPUN AJAN ARMEIJAAN KAD-ESH MAP PALVELUTYÖN KAUTTA, OPISKELE GRM

Uskomme, että Israelia ja uskon juutalaisia juuria koskeva tietämättömyys täytyy karkottaa valon nopeudella! Siksi JHVH on antanut meille GRM:n, eli Maailmanlaajuisen (Global) herätyksen (Revival) MAP video Raamattukoulun, ”Israelista suoraan kotiisi”. Voit opiskella sen, voit istuttaa sen ja aloittaa Israel-raamattukoulun paikkakunnallasi ja palvelutyössäsi. www.grmbibleschool.com

Voit opiskella GRM:n myös suomen kielellä. Ota yhteyttä Suomen yhteyshenkilöön, Elisa Takalaan, puh. 045-2579802 , sähköposti [email protected] . Elisalta voit tilata myös Piispan ja Rabbin kirjoja suomeksi, samoin Piispan cd-äänitteitä.